بهترین جملات زیبا و معروف از کتاب آفتاب در مصاف | صفحه ۵ | طاقچه
تصویر جلد کتاب آفتاب در مصاف

بریده‌هایی از کتاب آفتاب در مصاف

امتیاز:
۴.۷از ۱۹ رأی
۴٫۷
(۱۹)
امام مجتبی (ع) با تبلیغات، فعّالیت فکری، افشاگری و روشنگری در جامعهٔ بزرگ اسلامی، زمینه‌ای را ایجاد نمود که کربلا به حادثهٔ فراموش نشدنی جهان اسلام تبدیل شود
Samira Hozouri
«بَقِیةُ السَّیفِ أَبْقَی عَدَداً وَ أَکثَرُ وَلَداً» یعنی ملّتی که شهید داده، پایدارتر و ماندنی‌تر است
Samira Hozouri
«بَقِیةُ السَّیفِ أَبْقَی عَدَداً وَ أَکثَرُ وَلَداً» یعنی ملّتی که شهید داده، پایدارتر و ماندنی‌تر است
Samira Hozouri
ما با اشاعهٔ پیام حسین‌بن‌علی (ع) خواهیم توانست پایه‌های این انقلاب را آن‌چنان مستحکم کنیم که هیچ طوفانی نتواند آن را تکان بدهد و متزلزل کند؛ به شرط اینکه مراقبت کنیم.
Samira Hozouri
اوّلین شرط دفاع از آرمانها و هدفهای الهی این است که انسان به زنده ماندن خودش پایبند نباشد.
Samira Hozouri
در روایتی امام صادقعلیه‌الصلاةوالسلام فرمودند: خدای متعال «فَوَّضَ إِلَی الْمُؤْمِنِ الْأُمُورَ کلَّهَا»؛ همه چیز مؤمن را دست خودش داد؛ اداره و اختیار زندگی خودش را به خود او سپرد - که همین هم هست دیگر، می‌بینید - «وَ لَمْ یفَوِّضْ إِلَیهِ أَنْ یکونَ ذَلِیلا»؛ اما به او اجازه و اختیار نداد که ذلیل باشد.
Samira Hozouri
سلطه‌طلبی قدرتمندان، عامل اصلی مشکلات جهانی و مقاومت آگاهانه، علاج آن است
Samira Hozouri
هدف امام؛ نفس حرکت و قیام علیه ظلم و کفر و بدعت حکومت و شهادت، نتایج قیام بودند، نه اهداف آن
Samira Hozouri
ارتقای اندیشه، اتمام و اکمال مکارم اخلاق و د
Samira Hozouri
خون حسین‌بن‌علی (ع) و یارانش در عاشورا، سلسلهٔ اموی و فرزندان ابوسفیان را برانداخت؛ همچنان که خون زیدبن‌علی و یارانش مایهٔ قطع و ریشه‌کن شدن سلسلهٔ مروانی شد.
Samira Hozouri
محرّم سال ۶۰ سرحلقهٔ همهٔ حرکتها و همهٔ فداکاریهای بزرگ در طول تاریخ شد؛ مایهٔ این شد که انسان بداند مقاومت وظیفه است.
Samira Hozouri
وظایف ما در عصر غیبت عبارتند از: ۱. تلاش برای تشکیل حکومت اسلامی؛ ۲. فراهم‌سازی مقدّمات حکومت جهانی امام زمان؛ ۳. مبارزه با ظلم
Samira Hozouri
بصیرت یعنی انسان با چشم باز به میدان برود؛ میداند برای چه میرود، می‌فهمد. این یک خصوصیت مجالس ماست.
Samira Hozouri
مجالس حسینی در دوران انقلاب اسلامی دو نقش مهم داشتند: ۱. ارتقای سطح اندیشهٔ اسلامی و سیاسی مردم؛ ۲. ترغیب مردم به خطر کردن در راه انقلاب
Samira Hozouri
معنای محرّم در منطق شیعی و فرهنگ اسلامی، نثار خون، شهید شدن و قیام در راه آرمان حقّی است که برای همهٔ انسانها و انسانیتها ارزشمند است.
Samira Hozouri
