بهترین جملات زیبا و معروف از کتاب تاب آوری | صفحه ۲ | طاقچه
۳٫۱
(۱۵)
باید روی جدا کردن پیام از پیام‌آور کار کنید، و سپس به هر دو بپردازید.
khanom mohandes
به شما نشان می‌دهند که چطور از دلِ انتقاد ارزش بیرون بکشید، حتی وقتی که بد بیان می‌شود.
khanom mohandes
چیزهای مثبت تمرکز کنیم و بابت آن‌ها شکرگزار باشیم. چرا؟ چون داشتن نگرش مثبت و شکرگزاری دائمی مانند شمش‌های طلایی‌اند که پشتوانهٔ اصلیِ ساختن تاب‌آوری هستند.
khanom mohandes
افراد تاب‌آور سه ویژگی دارند: اول، پذیرشِ بی‌کم‌وکاست واقعیت؛ دوم،‌ داشتن باوری عمیق به اینکه زندگی معنادار است ـ باوری که اغلب ریشه در ارزش‌های به‌شدت قوی دارد؛ و سوم، توانایی غیرعادی و مرموز برای بدیهه‌پردازی. شما می‌توانید با داشتن تنها یک یا دو تا از این ویژگی‌ها از پس سختی‌ها و مشکلات برآیید و به زندگی عادی‌تان برگردید، ولی فقط با داشتن هر سهٔ این ویژگی‌ها است که حقیقتاً قدرت تاب‌آوری پیدا خواهید کرد.
احسان رضاپور
هرگز نباید فراموش کنیم که همیشه می‌توانیم در زندگی معنا پیدا کنیم ـ حتی وقتی که با موقعیتی نومیدکننده روبه‌رو هستیم... حتی وقتی با سرنوشتی روبه‌رو هستیم که نمی‌توان تغییرش داد
سید مهدی موسوی
معنا می‌تواند فرّار باشد، و صِرف یک بار پیدا کردنش، دلیل آن نیست که برای همیشه نگه‌اش خواهید داشت یا، در صورت از دست دادنش، دوباره پیدایش خواهید کرد.
Khatoon
«هرگز نباید فراموش کنیم که همیشه می‌توانیم در زندگی معنا پیدا کنیم ـ حتی وقتی که با موقعیتی نومیدکننده روبه‌رو هستیم... حتی وقتی با سرنوشتی روبه‌رو هستیم که نمی‌توان تغییرش داد».
Khatoon
آدم‌ها و شرکت‌های تاب‌آور محکم و استوار با واقعیت روبه‌رو می‌شوند، از سختی‌ها و مشکلات معنا بیرون می‌کشند (در عوض اینکه از سر ناامیدی فریاد به آسمان برآورند) و از هیچ، راه‌حلی درمی‌آورند. دیگران این چنین نمی‌کنند. این ماهیت تاب‌آوری است، هرچند ما هرگز آن را به طور کامل درک نخواهیم کرد.
محمدرضا صادقی سیرویی
همان طور که ویکتور فرانکل نوشته است: «روی هم رفته، فقط آن زندانی‌هایی توانستند جان سالم به در ببرند که ـ بعد از سال‌ها از این اردوگاه به آن اردوگاه رفتن ـ از تمام عذاب‌وجدان‌ها و تردیدهایشان در مورد جنگیدن برای بقا دست شستند. آن‌ها آماده بودند از هر ابزاری ـ شرافتمندانه و غیرشرافتمندانه، و حتی بیرحمانه ـ استفاده کنند تا خودشان را نجات دهند. ماهایی که بازگشته‌ایم، می‌دانیم: بهترین‌ها برنگشتند!»
محمدرضا صادقی سیرویی
تاب‌آوری از نظر اخلاقی نه خوب است و نه بد ـ صرفاً مهارت و توانمندیِ قوی بودن و استوار ماندن تحت شرایط استرس و تغییر زیاد است.
محمدرضا صادقی سیرویی
