بریدههایی از کتاب مینیمالیسم دیجیتال
۴٫۰
(۱۱۶)
مقاومت در برابر میل به چککردنِ دستگاه وسط مکالمه با دوستمان یا موقع حمامدادنِ بچهمان بسیار دشوار است؛ و باعث کاهش کیفیت تعاملِ قویترِ حضوری میشود. مغزِ آنالوگِ ما نمیتواند بهراحتی بین اهمیت کسیکه با ما توی اتاق است و کسیکه یک متنِ جدید برایمان فرستاده، تفاوتی قائل شود.
zoli
قطعاً داشتنِ چیزهای کمتر، بهمعنی داراییِ بیشتر است.
zoli
هرچه بیشتر، بهتر: ارتباطاتِ بیشتر، اطلاعاتِ بیشتر، و گزینههای بیشتر. این فلسفه بهشکلی هوشمندانه و بهسادگی خودش را با انسانگراییِ آزادیخواهانه همراه میکند تا بهاصطلاح آزادیِ بیشتری به افراد بدهد و باعث میشود ممانعتِ استفاده از شبکههای اجتماعی و دنبالنکردنِ آخرین گفتوگوهای آنلاین غیرآزادیخواهانه به نظر برسد.
البته وجود ارتباط بین این دو بهشکل سطحی درست است. شما اینطور که بیفکرانه برای همهٔ خدماتِ جدید و جذابِ سرمایهگذارانِ کاپیتالیستِ سیلیکانولی اسمنویسی میکنید، درواقع استقلالتان را در اختیار اقتصاد مبتنی بر توجه کاربر قرار میدهید و این دقیقاً مخالفِ آزادیست و احتمالاً فردیت شما را هم تنزل میدهد.
zoli
تشکلهای اقتصادیای که بسیاری از این فناوریها را معرفی کردهاند، نمیخواهند ما به بهینهسازی فکر کنیم؛ چون هرچه بیشتر برای این برنامهها وقت بگذارید، سودِ بیشتری تقدیمِ این شرکتها میکنید. چیزیکه آنها میخواهند فراهمکردنِ نوعی زیستبومِ جالب و سرگرمکننده است که بیهدف در آن پرسه بزنید و کاملاً اتفاقی با چیزهای جالب روبهرو شوید
zoli
مغزِ عصرِ حجریِ ما بیتوجهی به یک پیام جدید را بهمنزلهٔ اهمیتندادن به یکی از اعضای قبیله میداند؛ کسیکه دارد تلاش میکند کنارِ آتشِ وسطِ چادرها توجه شما را به خود جلب کند: یک اشتباه فاحش در برخورد اجتماعی.
zoli
مردم بهدلیل تنبلی و بیهدفبودنشان نیست که تسلیم صفحهنمایش گوشیهاشان میشوند، بلکه بیلیونها دلار سرمایهگذاری شده تا آدمها به دام فضای مجازی بیفتند و هیچ راه گریزی از آن نداشته باشند.
Reza
خودِ مباحثه و استدلالِ مستقل از محتوای بحث هم منبع رضایتی عمیق است.
Fatemeh Eshghabadi
زندگیِ خوب مستلزم فعالیتهاییست که هیچ هدفِ دیگری جز رضایتِ حاصل از انجامِ آن فعالیتها ندارد.
Fatemeh Eshghabadi
«فقط بهترینها را از خودت قبول کن.»
Fatemeh Eshghabadi
«ما به آنهایی تعلق نداریم که تنها در میان کتابها و با الهامگرفتن از ایدههای دیگران ایدهپردازی میکنند.»
Fatemeh Eshghabadi
«من هیچوقت ـ جز حین پیادهروی ـ کاری را انجام ندادهام. قدمزدن در شهرهای کوچک، مطالعهٔ من است.»
Fatemeh Eshghabadi
«فقط افکاری که با پیادهروی به دست میآیند، ارزش دارند.» نیچه
Fatemeh Eshghabadi
«وارد خلوت میشویم و در آن، حسِ تنهایی را هم از دست میدهیم.»
Fatemeh Eshghabadi
«گفتوگو درک و فهم را قوی میکند اما خلوتْ مکتبِ نبوغ است.»
Fatemeh Eshghabadi
«ما عجلهٔ زیادی برای ساختِ یک تلگراف مغناطیسی از مِین به تگزاس داریم، اما مِین و تگزاس شاید چیز مهمی برای گفتن به هم نداشته باشند.»
Fatemeh Eshghabadi
«من همیشه یه حس درونی دارم که بهم میگه بهازای هر ساعتی که با آدمهای دیگه میگذرونید، باید X ساعت زمان تنهایی داشته باشید. حالا اینکه X چه عددیه رو من واقعاً نمیدونم... اما هرچی هست، حتماً ضریب بزرگیه.»
Fatemeh Eshghabadi
ثورو اوایل کتاب "والدن" مطرح میکند استوار است: «هزینهٔ هر چیز، میزانِ زمانیست که من اسمش را "عمر" میگذارم؛ چیزیکه باید آنرا فوراً یا در طولانیمدت با چیزیکه میخواهید معاوضه کنید.»
Fatemeh Eshghabadi
انگار گذراندنِ ساعاتِ زیادی از روز به صحبتکردن با دوستان در فضای مجازی تأییدیست بر قویبودنِ رابطهٔ بین آنها.
Fatemeh Eshghabadi
دیدگاهِ لارنس اسکات ـ منتقد اجتماعی معروف ـ بهخوبی این تغییر را نشان میدهد؛ آنجا که میگوید: «در این جهانِ بهشدت درهمپیچیدهٔ آنلاین، هر لحظهٔ تنها، بهخودیِخود عاری از زندگیست.»
سوگند دولو
پرهیزِ کامل باعث تحریک عواملِ روانیِ ظریف است. مثلاً اگر تصمیم بگیرید در اوقاتفراغتتان از تمام فعالیتهای آنلاین اجتناب کنید، این انتخاب ممکن است مسائل و اشکالهای کوچکِ زیادی ایجاد کند. بخشی از ذهنتان که به شور و اشتیاقِ نو برای قطع کامل اتصالها شک دارد، برای تضعیف ارادهٔ شما از این ایرادها استفاده خواهد کرد. زمانیکه ارادهتان تضعیف شد، تعهدتان به محدودیتها شکسته میشود و شما دوباره به حالت استفادهٔ نامحدود و بیاختیارِ اجبارگونه برمیگردید.
فرشته
حجم
۲۸۲٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۲۲۱ صفحه
حجم
۲۸۲٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۲۲۱ صفحه
قیمت:
۵۵,۰۰۰
۱۶,۵۰۰۷۰%
تومان