بهترین جملات زیبا و معروف از کتاب از کوتهی توست که دیوار بلند است | صفحه ۱۹ | طاقچه
تصویر جلد کتاب از کوتهی توست که دیوار بلند است

بریده‌هایی از کتاب از کوتهی توست که دیوار بلند است

دسته‌بندی:
امتیاز:
۴.۶از ۱۵ رأی
۴٫۶
(۱۵)
توسل به خشم، همانند گرفتن زغال مشتعل در دست برای پرتاب کردن به سوی دیگران است. کسی که می‌سوزد، خودتان هستید!
زهرا۵۸
گاهی مهم‌ترین دشمن تو، همانی است که در آیینه به تو می‌نگرد.
زهرا۵۸
اگر هنوز تصمیمی نگرفته‌ای، معنی‌اش این است که باز هم یک تصمیمی گرفته‌ای!
زهرا۵۸
سن انسان‌ها را نباید با سال‌هایی که سپری کرده است، شمارش کرد؛ بلکه با شادی و نشاطی که به دیگران بخشیده، باید سنجید.
زهرا۵۸
«آلن لاکین» زندگی را معادل زمان دانسته و می‌گوید: زمان، یعنی زندگی چیزی نیست که بتوان آن را تغییر داد.   تلف کردن وقت به معنای تلف کردن زندگی است اما تسلط بر زمان، تسلط بر زندگی هم است.
زهرا۵۸
عارف بزرگ «سهل تستری» با بیانی ژرف می‌گوید: وقت تو عزیزترین چیزهاست؛ پس آن را برای عزیزترین چیزها مشغول کن!
زهرا۵۸
«برایان تریسی» تفاوت میان برندگان و بازندگان را چنین بیان می‌کند: تفاوت بازندگان و برندگان فقط در یک چیزخلاصه می‌شود: طرز استفاده‌ی ارزشمند و درست از زمان.
زهرا۵۸
دو نفر بر سر قطعه‌ای زمین نزاع می‌کردند. هر یک می‌گفت از آن من است. عیسی (ع) گفت: «زمین چیزی دیگر می‌گوید.» گفتند: «چه می‌گوید؟» گفت: «می‌گوید هر دو از آنِ من هستند!»
زهرا۵۸
دریا باش که اگر یک سنگ به سویت پرتاب کردند سنگ غرق شود نه آن‌که تو متلاطم شوی.
زهرا۵۸
رنج‌هایی که در این دنیا برای شما در نظر گرفته شده است نیز همین مشت نمک است نه کمتر و نه بیشتر. این بستگی به شما دارد که لیوان آب باشید و یا چشمه که بتوانید رنج‌ها را در خود حل کنید. پس سعی کنید چشمه باشید تا بر رنج‌ها فایق آیید
زهرا۵۸
رنج‌ها و دردها، انسان‌های متعالی را متعالی‌تر و افراد معمولی را متلاشی می‌کند. «علی شریعتی»
زهرا۵۸
عملی که رنگ عادت به خود بگیرد، معنایش را از دست می‌دهد و ممکن است به زیان‌کاری منتهی گردد
زهرا۵۸
عارف بزرگ «نجم‌الدین رازی» شکرگزاری را متعلق به تمام اعضای بدن دانسته و می‌گوید: شُکر هر نعمت باید متناسب با آن نعمت باشد. شُکر نعمت تن، به خدمت باشد. شُکر دل، به ایمان باشد. شُکر زبان، به ذکر الحمدالله باشد. شُکر مال، به انفاق باشد. و شکر نعمت جان، به محبت باشد!
زهرا۵۸
وقتی شما، شکست‌های فرزندتان را بزرگ جلوه می‌دهید، کمک مؤثری در رخ دادن شکست‌های بعدی او می‌کنید!
زهرا۵۸
برای دانستن او کمتر اهمیت قائل می‌شدم و برای درک او بیشتر و بیشتر با او به گردش می‌رفتم و بادبادک بیشتری هوا می‌کردم. با او شب‌ها به ستارگان بیشتری خیره می‌شدم؛ بیشتر عشق می‌ورزیدم و کمتر تقلا می‌کردم؛ کمتر انعطاف‌پذیر و بیشتر پذیرنده می‌شدم؛ کمتر درباره‌ی «عشق به قدرت» و بیشتر به «قدرت عشق» توجه می‌داشتم. هر پگاه و هر شامگاه، گونه‌هایش را بوسه‌باران می‌کردم؛ به نگاهش خیره می‌شدم و به‌خاطر سلامتی‌اش خدا را شکر می‌کردم؛ کتاب‌های داستان کودکانه‌اش را برای خود چند بار و برای او یک بار می‌خواندم.
زهرا۵۸
«دیان لومان» با حسرت در ادامه می‌گوید: اگر روزی می‌رسید که فرزندم دوباره کودک می‌شد و می‌بایست او را تربیت می‌کردم: اول، عزت نفس را به او می‌آموختم؛ سپس برای او خانه‌ای می‌ساختم؛ از انگشت، بیشتر برای شرح دادن و کمتر برای تهدید کردن او استفاده می‌کردم. کمتر تنبیه و بیشتر رفاقت می‌کردم؛ چشمانم را از ساعت می‌گرفتم و آگاهانه زیست می‌کردم؛
زهرا۵۸
بچه‌ها نمی‌توانند راه را از چاه تشخیص دهند، مگر به آنان فرصت مخالفت و ایستادگی داده شود. بچه‌ها نمی‌توانند حس همکاری و مشارکت‌جویی را در خود پرورش دهند، مگر بدانند همه‌چیز و همه‌کس به هم مربوط است.
زهرا۵۸
بچه‌ها نمی‌توانند خود را اصلاح کنند، مگر شکست‌ها و سختی‌ها را تجربه کنند. بچه‌ها نمی‌توانند دارای عزت‌نفس و مایه‌ی افتخار شوند، مگر سعی کنند برای نایل شدن به هدف بر موانع چیره شوند.
زهرا۵۸
«جان گری» می‌گوید: بچه‌ها نمی‌توانند صبر و حوصله را در خود پرورش دهند، مگر هر چه می‌خواهند بی‌درنگ برایشان مهیا نشود. بچه‌ها نمی‌توانند ابتکار به خرج دهند، مگر مسؤولیت بعضی امور به آنان سپرده شود. بچه‌ها نمی‌توانند شجاعت و خوش‌بینی را یاد بگیرند، مگر با مشکلات و معایب مواجه شوند. بچه‌ها نمی‌توانند استقامت و پایداری را در خود پرورش دهند، مگر این‌که برای به‌دست آوردن چیزی سختی بکشند.
زهرا۵۸
کودکان به روش زندگی پدر و مادر خود می‌روند، پس مراقب اعمالتان باشید؛ به عبارتی دیگر کودک از الگوهای زنده، بیشتر و بهتر می‌آموزد تا از نصیحت و توصیه!
زهرا۵۸

حجم

۳۵۶٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۱

تعداد صفحه‌ها

۲۳۷ صفحه

حجم

۳۵۶٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۱

تعداد صفحه‌ها

۲۳۷ صفحه

قیمت:
۷۹,۹۰۰
۲۳,۹۷۰
۷۰%
تومان