نظرات کاربران درباره کتاب نان و شراب
۵٫۰
(۷)
Ali Jamalzadeh
واقعا یکی از بهترین کتاب هایی بود که خواندم.فضای سنگین حکومت فاشیسم موسولینی،فرار،پناه گرفتن و...کلی اتفاق که در داستان میفتد.ترجمه آقای قاضی هم واقعا بگم بینظیر بود
علی
یکی از بهترین کتاب هایی که مطالعه کردم و واقعا پر از جملات حکیمانه و آموزندست.به همه مطالعه این کتاب را پیشنهاد میکنم.من خودم نسخه چاپی این کتاب را مطالعه کردم و واقعا عالی بود.
NKH
« نان از هزاران دانهی گندم درست میشود و به همین جهت به معنی اتحاد است. شراب از هزاران دانهی انگور پدید میآید و آن نیز بهمعنای اتحاد است.»
| کتاب «نان و شراب» داستان یک انقلابی است، انقلابی که جامعهاش بیخبرتر و خفتهتر از آنان که بدانند انقلاب چیست و برای چیست. پیترو سپینا شخصیت اصلی داستان جوانیست که پس از مدتی دوری از وطن، حال برگشته تا از میان کافونها(دهقانان فقیر)، جوانان تحصیل کرده و دوستان قدیمیش آغازگر ندای یک حقطلبی و آزادی باشد.
او برای اینکه از طرف دستگاه حکومتی شناسایی نشود خود را در کسوت یک کشیش بهنام دنپائولو جا میزند و به روستائی فقیرنشین بهنام پیتراسکا میرود. بیشتر فصلهای نخستین کتاب به توصیف اوضاع این روستای دهقانی و وضعیت معیشتی مردم آن اختصاص داده شده است. در همین فصول است که مخاطب با افکار و عقاید زارعان و کشاورزانی آشنا میشود که قهرمان ناکام داستان را سرخورده میکند و امیدش بدل به یأس میگردد. سپس داستان به سمت شهر برمیگردد و دوباره با سپینا روبهرو میشویم. از شخصیتهای مهم دیگر داستان کشیشی پیر بهنام دنبنهدتو است که آموزههای او بر سپینا بسیار تاثیر گذارند...
| داستان شباهت بیش و کمی با داستان «ژرمینال» اثر امیل زولا دارد و کسانی که آن داستان را خوانده باشند در بخشهایی از کتاب میتواند شباهتهای زیادی بین روستای پیتراسکا و کوی کارگران مونسو را بیابند.
| ترجمه آقای قاضی جای هیچ کمبودی را باقی نگذاشته و مجموع اینها، یعنی داستان بسیار خواندنی به قلم یک نویسنده توانا و مترجمی مسلط بر زبان مقصد، باعث میشود تا تجربهای به یادماندنی از خواندن این کتاب با مخاطب همراه گردد.
| نسخه ی صوتی این کتاب با صدای عالی آقای مومیوند میتواند لذت خواندن کتاب را چندبرابر کند.
حجم
۴۱۰٫۱ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۶
تعداد صفحهها
۴۶۰ صفحه
حجم
۴۱۰٫۱ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۶
تعداد صفحهها
۴۶۰ صفحه
قیمت:
۲۵,۰۰۰
تومان
صفحه قبل
۱
صفحه بعد