بهترین جملات زیبا و معروف از کتاب چین چگونه سرمایه‌داری شد؟ | صفحه ۸ | طاقچه
تصویر جلد کتاب چین چگونه سرمایه‌داری شد؟

بریده‌هایی از کتاب چین چگونه سرمایه‌داری شد؟

دسته‌بندی:
امتیاز:
۳.۵از ۱۹ رأی
۳٫۵
(۱۹)
هنوز هم این اعتقاد وجود دارد که فقط مالکیت جمعی می‌تواند موفقیت مشترک را تضمین و از نابرابری اقتصادی جلوگیری کند. بنابراین، تعصب سیاسی در برابر بخش خصوصی بعد از ۱۹۸۴ نیز اگرچه به اندازه قبل قوی نبود، دوام آورد.
وحید
بسیاری از کارشناسان خارجی توسط شرکت‌های دولتی چینی استخدام شدند.
وحید
دانش مدیریت هم با اشتیاق توسط دولت چین دنبال می‌شد. از طریق سرویس کارشناسی ارشد آلمان
وحید
دانش مدیریت هم با اشتیاق توسط دولت چین دنبال می‌شد. از طریق سرویس کارشناسی ارشد آلمان
وحید
آنها بعدها برای آوردن فناوری کمتر پیشرفته به چین مورد انتقاد قرار گرفتند. اما این سرمایه‌گذاری مشترک، در مراحل اولیه اصلاحات نقش پیشرو در قرار دادن چین در معرض فرهنگ کارآفرینی خصوصی ایفا کرد.
وحید
بسیاری از سرمایه‌گذاری‌های مشترک اولیه یا شرکت‌های خارجی تأسیس‌شده در گوانگدونگ به دلیل هزینه‌های اندک تولید در چین جذب می‌شدند
وحید
این مسئله همیشه ما را مجبور می‌سازد در حال یادگیری باشیم تا مسائل جدید را شناسایی و حل کنیم.
وحید
«این نظر من بود که مشاجرات در این زمینه را خاتمه دهم تا زمان بیشتری برای عمل در اختیار داشته باشیم. زمانی که بحث‌ها شروع شد مسائل را پیچیده کردند و وقت زیادی را به هدر دادند. در نتیجه، چیزی انجام نشد.
وحید
شنزن اغلب مجرایی برای «آلودگی ذهنی» قلمداد می‌شد
وحید
این رهبران از آغاز در اراده تبدیل چین به کشوری قدرتمند، مدرن و سوسیالیستی متحد بودند
وحید
چهارده شهر ساحلی دیگر
وحید
از اواسط دهه۱۹۸۰ به آن طرف دانشجویان نخبة دانشگاه‌های چین آموزش دانشگاهی را در ایالات متحده فرصت ویژه قلمداد می‌کردند. حتی پسران و دختران رهبران ارشد چین برای تحصیل به ایالات متحده سفر می‌کردند، درحالی که در دهه‌های ۱۹۴۰ و ۱۹۵۰ والدینشان آنها را به مسکو می‌فرستادند.
وحید
عادی شدن روابط چین-آمریکا به گشایش دانشگاه‌های آمریکا برای دانشجویان چینی و بازارهای آمریکا در برابر اجناس چینی کمک کرد. همچنین چین را به مقصد جالب برای سرمایه‌گذاری غربی تبدیل کرد.
وحید
هرگونه برداشت از اصلاحات اقتصادی چین در صورتی که سیاست درهای باز را به درستی به عنوان جزو حیاتی و یکپارچه مورد تأکید قرار ندهد ناقص و گمراه‌کننده خواهد بود. باز شدن درهای چین به خصوص نسبت به غرب سیاستی بود که توسط دولت در سراسر دهه ۱۹۸۰ و بعد از آن دنبال شد.
وحید
معافیت‌های مالیاتی، دسترسی به اعتبار بانکی و دیگر مشوق‌های مالی
وحید
حمایت دولت از بنگاه‌های شهری و روستایی به طور کلی و به طور اخص بنگاه‌های خصوصی که توسط خانواده‌های روستایی تأسیس شده بود،
وحید
بدون هرگونه تغییر در ساختار مالکیت، بنگاه‌های دولتی به تدریج در برابر نیروهای بازار پاسخگو شدند.
وحید
با گذشت زمان برنامه اقتصادی ارشادی از اهمیت بیشتری برخوردار می‌شد.
وحید
از آنجا که مارکسیسم تا آن هنگام به صورت بی چون و چرا در چین پذیرفته شده و به عنوان حقیقت محض تصور شده بود، مانع فکری اساسی وجود داشت که مردم چین را از درک مزایای بازار بازمی‌داشت.
وحید
با وجود حضور آمرانه دنگ، چن و دیگر پیشکسوتان، در چین بعد از مائو هیچ رهبر سیاسی نمی‌توانست اراده خود را بر حزب تحمیل کند؛ کاری که مائو بارها انجام داده بود. این وضع، سهم بزرگی در بقا و رشد و توسعه نگرش‌های روشنفکرانه‌تر داشت.
وحید

حجم

۴۱۰٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۳۹۰ صفحه

حجم

۴۱۰٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۳۹۰ صفحه

قیمت:
۳۰,۰۰۰
۱۵,۰۰۰
۵۰%
تومان