بهترین جملات زیبا و معروف از کتاب دوباره فکر کن | صفحه ۴ | طاقچه
تصویر جلد کتاب دوباره فکر کن

بریده‌هایی از کتاب دوباره فکر کن

نویسنده:آدام گرانت
انتشارات:نشر نوین
امتیاز:
۳.۶از ۲۶۳ رأی
۳٫۶
(۲۶۳)
«نادانی بیش از دانش موجب اعتمادبه‌نفس خواهد شد».
کاربر ۳۰۵۱۵۱۸
زمانی ارنست همینگوی گفت: «اصلی‌ترین استعداد یک نویسندهٔ خوب، چرندیاب ذاتی و ضد شوک است».
realarezu
پیش‌بینی کار واقعاً دشواری است؛ ضرب‌المثل قدیمی هست که می‌گوید مورخان حتی نمی‌توانند گذشته را پیش‌بینی کنند.
realarezu
قانون اول: اجتناب از بحث، بی‌ادبی است. سکوت یعنی بی‌احترامی به ارزش دیدگاه‌ها و توانایی شما برای یک اختلاف نظر متمدنانه.
donye.book
قتی بحث آمادگی ذهنی و لازمه‌های دستیابی به آن پیش می‌آید، معمولاً به «هوش» فکر می‌کنیم. هرچقدر باهوش‌تر باشید، توانایی حل مسئله‌های پیچیده‌تری را خواهید داشت – و سریع‌تر از دیگران به راه‌حل می‌رسید. بر اساس تعریف مرسوم، هوش را همان قابلیت تفکر و یادگیری می‌دانند. اما در این دنیای پیچیده، مجموعهٔ دیگری از مهارت‌های شناختی وجود دارد که شاید اهمیتی فراتر از هوش داشته باشند: قابلیت تجدیدنظر و کنار گذاشتن آموخته‌های پیشین.
جودی‌آبــوت
«اگر تمامی افراد یک جامعه عقاید مشابهی داشته باشند، استدلال‌ها به‌شدت مبتذل خواهد شد». - اسکار وایلد
donye.book
دالیو بنیان‌گذار بریج‌واتر گفته، «اگر به گذشتهٔ خود بنگرید و نگویید که "ای وای، یک سال پیش چقدر احمق بودم"، پس حتماً در طول سال گذشته به‌اندازهٔ کافی یاد نگرفته‌اید».
donye.book
کریس راکِ کمدین به‌شوخی گفت: «می‌توانی به هر آنچه می‌خواهی برسی؟! حقیقت را به بچه‌ها بگو ... می‌توانی به چیزی برسی که در آن مهارت داشته باشی ... تازه اگر استخدامت کنند».
Par.ya
یک مناظره خوب میدان جنگ نیست؛ حتی مسابقه طناب‌کشی هم نیست که با کشیدن بیشتر طناب بتوانید رقیب‌تان را به سمت خود بکشید. یک مناظره خوب بیشتر شبیه یک رقص است که در آن حرکات از قبل طراحی و برنامه‌ریزی نشده و فرد مقابل‌تان گام‌های متفاوتی برای اجرا در ذهنش دارد. اگر خیلی تلاش کنید که هدایت رقص را بر عهده بگیرید، فرد مقابل هم مقاومت بیشتری به خرج می‌دهد. اگر بتوانید حرکات‌تان را با او هماهنگ کنید و او را هم مجاب کنید همان حرکات را انجام دهد، احتمال زیادی وجود دارد که در نهایت مجموعه‌ای از حرکات موزون و متناسب را به نمایش بگذارید.
Par.ya
مشکل سندروم منتقد بیرون گود این است که مانع بازنگری شما می‌شود. اگر مطمئن باشیم فلان چیز را می‌دانیم، دیگر دلیلی ندارد که به‌دنبال خلأها و نقصان‌های دانش خود باشیم، چه برسد به اینکه بخواهیم آن خلأها را پر یا تکمیل کنیم
hamidzz
در زندگی روزمره‌مان تشخیص‌های زیادی انجام می‌دهیم که از انتخاب متقاضیان استخدام تا شریک زندگی را شامل می‌شود. باید عادت تغییر رأی و تجدیدنظر دربارهٔ افکار خودمان را توسعه دهیم.
101
«نادانی بیش از دانش موجب اعتمادبه‌نفس خواهد شد». - چارلز داروین
miladistic
کشف اشتباهاتم حس شیرینی داشت، چون می‌دانستم که چیز جدیدی یاد گرفته‌ام. همان‌طور که دنی گفت، «اشتباه کردن تنها راهی است که مطمئن می‌شوم چیزی یاد گرفته‌ام».
محدثه ظریفیان
هدف از یادگیری، نه تایید باورها بلکه تکامل آن‌ها است.
•° زهــــرا °•
همان‌طور که دنی گفت، «اشتباه کردن تنها راهی است که مطمئن می‌شوم چیزی یاد گرفته‌ام».
HaleH.Eb
«اگر تمامی افراد یک جامعه عقاید مشابهی داشته باشند، استدلال‌ها به‌شدت مبتذل خواهد شد». - اسکار وایلد
realarezu
هدف‌مان نباید این باشد که در غالب اوقات اشتباه نکنیم. بلکه باید بدانیم میزان اشتباهات ما خیلی بیشتر از مقدار دلخواه‌مان است و هرقدر بیشتر آن‌ها را انکار کنیم، چالهٔ بزرگ‌تری برای خود حفر خواهیم کرد.
zahra_biniyaz
«نادانی بیش از دانش موجب اعتمادبه‌نفس خواهد شد». - چارلز داروین
ملیکا بشیری خوشرفتار
میزان اطلاعات و دانش دریافتی روزمرهٔ هر شخص در سال ۲۰۱۱، تقریباً ۵ برابر بیشتر از ۲۵ سال قبل آن بود. در سال ۱۹۵۰، تقریباً ۵۰ سال طول می‌کشید تا دانش پزشکی دو برابر شود. در سال ۱۹۸۰، بازهٔ دو برابر شدن دانش پزشکی به هفت سال رسید و در ۲۰۱۰، به سه‌ونیم سال! افزایش سرعت تغییرات، یعنی اینکه باید راحت‌تر از همیشه باورهایمان را زیر سوال ببریم.
ملیکا بشیری خوشرفتار
با طرز فکر یک دانشمند، نمی‌گذاریم ایده‌هایمان مبدل به ایدئولوژی شوند. شروع کارمان با پاسخ‌ها یا راهکارها نیست؛ بلکه پرسش‌ها و معماها هدایتگرمان هستند. بینش خودمان را موعظه نمی‌کنیم؛ بلکه از شواهد نتیجه می‌گیریم. با بدبینی به استدلال‌های دیگران نمی‌نگریم؛ بلکه جسورانه استدلال‌های خودمان را به چالش می‌کشیم.
nafis

حجم

۱٫۱ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۲۸۸ صفحه

حجم

۱٫۱ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۲۸۸ صفحه

قیمت:
۴۹,۰۰۰
۱۴,۷۰۰
۷۰%
تومان