بریدههایی از کتاب مکتب سلیمانی
دستهبندی:
امتیاز:
۳.۸از ۶۷ رأی
۳٫۸
(۶۷)
میبینید مردم چه کار دارند میکنند برای حاجقاسم؛ این برای شما تسلّا است... بدانید که مردم قدر پدر شما را دانستند و این ناشی از اخلاص است؛ این اخلاص است. اگر اخلاص نباشد، این جور دلهای مردم متوجّه نمیشود؛ دلها دست خدا است؛ این که دلها این جور همه متوجّه میشوند، نشاندهندهٔ این است که یک اخلاص بزرگی در آن مرد وجود داشت.
کاربر ۲۷۰۶۹۲۴
این جهاد اکبر و عشق و سوز بود که ولایت مداری و شهادت او را رنگ و بوئی دیگر زده و حال و هوائی دیگر در او آفریده بود. و همین نورانیّت و خداجوئی و خداخواهی وی چراغی برای ما بازماندگان شد که راه وی را ادامه دهیم و به سوی آن مقصد عالی قدم برداریم.
کاربر ۲۷۰۶۹۲۴
توحید یعنی انسان در زندگی تنها برای خداوند کار کند و مقصد و مقصودی جز رضای الهی نداشته باشد و چیزی را در کنار خداوند دارای ارزش نبیند.
کاربر ۲۷۰۶۹۲۴
ـ شهید در قبال خدا، گذشت و ایثار کرده است. ایثار، یعنی ندیدن و به حساب نیاوردن خود. این، اوّلین موضعگیری شهید است. اگر او خود را به حساب میآورد و در معرض نابودی و خطر قرار نمیداد، به این مقام نمیرسید.
کاربر ۲۷۰۶۹۲۴
اخلاص برکت دارد. هر جا اخلاص بود، خدای متعال به اخلاص بندگان مخلصش برکت میدهد، کار برکت پیدا میکند، رشد و نمو پیدا میکند، کار به نحوی میشود که اثر آن به همه میرسد، برکات آن در میان مردم باقی میماند. این ناشی از اخلاص است. نتیجهٔ آن اخلاص، همین عشق و وفاداری مردم، همین اشک و آه مردم، همین حضور مردم، همین تازه شدنِ روحیهٔ انقلابی مردم است.
کاربر ۲۷۰۶۹۲۴
ما هر چه جستیم و جستیم فقط به این حقیقت رسیدیم که امتیاز حاجقاسم که مادر شهادت و بصیرت و ولایت مداری وی نیز میباشد اخلاص و توحید و جهاد اکبر وی بود؛ چنانکه رهبر معظم انقلاب فرمودند: «این ناشی از اخلاص است؛ اگر اخلاص نباشد این جور دلهای مردم متوجّه نمیشود. دلها دست خداست اینکه دلها اینجور همه متوجّه میشوند این نشان دهنده این است که یک اخلاص بزرگی در آن مرد وجود داشت. مرد بزرگی بود خدا ان شاء الله درجاتش را عالی بکند.»
علیرضا
امتیاز حاجقاسم که مادر شهادت و بصیرت و ولایت مداری وی نیز میباشد اخلاص و توحید و جهاد اکبر وی بود؛ چنانکه رهبر معظم انقلاب فرمودند: «این ناشی از اخلاص است؛ اگر اخلاص نباشد این جور دلهای مردم متوجّه نمیشود. دلها دست خداست اینکه دلها اینجور همه متوجّه میشوند این نشان دهنده این است که یک اخلاص بزرگی در آن مرد وجود داشت. مرد بزرگی بود خدا ان شاء الله درجاتش را عالی بکند.
Aseman📚🌿🌦
(رسول خدا (ص) لشکریانی را برای نبردی فرستاد وقتی بازگشتند، فرمود: آفرین بر گروهی که جهاد کوچکتر را انجام دادند؛ و حال آنکه جهاد بزرگتر باقی مانده است. گفته شد: ای رسول خدا! جهاد بزرگتر چیست؟ فرمود: جهاد و مبارزه با نفس خویشتن).
کاربر ۲۷۰۶۹۲۴
بهترین راه برای دلکندن از غیر خدا این است که انسان انفاق و گذشت کند و بالاترین چیزی که در این عالم ظاهر میتوان از آن گذشت و آن را ایثار نمود، گذشتن از جان و شهادت در راه خداوند متعال است.
کاربر ۲۷۰۶۹۲۴
توحید حقیقی یعنی بند قلب انسان فقط به خداوند متصل باشد
amir
. امیرالمومنین (ع) در تعابیر بسیار زیبایی در اینباره میفرمایند:
«بالإخلاصِ یَکُونُ الخَلاص» (نجات و خلاصیافتن با اخلاص است).
کاربر ۳۳۱۴۶۸۴
«عزیز من! جسم من در حال علیل شدن است. چگونه ممکن [است] کسی که چهل سال بر درت ایستاده است را نپذیری؟ خالق من، محبوب من، عشق من که پیوسته از تو خواستم سراسر وجودم را مملو از عشق به خودت کنی؛ مرا در فراق خود بسوزان و بمیران.
علیرضا
(آیا جهادی بالاتر از جنگ با شمشیر هم هست؟ حضرت فرمودند: بلی. بالاتر از آن جهاد با نفس است).
