بریدههایی از کتاب سیر عشق
۴٫۱
(۲۵۳)
تنها مدتی است که جستوجو برای یافتن معشوق اجازه پیدا کرده در جایگاهی نزدیک به هدف زندگی قرار گیرد.
نفیس
برای رمانتیکها از نخستین نگاه تا شکلگیری برداشتی شکوهمند و سرنوشتساز تنها چند قدم کوتاه فاصله است: اینکه آن شخص، پاسخی جامع برای پرسشهای برزباننیامده دربارهٔ زندگی است.
نفیس
این حس برآمده از فقدان بخشی از وجود خودش است که مدتهاست فراموش شده.
نفیس
او همچنان به امکان پیدایش درک سریع قلبی و همدلیِ متقابل بین دو نفر ایمان خواهد داشت و نیز به فرصت پایان بخشیدن به تنهایی.
نفیس
عشق پاداش قدردانی از شمّ درونی معشوق نسبت به روان مغشوش و متلاطم ماست.
soroosh Abbasi
عشق کاوشی است برای کامل شدن.
soroosh Abbasi
تنها یک نفر است که میتوانیم فهرست گلایههایمان را برایش برملا کنیم، کسی که میتواند دریافتکنندهٔ تمام خشمهای انباشتهشدهٔ ما از بیعدالتیها و کاستیهای زندگیمان باشد. البته سرزنش کردن کاری بس بیهوده و به معنای داشتن درک نادرستی از قوانین زیربنایی عشق است. چون نمیتوانیم بر سر نیروهایی داد بزنیم که حقیقتاً مسبب مشکلات هستند، از دست آنهایی عصبانی میشویم که خوب میدانیم سرزنشهایمان را به بهترین شکل تحمل خواهند کرد. ما این رفتار را با بهترین، مهربانترین و وفادارترین افرادی که نزدیکمان باشند میکنیم، افرادی که کمترین آسیب ممکن را به ما رساندهاند، اما بیشتر از بقیه احتمال دارد که پرخاشها و سرزنشهای بیرحمانهمان را تاب بیاورند.
ملیحه مهدوی
در اصل، عاملی که انسانها را تبدیل به افرادی میکند که میتوانند منظور خود را به خوبی منتقل کنند، این است که قادرند به خاطر جنبههای پیچیده یا غیرعادی شخصیت خودشان آشفته نشوند. این افراد میتوانند به خشم خود، تمایلات جنسی خود و عقاید بیطرفدار، عجیبوغریب یا ازمدافتادهٔ خود بیندیشند بیآنکه اعتمادبهنفس خود را از دست بدهند یا کارشان به نفرت از خود بینجامد. آنها میتوانند حرف خود را صریحاً بیان کنند، زیرا توانستهاند حس گرانبهای مقبولیت خود را درون خودشان پرورش دهند. آنان آنقدر خودشان را دوست دارند که معتقدند شایستهٔ حسن نیت دیگران هستند و میتوانند به آن دست یابند، فقط کافی است اسبابش فراهم شود تا صبوری و قدرت خلاقهٔ بجای خود را نشان دهند.
ملیحه مهدوی
در عمق هر دلخوری، مخلوطی درهموبرهم از عصبانیت شدید و میلی به همان شدت برای حرف نزدن راجع به دلیل عصبانیت وجود دارد. کسی که قهر میکند هم سخت نیازمند درک شدن از سوی شخص دیگر است و هم کاملاً مصر است که هیچ کاری در راستای وقوع این درک انجام ندهد. خودِ نیاز به توضیح دادن، هستهٔ این دلخوری را شکل میدهد: اگر طرف مقابل توضیحی بخواهد، مسلماً لیاقت توضیح شنیدن ندارد. باید اضافه کنیم که این مزیتی است که دیگری با ما قهر کند: یعنی طرف مقابل آنقدری به ما احترام میگذارد و قبولمان دارد که فکر میکند ما باید ناراحتی ناگفتهٔ وی را درک کنیم. این یکی از موهبتهای عجیبوغریب عشق است.
