نظرات کاربران درباره کتاب کمونیسم رفت، ما ماندیم و حتی خندیدیم
۴٫۱
(۲۵۶)
کاربر 3171144
عالی
کاربر ۴۱۸۱۵۱۰
کتابی بسیار مفید که خوندنش به همه توصیه میشه
محمد قدیری
زیبا بود
Ellie
کتابی هست که ارزش خوندن رو داره.
چیزهای جالبی ازش یاد گرفتم. البته بعضی جاهای کتاب به نظرم کمی اغراق آمیز نوشته شده، یا مطالبی هست که دیگر به کمونیسم مربوط نمیشود. در جای جای کتاب واقعا صحنههای آشنایی دیدم و جالب بود به نظرم.
ولی واقعا درک نمیکنم! قیمت چاپی کتاب ۱۱۲ تومان، آنوقت قیمت الکترونیکش ۱۰۰ تومان! عجب اختلافی!؟ واقعا برای یک کتاب نه چندان حجیم این قیمت الکترونیک نجومی هست...
nes
کتاب روون، جذاب و مفیدیه. زندگی روزمره و دغدغه ها و سبک زندگی اجتماعی افراد رو در دوره کمونیسم به نگارش دراورده و جملات ناب زیادی داره.
علیرضا تقوی
توصیفات جذاب و مسحور کننده ای از شوروی سابق ارائه میکند. روایت زنانه ای از زیست روزمره آن دوران همراه با تحلیل ها و توضیحات تامل برانگیز دارد. ترجمه بسیار شیوا و روان است. از طرفی میتواند به حال و روز این ایام قرابت خاصی داشته باشد. مجموعا توصیه میکنم.
حسین خواجه ویس
کتاب راجب زنانِ اروپای شرقی در دوران کمونیسم بود، نویسنده دنیای زنان و مشکلات و سنت هایِ مردمانِ شرق اروپا رو بصورت فوق العاده جذاب در فصل های جداگانه برای مخاطب نوشته،
به نظرم این کتاب هم تاریخیه، هم سیاسی و هم جامعه شناسی
شهلا شجاعی
فوق العاده👌
Amin Roofchaei
قیمت خرید رو زده ۲۶۵۰۰، موقع پرداخت میزنه ۴۳۰۰۰. جناب طاقچه چی کار داری میکنی؟!
کاربر ۱۱۶۹۸۶۳
سلام چرا قیمتش نسبت به نسخه چاپیش تفاوت چندانی نداره؟؟؟
mary jane
تا نیمههای کتاب برای مخاطب ایرانی اینطور به نظر میرسد که شباهتهای زیادی بین زندگی خودش و زندگی در کشورهای کمونیستی وجود دارد. اطلاعاتی هم که نویسنده در رابطه با زندگی در کشورهای کمونیستی میدهد برای مخاطب جذاب و حتی شگفتیآفرین است اما تقریباً از نیمههای کتاب، متن به گزارشی تبدیل میشود که دیگر طنز بخش ابتدایی را در کلام نویسنده ندارد و تنها ذکر مصیبتی از حیات کمونیستی است. با این حال، به یکبار خواندن و آشنایی با آنچه بعد جنگ جهانی دوم بر مردم کشورهای اروپایی گذشته میارزد.
مهدی
من این کتاب رو جدیدا تموم کردم ، کتاب خوبیه و اوضاع یک کشور تحت سلطهٔ کمونیسم رو شرح داده ، البته باید بگم که پرگویی هم زیاد کرده متاسفانه.
با خوندن این کتاب تقریبا اغلب زوایای زندگی کمونیستی رو درک میکنید.هرچند من هیچوقت در یک کشور کمونیستی زندگینکردم اما به نظرم حتما خوبیهایی هم داره که متاسفانه در این کتاب شاید به یک خوبی این نوع کشورها اشاره شده (اون هم به طعنه!) و باقی کتاب به بدیها و ضعفهای این مدل سیاسی-اقتصادی میپردازه ، یه طوری که خواننده فکر میکنه ته بدبختی و رنج و ظلم و فساد و فقر تو این کشورها بوده.
جالب اینه که نویسنده با اینکه از حکومت وقت میناله خودش سوسیالیست هست و در عین حال جلوی میلاش به زرق و برق سرمایه داری آمریکایی رو هم نمیتونه بگیره!
