بهترین جملات زیبا و معروف از کتاب زندگی سالم: ضروریات شش‌گانه حفظ سلامتی در طب سنتی ـ اسلامی | صفحه ۲ | طاقچه
تصویر جلد کتاب زندگی سالم: ضروریات شش‌گانه حفظ سلامتی در طب سنتی ـ اسلامی

بریده‌هایی از کتاب زندگی سالم: ضروریات شش‌گانه حفظ سلامتی در طب سنتی ـ اسلامی

انتشارات:انتشارات سدید
دسته‌بندی:
امتیاز:
۴.۱از ۲۹ رأی
۴٫۱
(۲۹)
نگاه ماشینی؛ بنیادی‌ترین مفهوم طب مدرن
Aseman📚🌿🌦
اگر بیمار شویم و به پزشک مراجعه ‌کنیم و خدای ناکرده قرص و آمپولی برای ما تجویز نشود، به این نتیجه می‌رسیم که پزشک درد ما را نفهمیده است، یا سوادش نم کشیده است، اما در عوض، اگر یک کیسه پر از دارو برای ما تجویز شود، طوری پیروزمندانه به خانه بر‌می‌گردیم و داروها را روی میز می‌ریزیم که انگار غنیمت جنگی به خانه آورده‌ایم. بعد از چند روز هم، بیشتر از نیمی از این داروها را به جعبۀ کمک‌های اولیه می‌ریزیم تا اگر دوباره این بیماری به پستمان خورد، محتاج پزشک نباشیم.!
Kargosha
تبلیغات مخاطب را جادوی ذهنی می‌کند و باعث می‌شود ناخودآگاه به آن احساس نیاز کند؛ بدون این‌که واقعاً به آن نیاز داشته باشد.
عرفان بهمنی
هر خلط دارای یک مزاج است که در جدول زیر آورده شده است:
کاربر ۷۴۸۴۱۱۸
آثار زیان‌مند دارو‌ها در بدن انسان دقیقاً شبیه آثار تباهی‌آور و مسموم کنندۀ صنایع و تکنولوژی در طبیعت است. تکنولوژی جدید طبیعت را مسموم کرده و دارو‌های جدید بدن آدمی ‌را. تکنولوژی جدید بحران محیط‌زیست را به بار آورده و دارو‌های شیمیایی، بحران سلامتی را!
مهدی چراغی
مضرترین مادۀ مصرفی زندگی جدید فست‌فودها هستند.
مهدی چراغی
این است راز بردگی مدرن در قالب نظام سرمایه‌داری. از صبح تا شب کار می‌کنیم و درآمدمان بیشتر می‌شود، اما هیچ‌گاه نپرسیده‌ایم در‌آمدمان را صرف چه می‌کنیم؟ در واقع کار بیشتر برای مصرف بیشتر است و مصرف بیشتر، برای چرخیدن چرخ سرمایه‌داران.
مهدی چراغی
از جمله چیزهایی که این‌ها را به‌شدت تحلیل می‌برد، جماع زیاد، پرخوری، ورزش با شکم خالی و ناشتا‌خوردن آب و مواد مخدر و غصۀ فراوان است.
v.nazari
مویز، انجیر، فندق، پسته، دارچین و زعفران در تقویت کبد مفیدند. از همۀ این‌ها بالاتر، کاسنی است که بهترین داروی کبد گرم و سرد است؛ فقط در سردمزاجان بهتر است با عسل خورده شود. (توضیحات عرق کاسنی در تدابیر تابستان گذشت). غذاهای و مواد خوش‌بو و خنک از میوه‌جات و نوشیدنی و غذا برای کبد مفیدند. نانی که خمیر آن خوب رسیده و نمک آن به حد اعتدال باشد و گوشی که سریع‌الهضم باشد و با ادویۀ گرم پخته باشند، مفید است.
nastaran
کسی که‌ کار فکری می‌کند، باید غذاهای قندی مانند عسل و مویز و... باشد
nastaran
