
کتاب تقابل گفتمان مقاومت و گفتمان نظام سلطه (جلد سوم)
معرفی کتاب تقابل گفتمان مقاومت و گفتمان نظام سلطه (جلد سوم)
کتاب تقابل گفتمان مقاومت و گفتمان نظام سلطه (جلد سوم) نوشتهٔ حسین اکبری است و انتشارات دانشگاه جامع امام حسین آن را منتشر کرده است. ظرفیتها و مصادیق مقاومت، بخش دوم در این کتاب آمده است.
درباره کتاب تقابل گفتمان مقاومت و گفتمان نظام سلطه
مقاومت به عنوان نظریهای رهاییبخش در قالب پارادایم برخورد با سلطهجویی مبتنی بر قدرت فرا روایت انقلاب اسلامی از متن اسلام ناب با هدف غربزدگیزدایی از نظام بینالملل قابل نظریهپردازی است. گفتمان مقاومت که در تقابل با دو گفتمان غالب لیبرالیسم و کمونیسم حادث شد، اینک در تقابل نزدیک با پاد گفتمان خود یعنی گفتمان لیبرالیسم قرار دارد. در کتاب تقابل گفتمان مقاومت و گفتمان نظام سلطه به ظرفیتها و مصادیق مقاومت در کشورهای یمن، سوریه، بحرین، آذربایجان، پاکستان، کشمیر، شمال افریقا و... پرداخته میشود.
دانشگاه امام حسین (ع) در سال ۱۳۶۵ راهاندازی و در سال ۱۳۸۷ به ۲ دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع) و دانشگاه جامع امام حسین (ع) تفکیک شد. دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع) مختص آموزشهای افسری است و دانشجویان آن، از طریق آزمونهای داخلی سپاه پذیرش و گزینش میشوند. دانشگاه جامع امام حسین (ع) در حوزهٔ پژوهش و فناوری و با رویکرد پژوهش آموزشمحور، بهدنبال شناسایی و حل مسائل اساسی و کلان کشور، رصد دانشی و آیندهپژوهی و مدیریت دانش است.
معاونت پژوهش و فناوریِ دانشگاه جامع امام حسین یکی از مسئولیتهای مهم دانشگاه را نشر کتابها و آثار علمی، در کنار تعلیموتربیت، میداند؛ ازاینرو «انتشارات دانشگاه جامع امام حسین» کتابهایی با موضوعات گوناگون را تهیه، چاپ و منتشر کرده و کوشیده است تا زمینه و بستر لازم را برای تشویق پژوهشگران و استادان در عرصهٔ علم فراهم و تسهیل کند.
خواندن کتاب تقابل گفتمان مقاومت و گفتمان نظام سلطه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به پژوهشگران رشتههای فلسفهٔ سیاسی و علوم سیاسی پیشنهاد میکنیم.
حجم
۰
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۴۶۸ صفحه
حجم
۰
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۴۶۸ صفحه