بریدههایی از کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید
نویسنده:جفری ای. یانگ، جانت اس. کلوسکو
مترجم:ساره حسینی عطار
انتشارات:انتشارات شمشاد
دستهبندی:
امتیاز:
۳.۷از ۵۹۴ رأی
۳٫۷
(۵۹۴)
اغلبِ ما، به ترکیبی از تسلیمشدن، فرارکردن و ضدحمله روی میآوریم. باید یاد بگیریم تا برای غلبه بر تلههای زندگی و رسیدن به سلامتِ دوباره، این شیوههای غلبه را تغییر دهیم.
فصل بعدی به شما نشان خواهد داد تا چگونه بدون تسلیم، فرار و ضدحمله، به شکلی مؤثر با تلههای زندگی خود روبهرو شوید.
کاربر ۱۴۷۹۵۸۶
آسیبپذیریِ سهمگین است. ضدحملههای ما برای مواجهه با تلهها به ما کمک میکنند اما زمانی که این ضدحمله ها شدید شوند، نتیجهٔ معکوس میدهند و به خودمان آسیب میرسانند.
ضدحملهها در «ظاهر»
کاربر ۱۴۷۹۵۸۶
فرارکردن، چیزی را «احساس» نمیکنیم، تنها زندگی احساسیِ خود را زیر پا می گذاریم. زندگی بی روحی خواهیم داشت و نمیتوانیم درد و لذت واقعی را تجربه کنیم. از آنجایی که از مواجهه با مشکلات دوری میکنیم، در نهایت کارمان به رنجاندن اطرافیانمان منتهی میشود. همچنین آمادهٔ دریافت عواقب وحشتناکی انواع اعتیاد همچون اعتیاد به مواد مخدر و مشروبات الکلی خواهیم بود.
کاربر ۱۴۷۹۵۸۶
بسیاری از افراد، از همهٔ موقعیتهایی که در آنها احساس آسیبپذیری و رنجش داشته باشند، فرار میکنند. اگر گرفتار تلهٔ نقص هستید، شما نیز همچون برندون به کلی از برقراری روابط صمیمانه اجتناب میورزید و هرگز اجازه نمیدهید کسی بیش از حد با شما صمیمی و به شما نزدیک شود. اگر گرفتار تلهٔ شکست هستید، از انجام کارها، تکالیف مدرسه، گرفتن ترفیع و یا قبول انجام پروژههای جدید اجتناب میکنید. اگر گرفتار تلهٔ طردشدن اجتماعی هستید، از گروهها، مهمانیها، جلسات و گردهماییها دوری میکنید. اگر گرفتار تلهٔ وابستگی هستید، از تمام موقعیتهایی که نیازمند استقلال شما هستند دوری میکنید. ممکن است حتی از تنها رفتن به مکانهای عمومی واهمه داشته باشید.
کاربر ۱۴۷۹۵۸۶
تسلیمشدن، به «گسترش» موقعیت کودکیِ ما و بسطدادن آن به دوران بزرگسالی میپردازد. به همین دلیل است که اغلب نسبت به تغییر احساس ناامیدی میکنیم. تمام آنچه که میدانیم تلهای است که هرگز از آن خارج نمیشویم. تلهای همچون حلقهای تکرارشونده و تغییرناپذی
کاربر ۱۴۷۹۵۸۶
داشتن محدودیتهای واقعگرایانه یعنی «پذیرش محدودیتهای درونی و بیرونی نسبت به رفتارتان.» این مسئله، ظرفیت درک و در نظرداشتن نیازهای دیگران را شامل میشود؛ یعنی برقراری تعادل میان نیازهای دیگران و نیازهای خودمان. همچنین شامل تمرین برای خویشتنداری و خودفرمانی میشود تا بتوانیم بدون مواجهه با مجازات اجتماعی، به اهداف خود دست یابیم.
وقتی در محیطی بزرگ میشویم که در آن محدودیتهای واقعگرایانه وضع شده است، والدین ما برای رفتارهایمان عواقبی را در نظر
کاربر ۱۴۷۹۵۸۶
افرادی که دچار مشکلات محدودیتی هستند، بسیار به «سرزنش» دیگران میپردازند. به جای اینکه خودشان را منشاء مشکل بدانند، به سرزنش دیگران مشغول میشوند. بنابراین خیلی بعید است که فردی که مشکلات محدودیتی دارد، به خواندن این کتاب مشغول شود. آنها معتقدند که «دیگران» مشکل دارند، نه خودشان
هدی✌
نشانهٔ دوم این است که شما اساساً «منعشده» و «تحت کنترل» هستید. ممکن است به فردی معتاد بهکار تبدیل شده باشید و تمام زندگی شما در کار خلاصه شده باشد. کار شما هرچه که باشد، یا سعی میکنید همیشه زیبا به نظر برسید یا همیشه همه چیز را مرتب نگه دارید و یا همه کار را به بهترین و درستترین نحو انجام دهید.