تصور ما بر این است که رفتن به میدان جنگ و کارزار و شمشیرزدن و تیرخوردن و تیراندازیکردن بالاترین جنگ است اما پیامبر اکرم (ص) میفرمایند: این جنگی کوچکتر است و جنگی بزرگتر و برتر نیز وجود دارد که همانا جنگ با نفس است. جنگ با نفس یعنی پاگذاشتن بر هواهای نفسانی در همین زندگی روزمره. یعنی انسان در همهجا رضای خدا را مدنظر داشته باشد، تمایلات و تعلّقات شخصی خودش را زیر پا له کند و لحظه به لحظه خودش را خالصتر گرداند.
کاربر ۲۷۰۶۹۲۴
کلید رسیدن به توحید، انفاق و ایثار است و والاترین درجهٔ انفاق و ایثار، ایثار جان است. لذا بهترین وسیله برای رسیدن به مقام توحید و بهترین کار و عمل اختیاری که انسان بتواند در عالم ظاهر انجام دهد جانفشانی در راه خداست.
کاربر ۲۷۰۶۹۲۴
در بین همهٔ انواع انفاق و گذشت، گذشتن از سلامتی، بالاترین نوع انفاق و گذشت است. در بین همهٔ انواع ایثار و کارهایی که انسان میتواند خودش انجام بدهد و چیزی را از خود جدا کند، ازجانگذشتن سختترین و مهمترین انفاق است
کاربر ۲۷۰۶۹۲۴
در این میان بزرگترین خدمتی که انبیا و اولیای الهی به بشریت کردهاند این است که بالاترین درجهٔ سعادت و کمال را به بشر معرفی کرده و قلهای را که خداوند متعال انسان را برای رسیدن به آن خلق نموده است، نشان دادهاند. این قله، همان قلهٔ توحید است که همانا از همهٔ این کمالات و سعادتها برتر و عالیتر است.
کاربر ۲۷۰۶۹۲۴
حجتالاسلام احمد لقمانی میگوید:
«در استان اصفهان حسینیهای وجود دارد که ۴۰ شب روضه برگزار میکرد، شهید حججی به مدت دو سال جزو خادمان این حسینیه بود. او از نجفآباد حدود ۵۰ کیلومتر را طی میکرد تا به اینجا بیاید، وقتی برای پذیرش آمد دو نکته گفت، یکی اینکه خواهش میکنم من را پشت کارها بگذارید که جلوی چشم مردم نباشم و دوم هر چه کار سخت در این حسینیه هست را به من بگویید انجام دهم. بعضی از شبها آنقدر خسته میشد که وقتی از شرمندگی از او عذرخواهی میکردیم، میگفت: برای امام حسین (ع) باید فقط سر داد.»
شهید بزرگوار حججی ذکری از علامه حسن زاده آملی گرفته بود که مرتب آن را تکرار میکرد و آن ذکر این است: «اللَّهُمَّ إنّی أَسْأَلُک لَذَّةَ النَّظَرِ إِلَی وَجْهِک، وَالشَّوْقَ إِلَی لقائِک»
زهره.
سپهبد شهید علی صیاد شیرازی حدود ۱۷ سال با حضرت آیةالله بهاءالدینی مراوده داشت و دست پرورده ایشان بود. شاگردی او در این مکتب او را استادی ورزیده در اخلاق و اخلاص ساخته بود. آقا از او تعبیر میکرد: «آقای صیاد یک روحانی است که یک مشت روحانی را به دور خود جمع کرده است».
وقتی طلبههای شیراز خدمت آیةالله بهاءالدینی رسیده و از ایشان درس خواستند و گفته بودند: «ما را هدایت کن، درسی به ما بده» آیةالله بهاءالدینی فرموده بودند: «بروید از صیاد شیرازی درس زندگی بگیرید، اگر صیاد شیرازی شدید، هم دنیا دارید و هم آخرت»
زهره.
دوستی میگفت: مدتی بعد از شهادت تورجی خدمت آیةالله میردامادی استاد محمد بودم. تورجی ارادت خاصی به ایشان داشت. حضرت آقا میدانست که من از دوستان محمد هستم. بعد از کمی صحبت گفت: چند شب قبل شهید تورجی را در خواب دیدم!
این عالم در حالی که اشک در چشمانش حلقه زده بود ادامه داد: به او گفتم: محمد، این همه از حضرت زهرا (ع) گفتی و خواندی چه ثمری داشت؟ شهید تورجی بلافاصله گفت: همین که در آغوش فرزندش، امام زمان (عج) جان دادم برایم کافی است!
زهره.
یکی از بچههای هیئت به منزل علامه حسن زاده آملی روحانیای که باطن افراد را از ظاهرشان میخوانند، تلفن زد که: حاج آقا سیدی که دو ماه پیش همراه هیئتی از ساری خدمتتان رسیدند، بد جوری مریض شدهاند شما دعا کنید برای شفاعتشان. علامه حسن زاده آملی سید مجتبی را به خاطر آوردند و فرمودند: سید خودش دنیا را نمیخواهد. دنیا به چه کار سید میآید؟ من در قلبم دعا خواهم کرد برای سید، ولی او دیگر با دنیا کاری ندارد، میدانم که جایگاه خودش را دیده و آماده سفر است.
زهره.
حجم
۱۷۲٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۳۰۴ صفحه
حجم
۱۷۲٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۳۰۴ صفحه
قیمت:
۴۰,۰۰۰
تومان