دانلود و خرید کتاب تشخیص و درمان کاربردی ADHD فرنگیس قنبرپور
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
کتاب تشخیص و درمان کاربردی ADHD اثر فرنگیس قنبرپور

کتاب تشخیص و درمان کاربردی ADHD

معرفی کتاب تشخیص و درمان کاربردی ADHD

کتاب تشخیص و درمان کاربردی ADHD اثری از فرنگیس قنبرپور است که در انتشارات آریا دانش به چاپ رسیده است. این کتاب یک راهنمای جامع برای آشنایی مخاطبان با اختلال کم‌توجهی - بیش‌فعالی است و روش‌های درمان را نیز آموزش می‌دهد.

درباره کتاب تشخیص و درمان کاربردی ADHD

اختلال کم‌توجهی - بیش‌فعالی (Attention-deficit hyperactivity disorder) است که به صورت مخفف ADHD خوانده می‌شود. این اختلال، یک اختلال رفتاری رشدی است و نشانه‌های آن، عدم توجه، تمرکز و دقت بر روی یک موضوع، کند بودن یادگیری و فعالیت بدنی بسیار زیاد است. این اختلال با فقدان توجه، فعّالیت بیش‌ازحد، رفتارهای تکانشی، یا ترکیبی از این موارد همراه است.

تشخیص اختلال کم توجهی بیش فعالی بر عهده پزشک متخصص است. هرچند تعداد افرادی که به این اختلال دچار می‌شوند زیاد است، اما بسیاری از آنان بعد از پشت سر گذاشتن دوران بلوغ بهتر می‌شوند. همچنین نباید فراموش کرد که جدی گرفتن و درمان اختلال ADHD بسیار اهمیت دارد. 

فرنگیس قنبرپور در کتاب تشخیص و درمان کاربردی ADHD به مخاطبان کمک می‌کند تا ابتدا با این اختلال آشنا شوند و در ادامه یاد بگیرند چگونه می‌توان در مسیر تشخیص و درمان آن گام بردارند. 

کتاب تشخیص و درمان کاربردی ADHD را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم 

خواندن کتاب تشخیص و درمان کاربردی ADHD را به تمام مربیان، والدین و کسانی که با گروه سنی کودکان کار می‌کنند، پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی  از کتاب تشخیص و درمان کاربردی ADHD

علائم ADHD در کاستی توجه

علائم و ملاکهای تشخیص کاستی توجه (۹ مورد است)

۱- توجه نکردن به جزئیات یا بی دقتی در تکالیف درسی: کودک در این حالت در انجام تکالیف درسی بی دقّتی نشان می‌دهد، به علائم جمع یا تفریق دقّت نمی‌کند، غالباً نقطه‌ها و سرکش کلمات را جا می‌اندازد، شدت این مشکل زیاد است و بیشتر از یک بی دقّتی ساده است.

۲- مشکل داشتن در حفظ توجه و تمرکز هنگام انجام تکالیف یا بازی: کودک یا نوجوان دارای این مشکل غالباً نمی‌تواند به راحتی پای تکالیف خود نشسته و زمانی را صرف توجه به مطلب درسی خود کند. حتی در انجام بازی‌ها نیز زود خسته می‌شود و در خواست می‌نماید که بازی عوض شود.

۳- گوش ندادن به حرف طرف مقابل: اغلب مواقع هنگامی که با او صحبت می‌کنید گویی صدای شما را نمی‌شوند و غالباً حواس پرت است، موقع درس دادن معلمان به طور مداوم حواسشان پرت است و به جای دیگری نگاه می‌کنند و تمرکز کافی را برای توجه به معلم ندارند.

۴- دنبال کردن یا عدم رعایت دستورات و ناتمام گذاشتن تکالیف درسی

۵- اشکال در سازمان دهی تکالیف و کارها: ذهن این کودکان غالباً مغشوش است و به راحتی نمی‌توانند در انجام به موقع کارها، خوب و با نظم عمل کنند. برای مثال اگر معلم یا مادرش به ترتیب از او چند کار را خواسته باشند برخی از آنها را فراموش کرده و یا ترتیب آنها را فراموش می‌کنند.

۶- بی میلی و بیزاری از فعالیت‌هایی که بایست تمرکز ذهنی داشته باشند: و حوصله مدتی نشستن و تمرکز را ندارند.

۷- گم کردن مداوم وسایل: به خاطر بی دقّتی و حواس پرتی مداوم، وسایل ضروری خود مثل مداد، پاک کن، دفتر، کتاب و .... را گم می‌کنند.

۸- پرت شدن حواس (به آسانی): با کوچکترین صدایی حواسشان پرت می‌شود و سرخود را می‌چرخانند و تمرکز خود را از دست می‌دهند (مثل صدای ساعت، قطره آب، صدای پشه)

۹- فراموش کاری مداوم در کارهای روزانه: چون فراخنای توجه این کودکان کوتاه و ضعیف است به گونه‌ای هستند که مطالب را مکرراً فراموش می‌کنند مثلاً مادر می‌گوید: سه چیز را از آشپزخانه بیاور، ممکن است دو مورد را فراموش کند و یک مورد را بیاورد.

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۱٫۱ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۱۱۱ صفحه

حجم

۱٫۱ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۱۱۱ صفحه

قیمت:
۳۵,۰۰۰
تومان