افتخار شهادت یک شهید، به همهٔ کسانی که به او نزدیک هستند، به پدر و مادر او، به فرزندان و برادرانش و بستگان و شهر او و همهٔ امّت و ملّت او سرایت میکند و همه از افتخار او نصیب میبرند.
Samira Hozouri
راز و نیاز با خدای تبارک و تعالی در حوادث، به جای اندوه بیجا، درسی از اباعبدالله (ع)  برای همهٔ پیروان ایشان است ببینید چه حالات، ظرایف و دقایق روحی و سرانجام چه توجّهی به خدای متعال داشته است. یعنی در این حال، عوض هرگونه اعمال خشم، غصّه، حسرت و زانوی غم در بغل گرفتن، با خدا سخن میگوید. این برای همهٔ انسانهای مسلمان و پیروان حسین‌بن‌علی (ع) درس است.
کاربر ۱۱۶۷۹۱۰
نقل میکنند وقتی زنها از خیمه‌ها بیرون آمدند، یک چنین حالت فوق‌العاده‌ای داشتند. اینها عزیزی را مثل حسین‌بن‌علی (ع) از دست دادند. زینب (س) پیشاپیش این جمعیت به طرف قتلگاه می‌آید. وقتی زینب (س) رسید، جسد عزیزش را روی زمین گرم کربلا افتاده دید. به جای هرگونه عکس‌العملی، به جای هرگونه شکایتی، به طرف جسد عزیزش ابی‌عبدالله (ع) رفت و خطاب به جدّش پیغمبر (ص)، صدایش بلند شد: «وا مُحَمَّداه صَلَّی عَلَیک مَلِیک السَّمَاءَ هَذَا حُسِینٌ بِالْعَراءِ مُرَمِلٌ بِالدِّمَاءِ مُقَطِّعُ الأَعضَاء»؛ یعنی ای جدّ عزیزم! ای پیغمبر بزرگوار! نگاهی به صحرای گرم کربلا بکن؛ این حسین (ع) توست که در میان خاک و خون افتاده است و میغلتد. بعد هم نقل میکنند زینب دستها را زیر جسد حسین‌بن‌علی (ع) برد؛ صدایش بلند شد: پروردگارا! این قربانی را از ما قبول کن.
طاهره
هدف مبارزات سیاسی ائمّه (ع)، تشکیل حکومت اسلامی بود این مبارزات سیاسی برای چه انجام میگرفت؟ برای این بود که میخواستند حکومت اسلامی، حکومت علوی و نبوی و حکومت قرآن را در جامعه برپا کنند؛ یعنی ایدئولوژی اسلامی را تحقّق بخشند؛ چون حکومت اسلامی در زمان منصور و هارون و عبدالملک و متوکل به معنای واقعی‌اش وجود نداشت و ائمّه میخواستند آن را به‌وجود بیاورند.
moonlight
گوشه‌نشین پنداشتن ائمّه (ع)، توهّم باطلی است مردم خیال میکردند ائمّهٔ هدی (ع) مردمانِ عالمِ دانشمندِ معصومِ بزرگواری بودند که در گوشهٔ خانه نشسته بودند، دشمنها هم حسودی میکردند و نمیگذاشتند اینها درس بگویند، بحث کنند، مسئله بگویند؛ دور خانهٔ اینها را محاصره میکردند، گاهی هم اینها را مؤاخذه میکردند، اینها هم یک عذرخواهی میکردند، و همین‌طور بود تا مسموم میشدند. این، برداشت بسیار غلطی است؛ در حالی که مسئله این نبود. ائمّهٔ ما گروه مبارزی بودند، رهبران مبارزی بودند که یک شبکهٔ عظیم تبلیغاتی و سیاسی را در سراسر کشور عظیم اسلامی اداره میکردند
moonlight

حجم

۱٫۱ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۲

تعداد صفحه‌ها

۱۰۴۰ صفحه

حجم

۱٫۱ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۲

تعداد صفحه‌ها

۱۰۴۰ صفحه

قیمت:
۴۳,۵۰۰
تومان