Bahaar
عشق یعنی ستایش ویژگیهایی از معشوق که نوید جبران ضعفها و کمبودهای ما را میدهد؛ عشق کاوشی است برای کامل شدن.
Amirhr21
نقطهٔ آغاز داستانهای عاشقانه زمانی نیست که میترسیم مبادا طرفمان نخواهد دوباره ما را ببیند، بلکه وقتی است که او تصمیم میگیرد مدام با ملاقات با ما مخالفت نکند؛ وقتی نیست که از هر فرصتی برای فرار از دست ما استفاده کند، بلکه وقتی است که قولوقرارهایی ردوبدل شود که او با ما بماند و ما نیز با او بمانیم، تا ابد.
Amirhr21
ازدواج با خواستگاری یا حتی دیدار اولیه شروع نمیشود. آغاز آن برمیگردد به خیلی قبلتر، یعنی زمان رویش اندیشهٔ عشق در ذهن و اگر دقیقتر بخواهیم بگوییم، زمان شکلگیری رؤیای داشتن معشوق.
Amirhr21
یک شخص نمیتواند همهچیزِ شخص دیگر باشد. ما باید دنبال راههایی بگردیم تا خودمان را تا آنجا که میتوانیم، آرام و مهربانانه با واقعیتهای عجیبوغریب زندگی در کنار موجود گمراهشدهٔ دیگری تطبیق دهیم. همیشه فقط امکان یک ازدواج «نسبتاً خوب» وجود دارد.
مهتاب
بر خلاف تصور جامعه، تنها «آغاز عشق» نیست که اهمیت دارد، بلکه چگونگی ادامهٔ آن است که حائز اهمیت است
Graycell
در عشق واقعی، نیازی نیست به طرز ملالتباری هرچیزی به زبان آورده یا دیکته شود. وقتی دو نفر به یکدیگر تعلق دارند، بالاخره یک احساس متقابلِ حقیقتاً حیرتآور وجود دارد که بر اساس آن هر دو طرف، جهان را کاملاً مشابه هم میبینند
سید ایمان امامیان
«باهاش مهربون باش. باشه؟ حتی اگه گاهی فکر میکنی حق با اون نیست.»
سید ایمان امامیان
«باهاش مهربون باش. باشه؟ حتی اگه گاهی فکر میکنی حق با اون نیست.» شش ماه بعد خبر فوت فروشنده را میشنوند.
سید ایمان امامیان
انسان به همهچیز عادت میکند، حتی تحقیر. چیزی که کاملاً تحملناپذیر مینماید، همیشه سرانجام به نظر میرسد آنقدرها هم بد نیست.
مهدی
حتی سخنورترین افراد وقتی شریک زندگیشان نتواند به درستی منظورشان را درک کند، از روی غریزه ترجیح میدهند همهچیز را توضیح ندهند. تنها ذهنخوانی صحیح و بیکلام نشانهٔ درستی است از اینکه میتوانیم به شریک زندگیمان اطمینان کنیم؛ تنها وقتی که مجبور نیستیم توضیح بدهیم، میتوانیم مطمئن باشیم که حقیقتاً درک شدهایم.
seemorgh
در اوایل دوران عاشقی، شخص تا حدی به آسایش خاطر محض میرسد، چراکه بالاخره توانسته بسیاری از چیزهایی را که قبلاً به حکم عرف لازم بوده نزد خود پنهان نگه دارد، برملا کند. میتوان معترف بود ما آنقدری که جامعه گمان میکند محترم و موقر و متعادل و متعارف نیستیم. ممکن است بچگانه رفتار کنیم یا خیالباف، تخس، آرزومند، منفیباف، آسیبپذیر و چندبعدی باشیم، اما همهٔ اینها را معشوقمان از ما میپذیرد و
درک میکند.
seemorgh
حجم
۲۲۷٫۶ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۵
تعداد صفحهها
۲۵۲ صفحه
حجم
۲۲۷٫۶ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۵
تعداد صفحهها
۲۵۲ صفحه
قیمت:
۱۲۰,۰۰۰
۳۶,۰۰۰۷۰%
تومان