دانلود و خرید کتاب سیگنال های راداری رضا کیوان شکوه
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب سیگنال های راداری

کتاب سیگنال های راداری

معرفی کتاب سیگنال های راداری

کتاب سیگنال های راداری نوشتهٔ رضا کیوان شکوه است. این کتاب را انتشارات دانشگاه جامع امام حسین منتشر کرده است.

درباره کتاب سیگنال های راداری: مقدمه ای بر تئوری و کاربرد با استفاده از MATLAB

انقلاب ۱۳۵۷ در ایران نمونه‌ای تاریخی از حرکت اجتماعی عظیمی است که با سرنگونی حکومت پهلوی و برپایی نظام جمهوری اسلامی امیدهای فراوانی را در دل مستضعفان و آزادی‌خواهان جهان برای تحقق آرمان‌های دولت اسلامی، جامعهٔ اسلامی و در نهایت تمدن اسلامی پدید آورد. در این میان نهادهای علمی، به‌ویژه دانشگاه‌ها، باید نقش کلیدی سوزن‌بانی و هدایت قطار پیشرفت و رشد جامعه در مسیر صحیح انقلابی را ایفا می‌کردند.

کتاب سیگنال های راداری به طراحی و تحلیل سیگنال‌های راداری پرداخته است. کوک و برنفلد برای اولین‌بار کتاب جامع اختصاص داده‌شده به این موضوع را در سال ۱۹۶۷ میلادی نوشتند. دومین و آخرین کتاب سیگنال‌های راداری را لوانون در سال ۲۰۰۴ با تکمیل موضوعات کتاب اول نوشت. از آن زمان، موضوع سیگنال‌های راداری در بسیاری از نشریات معتبر علمی و کنفرانسی و همچنین در برخی از فصول کتاب‌ها منتشر شده است. پیشرفت در پردازش سیگنال دیجیتال نیز بسیاری از محدودیت‌هایی را که در گذشته مانع ایده‌های جدید سیگنالی بودند، از پیش رو برداشت.

این کتاب شامل ۹ فصل است که دربردارندهٔ جدول سیگنال‌های منتخب و کدهای MATLAB برای تولید سیگنال‌های کدشده و محاسبه و ترسیم توابع ابهام و سایر ویژگی‌های سیگنال است. در این کتاب تنها از نرم‌افزار MATLAB برای شبیه‌سازی استفاده شده که صرفاً جنبهٔ آموزشی دارد. اصلی‌ترین انگیزه برای نگارش این کتاب، معرفی تئوری و کاربردهای سیگنال‌های راداری است؛ همچنین این کتـاب می‌تواند به‌عنوان یک مرجع عمومی و یک کتاب درسی در دورهٔ پیشرفته رادار یا یک کتاب کامل برای پردازش سیگنال دیجیتال پیشرفته باشد.

خواندن کتاب سیگنال های راداری: مقدمه ای بر تئوری و کاربرد با استفاده از MATLAB را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

مطالعهٔ این کتاب به مهندسان طراح سیستم، دانشجویان کارشناسی‌ارشد و دکتری علاقه‌مند به حوزهٔ پردازش سیگنال راداری پیشنهاد می‌شود. این کتاب به‌گونه‌ای نوشته شده که استفادهٔ ترتیبی از فصول آن می‌تواند برای افراد کم‌تجربه در حوزهٔ پردازش سیگنال و رادار مفید باشد، اما مطالب کتاب با فرض اینکه خواننده با پردازش سیگنال دیجیتال و اصول اولیه رادار آشناست، تألیف شده است.

بخشی از کتاب سیگنال های راداری: مقدمه ای بر تئوری و کاربرد با استفاده از MATLAB

«تاریخچه سیگنال راداری

بعد از اختراع تلسکوپ در سال ۱۶۰۸م رادار بزرگ‌ترین کشف بشر در مشاهده اشیای راه دور بود. تئوری فیلتر منطبق در دهه ۱۹۴۰م مستقل از محدودیت‌های عملی آن زمان ظهور یافت. مهندسان آن، زمان چند روش عملی برای بهینه‌سازی رادارها در جنگ جهانی دوم در نظر داشتند با پیشرفت جنگ، مهندسان دریافتند که اشکال اصلی رادارها محدودیت در توان فرستنده است مشکل فرستنده‌های راداری دوچندان شد؛ چراکه محدودیت در توان پیک امکان دسترسی به توان‌های بالاتر را دشوار کرده بود، ضمن اینکه حتی اگر دسترسی به این توان میسر، بود اجزای دیگر رادار قابلیت کار با این توان را نداشتند.

باتوجه‌به اینکه کیفیت آشکارسازی در رادار به انرژی پالس وابسته است. نه توان راه‌حل آسان برای رفع این معضل پهن کردن پالس ارسالی بود، به‌اندازه‌ای کـه بتوانند این انرژی را تأمین کنند؛ ولی این روش به دلیل اینکه تفکیک‌پذیری برد را کاهش می‌داد، کاربردی نبود. این مشکل را مهندسانی که در هر دو جبهه جنگ خدمت می‌کردند، با تحقیق روی سیگنال‌های راداری حل کردند؛ به بیان دیگر، انگیزه اصلی برای تحقیق و توسعه شکل موج‌های مختلط، راداری، حاصل نیازمندی برنامه‌های راداری نظامی در طول و بعد از جنگ جهانی دوم بود در این، دوره اقدامات سریع برای توسعه و درک الزامات پردازش بهینه سیگنال (خطی) انجام شد. درعین‌حال، پیشرفت‌های مهندسی زمینه را بیش‌ازپیش برای پیاده‌سازی‌های عملی مبتنی بر درک فراهم کرد و پیشنهادهای متعددی برای دستیابی به آنچه اکنون به‌عنوان فشرده‌سازی پالس یا شکل موج کد شده می‌شناسند پیش‌بینی کرد. باگذشت زمان فناوری الکترونیک و مخابرات در حوزه رادار نقش مهم و فزاینده‌ای پیدا کرد.»

حجم

۰

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۴۳۴ صفحه

حجم

۰

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۴۳۴ صفحه