بهترین جملات زیبا و معروف از کتاب اصل گرایی | صفحه ۲ | طاقچه
تصویر جلد کتاب اصل گرایی

بریده‌هایی از کتاب اصل گرایی

۳٫۸
(۱۶۸)
بدان که زندگی پرمشغله بی‌حاصل است. سقراط
Golnaz Javaheri
به یاد داشته باشید که وقتی از حق انتخاب کردن محروم می‌شویم، کس دیگری برای‌مان انتخاب می‌کند. بنابراین، یا آگاهانه انتخاب می‌کنیم چه کاری را انجام ندهیم، یا می‌گذاریم دیگران ما را به مسیری ببرند که خودمان نمی‌خواهیم.
آرمان
اینکه صرفاً فعالیت‌ها و اقداماتی را تعیین کنیم که بالاترین اثربخشی را در هدف‌مان دارند، کافی نیست؛ باز هم باید فعالانه فعالیت‌ها و اقداماتی را که در هدف‌مان تأثیری ندارند، حذف کنیم.
Mohammad Ali Zareian
اگر زندگیتان را اولویت بندی نکنید، یکی دیگر اولویت بندی‌اش میکند.
mahdie
روزی را می‌بینم که مردم همهٔ دنیا برای زندگی کردن آن‌طور که واقعاً دل‌شان می‌خواهد، نه آن طوری که دیگران از آن‌ها توقع دارند، شجاعت لازم را دارند.
داریوش اعتماد
در این کتاب، یاد می‌گیرید آن‌طور که واقعاً دوست دارید زندگی کنید، نه آن طوری که دیگران از شما توقع دارند. روشی را به شما می‌آموزد تا در هر دو قلمروی شخصی و حرفه‌ای کارآمدتر، بهره‌ورتر و مؤثرتر باشید. برای تشخیص موضوعات مهم، حذف موضوعات غیرمهم و انجام هر چه راحت‌تر کارهای ضروری روشی نظام‌مند را به شما آموزش می‌دهد. به‌طور خلاصه، به شما می‌آموزد تا روش پیگیری منضبط انجام کارهای کمتر را در همهٔ حوزه‌های زندگی‌تان به‌کار بگیرید.
Mohammad Ali Zareian
بدون انزوایی مطلق، خلق هیچ کار درخوری امکان‌پذیر نیست
MariKa
هر روز، کاری کنید که به فردایی بهتر اندکی نزدیک‌ترتان کند.
نرگس امیری
«خطای مهلکی که انسان‌ها و دولت‌ها را به ورطهٔ سقوط می‌برد مربوط به نحوهٔ کار کردن است، یعنی منحرف شدن از طرح اصلی‌مان برای اینکه هر جا شد مفید باشیم».
زهرا
اصل‌گرایان تا می‌توانند برای بررسی، شنیدن، مناظره، سؤال کردن و تفکر وقت می‌گذارند. ولی بررسی کردن‌شان به‌خودی‌خود هدف نیست. مقصود از بررسی کردن تشخیص معدود چیزهای حیاتی از انبوه چیزهای کم‌اهمیت است.
Mohsen
همان‌طور که نظم کمد لباس‌هایمان با تلنبار شدن لباس‌هایی به هم می‌ریزد که هرگز نمی‌پوشیم، نظم زندگی‌هایمان هم با جمع شدن تعهدات و فعالیت‌هایی به هم می‌ریزد که از روی حسن‌نیت به آن‌ها بله گفته‌ایم.
S.Amir Nazari
