نظرات درباره کتاب گیرنده شناخته نشد و نقد و بررسی خوانندگان | صفحه ۲ | طاقچه
تصویر جلد کتاب گیرنده شناخته نشد

نظرات کاربران درباره کتاب گیرنده شناخته نشد

انتشارات:نشر ماهی
امتیاز:
۴.۳از ۵۰ رأی
۴٫۳
(۵۰)
Mary gholami
گیرنده شناخته نشد داستان کوتاه شرح نامه‌نگاری دو دوست صمیمی آلمانی است که سال‌ها با هم در آمریکا زندگی کرده‌اند و حالا یکی از آن دو به آلمان بازگشته است، آن هم درست زمانی که حزب نازی و آدولف هیتلر به قدرت رسیده‌اند. کتاب ماجرای دگرگون‌شدن پیوند دوستی این دو نفر بر اثر اتفاقاتی است که در آلمانِ تحت حاکمیت هیتلر می‌افتد. چقده قشنگ و تاثیرگذار بود و چقده دلم میخاست یه کتاب طولانی می بود.
❦︎𝑭𝒂𝒓𝒏𝒂𝒛❦︎
بسیار کوتاه و تکان دهنده.
maryrad
اوووف چه بلای سرش آورد !
شادی رها
دگرگون کننده‌اس این اثر.
shima
یکی از بهترین داستان های کوتاهی بود که خوندم
sbabayan
کتاب جالبی بود شامل نامه نگاری های دو دوست آلمانی در زمان بحبوحه آغاز جنگ جهانی دوم و نسل کشی یهودیان. کوتاه بود و جالب
ડꫀꪶꫀꪀꪮρꫝⅈꪶꫀ
جنگی برای پایان دادن به تمام جنگ‌ها جنگ بزرگ که از آن با عنوان «جنگی برای پایان دادن به تمام جنگ‌ها» نیز یاد می‌شد و بعدها به «جنگ جهانی اول» شهرت پیدا کرد، تاثیرات بسیار زیادی بر روابط بین‌الملل، مرزهای جغرافیایی و همچنین مرزهای روابط انسانی گذاشت. جامعه آلمان پس تحقیر و فشار ناشی از جنگ بزرگ، در حال فروپاشی اقتصادی بود که سرخوردگی‌های جامعه، باعث رشدملی‌گرایی، تولد و به قدرت رسیدن تفکر نازی شد. سال‌های پیش از جنگ جهانی دوم، آلمان شاهد تغییرات بسیاری در روابط انسانی و چارچوب‌های اخلاقی بود که از چشم جهان مخفی نماند. «کاترین کرسمن تیلور» نویسنده‌ی آمریکایی متولد 1903 این تغییرات را به خوبی درک کرده بود و آن را دستمایه‌ی معروف‌ترین داستان خود، یعنی «گیرنده شناخته نشد» قرار داد. او این داستان را در سال 1938 منتشر کرد، یعنی دقیقا یک سال پیش از شروع جنگ جهانی دوم و زمانی که هنوز بسیاری از مردم و سیاستمداران دنیا، خطر هیتلر را جدی نمی‌گرفتند و متوجه ابعاد خطرناک آن نبودند. نامه‌نگاری دوستان قدیمی «گیرنده شناخته نشد» روایت نامه‌نگاری دو دوست قدیمی و صمیمی آلمانی است که با هم روابط خانوادگی و شراکت تجاری دارند. آن‌ها سال‌ها در کنار هم در آمریکا زندگی می‌کردند و اکنون یکی از آن‌ها به همراه خانواده به آلمان برگشته است. جایی در سال 1932 که آلمان شرایط ویژه‌ی بین دو جنگ را سپری می‌کند. کارتین کرسمن تیلور در خلال نامه‌نگاری «مارتین شولزه» که با خانواده‌اش به آلمان برگشته و «ماکس آیزنشتاین» یهودی که در آمریکاست، تغییرات تدریجی جامعه آلمان را با هنرمندی تمام و با ایجاز به تصویر کشیده است. تغییراتی که نه تنها باعث تغییر در جامعه آلمان شده است، بلکه می‌تواند روابط صمیمی دو دوست قدیمی را نیز دگرگون کند.💌📬
A. Mozafary
این کتاب در مورد هولوکاست و نسل کشی یهودیان هست. ابراز تاسف می کنم از این که یکسری انسان سر مسائل پوچ رفتن اردوگاه کار اجباری یا اتاق گاز یا تو کوره سوزانده شدن حالا یهودی باشند یا غیر اون. نکته ی قابل تامل این حجم از پرداختن به مسئله ی هولوکاست در تالیفات متعدد یهودیان هست. اگر اون ها زجرکش شدن برای خودشون نمی پسندند برای دیگران هم نباید بپسندند. مسئله ی دیگه این که ضمن ابراز تاسف از ماجرای هولوکاست مشابه اون برای مسلمانان (داعش، مغول و...) و غیر مسلمانان دیگه هم در جاهای مختلف و در طول تاریخ به طور مکرر رخ داده.
کاربر ۳۵۶۶۰۹۳
بی سر و ته بدون مسیر

حجم

۴۰٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۵۶ صفحه

حجم

۴۰٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۵۶ صفحه

قیمت:
۴۰,۰۰۰
۲۸,۰۰۰
۳۰%
تومان
صفحه قبل۱
۲
صفحه بعد