ل.بیژن
کتاب خوبیه، اما نوشتن در مورد فلسفه و سیاست و مسائل بانوان در بحبوحه جنگ سرد برای کسی که با آغاز جنگ سرد بدنیا آمده کار سهل و راحتی نیست، گرچه این کتاب از آثار غیرداستانی دراکولیچ شصت و چند ساله است ولی علاقه به تشریح و وصف جزییات، پس از صفحات آغازین، کمی کسالت آور بنظر می رسد.
سعید سعیدی
به عنوان یک ایرانی اگر نتوانید متوجه شوید کجا نویسنده برای سوق دادن شما به سمت نتیجه گرفتن چیزی که خودش میخواهد تلهگذاری کرده، دوران سختی در این بمباران اطلاعاتی خواهید داشت.
نکته مثبت اول کتاب نگارش روان است، که با کمی دقت میتوان فهمید آن هم از بیتعهدی و عدم وفاداری مترجم به متن اصلی ناشی میشود و دیگری باز کردن چشم خواننده در برابر چند مسائله کلی حقوق زنان (نه فقط در جوامع کمونیستی)
نیلوفر
اونهایی که فکر می کنند کمونیست رفت و انها ماندند و خندیدند حتا! فقط یه مشت احمق هستند
Amir-m
کتابی که توسط ژورنالیست با اهداف ژورنالیستی نوشته شده، و از لحن محتوایی کتابی میتوان نتیجه گرفت که کاملا یک طرفه و جهت دار نوشته شده است، ظالم نشان دادن کمونیسم ها و ایدیولوژی انها و القای اهداف نظام سرمایه داری و ناسویالیسم بازی بلوک غربی و امریکایی لطمه زیادی به محتوای کتاب میزند، در کل رویداد ها و اتفاقات آن دوران را گمراه کننده جلوه میدهد و در نتیجه نمیتوان قطعی قضاوت کرد و اظهار نظر کرد. و این کتاب نه تنها شمارو با واقعیت های حکومت کمونیستی و اروپای شرقی روبه رو نمیکند بلکه شما را از واقعیت گمراه و دور میکند هر چند که از نظام کاپیتالیسم غربی اشاره ای نمیکند.
Nima Shakiba
کلی ایراد نگارشی دا ره. نمیدونم چطوری ایرادات رو بگم بهتون که تصحیح کنین.
ツAlirezaツ
به ناشر اطلاع بدید
اِیْ اِچْ|
گزارش اشکال در کتاب بدید
Nima Shakiba
خیلی تو ذوق میزنه ایراداتش. یکی دو تا نیست
esmaeil ghanavati
کتاب در دسته کتابهای ژورنالیستی و زرد قرار دارد. روایتها در کتاب مغرضانه و غیر مستند بهنظر میرسند.
amir zare
در مجموع تصویر روشنی از زندگی در اون کشور ها رو ارائه میده اما بنظرم خیلی زیادی و تکراریه.من خودم حین مطالعه کتاب دائم احساس ملال از خوندن جملات تکراری و داشتم.حجم کتاب میتونست خیلی کمتر از این باشه مگر اینکه به موضوعات متفاوت تری میپرداخت.در مورد مستند بودن این مسائل هم هیچ ایده ای ندارم که چند درصد از این حکایت ها ممکنه راست باشه.[واقعا کشور ما خیلی داغون تر از کشور های حوزه بالکان در اون سال هاست چه طاقتی داریم!]
Reza
کتاب مفیدی است. در مورد نظامهای کمونیستی مطالبی را خونده بودم. اما این خانم شرایط را به گونه ای متفاوت و جذاب بیان میکند. بخصوص زمانی که تصاویری از واقعیتهای زندگی در آمریکا را نیز بیان میکند. تصویری از زندگی سالهای قبل از فروپاشی کمونیسم را با سبک زندگی ما در ایران مقایسه کنید. جالبه که خیلی از ما ها حسرت زندگی خوب و شیرین دوران گذشته در ایران را میخوریم. خانه های بزرگ با حیاط و باقچه و حوض و.... در حالی که آنها مجبور بودند به طور اشتراکی با افراد غریبه در یک آپارتمان کوچک زندگی کنند. قدر کشور. فرهنگ خودمان را بیشتر بدانیم
alba
لعنت بر این خرابه که تموم آرزوهامون رو بر باد داد...
حجم
۲۰۲٫۹ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۲
تعداد صفحهها
۲۸۶ صفحه
حجم
۲۰۲٫۹ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۲
تعداد صفحهها
۲۸۶ صفحه
قیمت:
۱۰۰,۰۰۰
تومان