پیتر دراکر، که از نظر من پدر تفکر مدیریت امروزی است، استاد هنر مؤدبانه نه گفتن هم بود. وقتی میهای چیک‌سنت‌میهایی، پروفسور مجارستانی که بیشتر به دلیل نگارش کتابی به نام تعلیق ذهنی مشهور است، سعی داشت برای کتابی که دربارهٔ خلاقیت می‌نوشت با برخی افراد خلاق مصاحبه کند، پاسخ دراکر آن‌قدر برایش جالب بود که آن را واو به واو نقل کرد: «نامهٔ محبت‌آمیز شما در ۱۴ فوریه مایهٔ افتخار و خرسندی من است، زیرا سال‌هاست شما و کارهای‌تان را تحسین می‌کنم و چیزهای زیادی از شما یاد گرفته‌ام. ولی پروفسور چیک‌سنت‌میهایی عزیز، متأسفانه باید ناامیدتان کنم. احتمالاً، نمی‌توانم به سؤالات‌تان پاسخ دهم. به من گفته‌اند خلاقم، نمی‌دانم خلاقیت یعنی چه... فقط لِک‌لِک‌کنان پیش می‌روم... امیدوارم مرا گستاخ یا بی‌ادب ندانید که می‌گویم یکی از رازهای بهره‌وری (که آن را باور دارم، در حالی که به خلاقیت اعتقادی ندارم) داشتن سطل آشغال بزرگی برای پرت کردن همهٔ دعوت‌نامه‌های مشابه دعوت‌نامهٔ شماست؛ طبق تجربه‌ام، بهره‌وری به معنای انجام کارهایی نیست که به کارهای دیگران کمک می‌کند، بلکه به معنای آن است تمام وقتم را روی کاری صرف کنم که خدای بزرگ مرا برای انجام آن ساخته است و آن کار را به نحو احسن انجام دهم».
Amirhossein F98
خرد زندگی زدودن همهٔ چیزهای غیرضروری است. لین یوتانگ
elissa1997
بهترین دارایی‌مان برای اثربخشی در دنیا خودمان هستیم. اگر خودمان را دست‌کم بگیریم، منظورم ذهن‌مان، بدن‌مان و روح‌مان است، دقیقاً به همان ابزاری آسیب می‌زنیم که برای بالاترین سطح اثربخشی‌مان به آن نیاز داریم.
راضیه بهرامی
راز موفقیت این است: پیگیری بی‌وقفهٔ یک هدف. آنا پاولوا، بالرین روسی
ابراهیم رستمی
در هرج‌ومرج محیط‌های کار امروزی، با توجه به انبوه صداهای بلندی که در اطراف‌مان می‌شنویم که ما را به مسیرهای زیادی می‌کشاند، اکنون یادگیری مقاومت در برابر سرود دل‌فریبی که عامل حواس‌پرتی‌مان است و باز کردن چشم و گوش‌مان برای دیدن و شنیدن اخبار مهم، از هر زمان دیگری مهم‌تر است.
کاربر ۲۸۵۳۳۹۱
سخت‌کوشی مهم است. ولی تلاش بیشتر لزوماً به نتیجهٔ بهتری منجر نمی‌شود. اما کار «کمتر ولی بهتر» به نتیجهٔ بهتر ختم می‌شود.
Mohammad Ali Zareian
سه سؤال مطرح کنیم: «چه چیزی به‌شدت برایم الهام‌بخش است؟» و «در چه کاری بسیار مستعدم؟» و «چه چیزی نیاز مهمی را در جهان برآورده می‌کند؟»
Mohammad Ali Zareian
نمی‌توانیم همه‌چیز را داشته باشیم یا همه کار انجام دهیم. اگر می‌توانستیم، هیچ دلیلی برای ارزیابی یا حذف گزینه‌ها وجود نداشت. وقتی واقعیت موازنه‌ها را قبول کردیم، دیگر نمی‌پرسیم: «چطور می‌تونم همهٔ کارها رو انجام بدم؟»؛ در عوض، سؤال صادقانه‌تری می‌پرسیم: «کدوم مشکل رو می‌خوام حل کنم؟»
Mohammad Ali Zareian
دنبال انبوه کارهای خوب نیستیم. می‌خواهیم فقط یک کار انجام دهیم که در آن بتوانیم بیشترین اثربخشی را داشته باشیم.
زهرا

حجم

۹۲۴٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۲۲۷ صفحه

حجم

۹۲۴٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۲۲۷ صفحه

قیمت:
۸۹,۰۰۰
۴۴,۵۰۰
۵۰%
تومان