کتاب هشتگ ناشناس
معرفی کتاب هشتگ ناشناس
کتاب هشتگ ناشناس نوشتۀ آصف گنجی در نشر نزدیکتر به چاپ رسیده است.
درباره کتاب هشتگ ناشناس
کتاب هشتگ ناشناس مجموعه شعرهای آصف گنجی با موضوع عشق است. عنوان کتاب از عشق پنهانی میآید. نویسنده عشق واقعی را آنی میداند از پشت پردههای دل رقم میخورد بی آنکه کسی متوجه شود و این را یکی از زیباترین شیوههای عشقبازی میان عاشق و معشوق میداند. در ابتدای کتاب مقدمهای مفصل دربارۀ دلنوشته آمده است با این موضوع که چگونه میتوانیم دلنوشته بنویسیم.
فصلبندی کتاب بر مبنای قالب و مضمون اشعار و دلنوشتهها است. نوشتههای کتاب هشتگ ناشناس متنوع و در قالبهای مینیمال، دلنوشته و شعر هستند و از منظر مضمون نیز احساسی، عاشقانه و انگیزشی. بر همین مبنا، نویسنده فصلهای کتاب را همچون فصلهای سال تنظیم کرده است: فصل ۱: خزان؛ فصل ۲: آنچه میان آن دو است؛ فصل ۳: بهار. با این دلیل که «همۀ ما روزهایی سرد چون خزان را سپری کردهایم و در لحظاتی بینابینی قرار گرفتهایم که هیچ شرح مفصلی از آن نداشته و نداریم اما اعجازی چون گذشتن و گذراندن، اتفاق افتاده تا بالاخره به بهار رسیدیم.»
خواندن کتاب هشتگ ناشناس را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به دوستداران شعر شاعران معاصر ایرانی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب هشتگ ناشناس
«در دلنوشته بسیار میبینیم که نویسنده زیادهگویی کرده است و هنگام ابراز احساس آنقدر آن را در چند سطر بسط میدهد و جزئیات غیرضروری را بیان میکند که اثر با حشو همراه میشود اما همین ویژگی برای کسی که مخاطب دلنوشته است نقش تأثیرگذاری و ارتباط بیشتر با اثر را ایفا میکند و بنابراین برای دلنوشته حسن محسوب میشود. گفته شد بهتر است دلنوشته در حوزهی نثر بررسی شود چراکه به طور مثال برای این مورد در حوزهی شعر گفته میشود اثر حالت توضیحی توضیفی گرفته، کلمات و سطرهای اضافی به کار رفته و نویسنده به جای تصویرسازی به شرح تصاویر پرداخته است.»