هدی✌
سه نشانه مبنی بر محدودشدن ابراز وجود شما وجود دارد. اول اینکه شما بسیار با دیگران «سازگار» هستید. همیشه در جهت کسب رضایت دیگران هستید و همیشه از آنها مراقبت میکنید. همیشه منافع خود را فدای دیگران میکنید. به نظر اصلاً نگران نیازهای خود نیستید. نمیتوانید اطرافیان خود را در رنج ببینید و مدام امیال خود را در جهت کمک به آنها فدا میکنید. آنقدر به دیگران محبت میکنید که آنها از اینکه با شما باشند احساس گناه میکنند. در درون خود ممکن است احساس ناتوانی و تسلیم داشته باشید و یا از اینکه محبتهای شما مورد سپاسگزاری واقع نشده دلخور شوید. شما بیش از حد در جهت رفع نیازهای دیگران مهربانی میکنید.
هدی✌
ابراز وجود، آزادیِ بیان حرفهایمان، احساساتمان (که شامل خشم نیز میشود) و امیال طبیعیمان است. ابراز وجود بر این باور دلالت دارد که نیازهای ما نیز به اندازهٔ نیازهای دیگران اهمیت دارد. ما آزادیم تا به صورت خودجوش و بدون بازداریهای افراطی عمل کنیم. ما آزادیم تا سراغ فعالیتها و سرگرمیهایی برویم که موجب «خوشحالی» ما میشوند؛ نه فقط سراغ آن دسته از فعالیتهایی که اطراف ما هستند. ما زمان داریم تا خوش بگذرانیم و سرگرمی داشته باشیم، نه اینکه فقط درگیر کار و رقابتی دائمی باشیم.
هدی✌
از طریق «مطیعشدن»، شما نیازها و امیال خودتان را در جهت خشنودی و یا برآوردهکردن نیازهای دیگران قربانی میکنید. به دیگران اجازه میدهید شما را کنترل کنند چرا که تصور میکنید اگر خودتان را در اولویت قرار دهید، آنها را آزرده خواهید کرد و یا میترسید که اگر نافرمانی کنید، مجازات و یا طرد شوید.
Amir
غلبه بر تلهٔ شکست بیشترین پاداش را در پی دارد. زندگی که تماماً غرق در شرمساری و تنش بوده میتواند به منبعی از عزت نفس تبدیل شود.
کاربر ۱۴۷۲۷۴۸
شروع، سختترین قسمت کار است. در ادامه کار برای شما آسانتر خواهد شد.
کاربر ۱۴۷۲۷۴۸
به تدریج به این نتیجه میرسید که تله شما چیزیست که به شما آموزش دادهاند نه اینکه معضلی ذاتی در مورد شما باشد.
کاربر ۱۴۷۲۷۴۸
تلهٔ زندگی را اصطلاحاً «پیشزمینه» مینامند. مفهوم «پیشزمینه» از روانشناسیِ شناخت میآید. پیش زمینهها، عمیقاً در باورهای ما دربارهٔ خودمان و دنیا، که در اوایل زندگی شکل گرفتهاند، ریشه دارند. این پیشزمینهها هستند که احساس ما را نسبت به خودمان تشکیل میدهند. برای دستکشیدن از باورهایمان در یک پیشزمینه، بایستی از دانستن اینکه چه کسی هستیم و دنیا چگونه است دست بکشیم؛ بنابراین حتی زمانی که باعث رنجش ما میشوند، باز هم به آنها متمسک میشویم. این باورهای اولیه به ما حس اطمینان و پیشبینی میدهند. آنها آشنا و آرامشبخش هستند. به عبارت دیگر، آنها حسِ بودن در خانهٔ خودتان را به شما میدهند. به همین دلیل است که روانشناسانِ شناختی معتقدند که پیشزمینهها و یا همان تلههای زندگی به سختی تغییر میکنند.
Mina Hoseiny
سه راه متفاوت برای مقابله با تلههای زندگی: تسلیم، فرار و ضد حمله
کاربر ۹۳۷۲۹۸
تسلیمشدن، به «گسترش» موقعیت کودکیِ ما و بسطدادن آن به دوران بزرگسالی میپردازد
Ehsan Mohammadi
حجم
۳٫۸ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۶
تعداد صفحهها
۵۲۹ صفحه
حجم
۳٫۸ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۶
تعداد صفحهها
۵۲۹ صفحه
قیمت:
۸۰,۰۰۰
۴۰,۰۰۰۵۰%
تومان