کتاب گفت و گو
معرفی کتاب گفت و گو
کتاب گفت و گو نوشتهٔ آرش عظیمی است. انتشارات نظری این کتاب را که حاوی ۷۷ دیالوگ پولساز درمورد مشاورهٔ بیمههای زندگی است، روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب گفت و گو
کتاب گفت و گو که در ۵ بخش نوشته شده، ۷۷ گفتوشنود درمورد مشاورهٔ بیمههای زندگی را در بر گرفته است؛ گفتوشنودهایی که میتوانند به پولدارشدن شما کمک کنند. عنوان فصلهای این کتاب بهترتیب عبارت است از «باور»، «دیالوگها»، «مثلث فروش»، «فروش از منظر دیگر» و «نکتهٔ برگ».
خواندن کتاب گفت و گو را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران مطالعه دربارهٔ مشاورهٔ بیمههای زندگی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب گفت و گو
«ـ اهرمی به اندازه کافی بلند به من بدهید و به تنهایی قادر خواهم بود جهان را جابجا کنم، اهرم در واقع همان منابع انسانی و تیم سازی است.
نگرش پیش شرط خرید است، قبل از فروش، نگرش مشتری بالقوه را نسبت به بیمه زندگی را شناسایی کنید از منظر های مانند شدت و پیچیدگی. منظور از شدت و پیچیدگی اینکه چقدر در مورد بیمه زندگی میداند و چقدر اعتقاد دارد ودر نهایت زمینه فروش را آماده کنید.
ـ بر اساس شناختی که از مشتری دارید ببینید کدام یک از پوششهای بیمهای یا فواید آن برای مشتری با ارزش است.
ـ اعتماد شالوده و سنگ بنای فروش بیمههای زندگی است. در رفتارتون به مشتری بگویید «به من اعتماد کن» نه در گفتار
ـ موفقیت یعنی تفکر استراتژیک، کاری انجام دهید که دیگران از انجام آن عاجز باشند، مزیت رقابتی ماندگار یعنی تفاوت غیر قابل کپی
ـ مدل تفکر استراتژیک OLA به معنی «مشاهده، یادگیری و عمل»
ـ ذهنیت فروشنده ناموفق: دریافت حق بیمه یعنی گدایی begging و ذهنیت فروشنده موفق: دریافت حق بیمه یعنی ارایه خدمات بیمهای واین مبادله exchange مفهوم محوری بازاریابی است.
ـ سنگ بنای بازاریابی در فروش بیمههای زندگی بازاریابی رابطهمند است.
ـ آخر بازی فروش بیمه زندگی، شما از هر روشی برای فروش استفاده کنید در نهایت بازاریابی شما باید به صورت فرد به فرد باشد one to one marketing
ـ خدمات به دو گونه است: ۱-کم -با دوام، خدمات کمدوام مانند خدمات کامپیوتری که در این حالت تبلیغات خیلی تاثیرگذار است، درخدمات با دوام مانند فروش بیمههای زندگی تخصص فروشنده بسیار مهم است. در فروش بیمههای زندگی از تبلیغات برای تنظیم وقت قرار استفاده کنید.
ـ وظیفه ما نمایندگان فقط ارتباط با بازار است و از بازار باید اطلاعات گرفت، اطلاعات بازار سوخت شناخت شماست.
ـ بازاریاب باید به دنبال رفتار و پاسخ مشتری بالقوه prospect باشد.
ـ دو نیاز بشر ۱- فشار زمانی timepressure ۲-راحتطلبی convenience
از مرحله شناسایی مشتری بالقوه تا خدمات پس از فروش و بازاریابی رابطهمند این دو نیاز بشر را ملکه ذهنتون قرار دهید.
ـ اولین پیامبر خداوند چه کسی بود؟ درست حدس زدید حضرت آدم، دومین پیامبر خداوند چه کسی بود؟ نمیدانم. در ذهن مردم همیشه اولی میماند، در کسب و کارتان سعی کنید همیشه اولین باشید top of mind
اگر اولی نیستید سعی کنید بهترین باشید.»