در مناطق گرمسیر، موهای افراد سیاه و مجعد است؛ هضم آن‌ها ضعیف است و دچار پیری زودرس می‌شوند. این مناطق مبتلا به بیماری‌های خاص دموی و صفراوی می‌شوند. مردم مناطق سردسیر عموماً قوی و شجاع هستند و هضم خوبی دارند، اما بیشتر به سرماخوردگی مبتلا می‌شوند. مناطق مرطوب و خشک هم به همین شکل، دارای ویژگی‌های خاص و بیماری‌های خاص هستند.
nastaran
در کتاب مفرح القلوب، ‌خوردن خرما به‌عنوان غذا را صرفاً در شهری تجویز می‌کند که خرما رواج دارد. طبق قول حکما، زیاد‌خوردن خرما در مناطقی که خرما در آن‌ها حاصل نمی‌شود، جایز نیست و باعث تولید سودا و گرفتگی کبد و طحال و سرطان می‌شود و سوزانندۀ خون است و باعث عفونت خون و سردرد می‌شود. هم‌چنین موجب آفتِ دهان و درد چشم و ضعف آن و درد دندان است.‌
nastaran
پیامبر(ع) می‌فرماید: «همانا خدا در هر سرزمینی میوه‌هایی قرار داده که‌خوردن آن در وقتش به اهل آن سرزمین نفع می‌بخشد [نه اهل سرزمین دیگر]
nastaran
محمد کریم کرمانی می‌گوید: «باید اهل هر سرزمینی با گیاهان آن منطقه خود را درمان کنند، زیرا خدای سبحان برای هر قومی دواهایی را خلق کرده است که دسترسی به آن‌ها آسان است و بدن‌های این قوم از خاک سرزمینشان خلق‌شده است و گیاهان روییده در این خاک، شبیه بدن‌هایشان است و تناسب بیشتری با بدن‌های آن‌ها دارد و بدن‌های آن‌ها تحمل بیشتری برای آن دارد و طبع آن‌ها میل بیشتری به آن‌ها دارد و بهتر آن‌ها را می‌پذیرد»
nastaran
شیر با میوه های آبدار، زیرا هر دو زود فاسد می‌شوند؛
nastaran
مویز با عسل و خربزه با عسل؛ آب سرد بعد از میوه‌جات آبدار (خربزه، انگور، زردآلو و...) مضر است؛
nastaran
مرغ با لبنبات (ماست و شیر) همانند ماهی با ماست؛ باعث تولید سودا و بلغم غیرطبیعی می‌شود؛
nastaran
آب سرد بعد از نان و شیرینی‌جات؛ زیرا باعث تولید بخار و عفونت و سردرد و ضعف چشم و... می‌شود.
nastaran
ماهی با لبنیات (ماست و شیر)؛ چون خلط بلغمی و سوداوی نابه‌جا تولید می‌کند. اگر سودا تولید کند، باعث جذام و برص و قولنج (کولیت روده) است، اگر به بلغم تبدیل شود، باعث بیماری‌هایی مانند فلج می‌شود.
nastaran
«بیماری حیوانات بسیار کم‌تر از انسان است و علت آن از نظر حکما این است که حیوانات اولاً، کم‌تر غذا می‌خورند، ثانیاً، غذایشان متنوع و رنگارنگ نیست. مثلاً یک حیوان اهلی در فصل زمستان فقط کاه می‌خورد و نهایتاً آن را با مقداری سبوس گندم ترکیب می‌کنند؛ حیوانات یا گیاه‌خوارند یا گوشت‌خوار؛ درحالی‌که انسان هم گیاه می‌خورد و هم گوشت می‌خورد و هم جماد (مانند نمک)».
nastaran

حجم

۱٫۱ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۳۰۸ صفحه

حجم

۱٫۱ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۳۰۸ صفحه

قیمت:
۶۰,۰۰۰
۳۰,۰۰۰
۵۰%
تومان