این توصیهٔ خردمندانه را از مارتین سلیگمِن روان‌شناس بپذیرید که در مقالهٔ خود، «تقویت تاب‌آوری» ارائه کرده است (مجلهٔ هاروارد بیزنس ریویو، آوریل ۲۰۱۱): با خودتان حرف بزنید؛ به خودتان مجال مداخله‌ای شناختی بدهید، و با دیدگاهی خوش‌بینانه به مقابله با تفکر شکست‌پذیری بروید. نگاه بدبینانهٔ خویش را به چالش بکشید و آن را با چشم‌اندازی مثبت جایگزین کنید.
omid
دو راه برای تاب‌آوریِ بیشتر وجود دارد: یکی، حرف زدن با خودتان؛ دیگری از نو آموزش دادن مغزتان.
Fatemeh Yaghoobian
ارزش‌های قدرتمند، محیط را با معنا انباشته می‌کنند چون کمک می‌کنند رویدادها به شیوه‌های بهتری تفسیر شوند.
Fatemeh Yaghoobian
«هرگز نباید فراموش کنیم که همیشه می‌توانیم در زندگی معنا پیدا کنیم ـ حتی وقتی که با موقعیتی نومیدکننده روبه‌رو هستیم... حتی وقتی با سرنوشتی روبه‌رو هستیم که نمی‌توان تغییرش داد»
Fatemeh Yaghoobian
همگی آدم‌هایی را می‌شناسیم که تحت فشار دست‌هایشان را بالا می‌برند و فریاد می‌زنند: «چطور ممکن است همچین اتفاقی برای من بیفتد؟!» چنین آدم‌هایی خودشان را قربانی می‌بینند، و سختی‌ها و مشکلات هیچ درسی برای آن‌ها ندارند. ولی آدم‌های تاب‌آور در مورد رنجشان می‌اندیشند، تا نوعی معنا برای خودشان و دیگران خلق کنند.
Fatemeh Yaghoobian
افراد تاب‌آور سه ویژگی دارند: اول، پذیرشِ بی‌کم‌وکاست واقعیت؛ دوم،‌ داشتن باوری عمیق به اینکه زندگی معنادار است ـ باوری که اغلب ریشه در ارزش‌های به‌شدت قوی دارد؛ و سوم، توانایی غیرعادی و مرموز برای بدیهه‌پردازی.
Fatemeh Yaghoobian
بعد از هشت هفته و متوسط ۳۰ دقیقه تمرین ذهن‌آگاهی در روز، گرایش از نیمهٔ راستِ استرس‌زا به نیمهٔ چپِ تاب‌آور در کارکنان تغییر کرد.
کاربر ۲۸۶۳۶۰۷
وقتی بابت گفتن یا انجام چیزی پشیمانیم (و کیست که هر از گاهی این حالت به او دست ندهد؟!)، خودش علامت مطمئنی است مبنی بر اینکه آمیگدالای ما مراکز اجرایی مغز و کورتکسِ پیش‌پیشانی را گروگان گرفته است (آمیگدالا، رادار مغز برای تشخیص خطر و چکاندن ماشهٔ «گریز ـ یا ـ جنگ» است). کلید عصبیِ تاب‌آوری این است که هرچه سریع‌تر از این حالتِ گروگان گرفته‌شده خارج شویم.
کاربر ۲۸۶۳۶۰۷
دو راه برای تاب‌آوریِ بیشتر وجود دارد: یکی، حرف زدن با خودتان؛ دیگری از نو آموزش دادن مغزتان.
کاربر ۲۸۶۳۶۰۷
حالا دیگر در طول پرواز، به جای شنا کردن بر خلاف جریان آب، استراحت می‌کنیم، مراقبه می‌کنیم، می‌خوابیم، فیلم تماشا می‌کنیم، یادداشت روزانه می‌نویسیم، یا به پادکست‌های سرگرم‌کننده گوش می‌دهیم. و در نتیجه، وقتی که از هواپیما پیاده می‌شویم، به جای اینکه تحلیل رفته باشیم، احساس می‌کنیم جان تازه‌ای گرفته‌ایم و آماده‌ایم که به «منطقهٔ کار» خود بازگردیم.
alireza sadidi

حجم

۸۹٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۱۱۲ صفحه

حجم

۸۹٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۱۱۲ صفحه

قیمت:
۳۳,۰۰۰
۱۶,۵۰۰
۵۰%
تومان