بهترین جملات زیبا و معروف از کتاب قانون چاقی | صفحه ۱۸ | طاقچه
تصویر جلد کتاب قانون چاقی

بریده‌هایی از کتاب قانون چاقی

نویسنده:جیسون فانگ
امتیاز:
۴.۳از ۱۰۵ رأی
۴٫۳
(۱۰۵)
محتوای غذا و زمانی که آن را می‌خوریم تعیین‌کنندهٔ مقاومتِ بدن دربرابر انسولین است.
محسن
انسولین معمولاً با نظمِ زمانیِ مخصوصی در بدن تولید می‌شود که از ایجاد مقاومت جلوگیری می‌کند.
محسن
هرچه از مدت‌زمان چاقی بیشتر گذشته باشد، ریشه‌کن‌کردن آن سخت‌تر است.
محسن
مقاومت دربرابر انسولین اتفاقی طبیعی است که از بدن دربرابر انسولینِ بالا محافظت می‌کند. وجود انسولین باعث مقاومت بدن دربرابر انسولین می‌شود.
محسن
کربوهیدرات‌های تصفیه‌شده هورمونِ سیری آزاد نمی‌کنند و ما به همین دلیل می‌توانیم بعداز غذا با معدهٔ پر دسر بخوریم.
محسن
استرس نیز باعث افزایش وزن می‌شود.
محسن
میزان دریافت و مصرف کالری به هم مرتبط‌اند: افزایش هرکدام باعث افزایش دیگری می‌شود. این یک اصل زیستی به‌نام هموستاز است که می‌گوید بدنِ انسان همیشه سعی می‌کند حالتِ پایدارِ خود را حفظ کند.
محسن
تحقیقات تصادفیِ بلندمدت‌تری نیز در این زمینه انجام شده‌اند که نشان می‌دهند ورزش بر کاهش وزن تأثیری ندارد و اگر هم داشته باشد، تأثیر اندکی دارد.
محسن
کالری چیست؟ کالری یک واحد انرژی است. غذاهای مختلف را در آزمایشگاه می‌سوزانند و مقدار گرمای آزادشده از آن‌ها را برای تعیین مقدار کالریِ آن غذا اندازه‌گیری می‌کنند.
محسن
هیچ نظامی در بدنمان بی‌حساب نیست و همه‌چیز به‌دقت تنظیم می‌شود. مثلاً رشد قد براساس هورمون‌های رشد است. قند خونِ ما نیز با هورمون انسولین و گلوکاگون تنظیم و کنترل می‌شود. بلوغ جنسی با هورمون‌های تستوسترون و استروژن تنظیم می‌شود. دمای بدن با هورمونِ تحریک‌کنندهٔ تیروئید و تیروکسینِ آزاد تنظیم می‌شود. هورمون‌ها همه‌چیز را تنظیم می‌کنند.
محسن
کالری ورودی - کالری خروجی = چربی بدن این معادله همان چیزی است که من نام آن را افسانهٔ کالری گذاشته‌ام و مشخصاً به این دلیل خیلی خطرناک است که به‌نظر ساده می‌رسد و به‌خاطر همین، بسیاری از افراد آن را می‌پذیرند، ولی به‌رغم تمام این سادگی، فرضیاتِ اشتباهِ بسیاری در آن وجود دارد.
محسن
چاقی براساس شاخص تودهٔ بدنیِ فرد تعریف می‌شود: میزان وزن هر فرد به کیلوگرم تقسیم بر مربع قد او به متر. اگر این عدد برای کسی بالای سی باشد، در علم پزشکی او را چاق تعریف می‌کنند.
محسن
«مشکل چاقی... مشکلی چندعاملی است. برای درک مشکل چاقی، باید چهارچوب، ساختار و نظریهٔ منسجمی داشته باشیم که نقش همهٔ عوامل را در ایجاد این مشکل توضیح بدهد. فرض معمولِ امروز در جهان این است که چاقی فقط یک دلیل دارد، و به همین دلیل است که بحث‌های علمی به هیچ‌جا نمی‌رسند. هرکسی هر دلیلی برای چاقی ذکر می‌کند تا حدی درست می‌گوید.»
محسن
چاقی محصول برهم‌خوردن نظمِ هورمونیِ بدن است، نه میزان دریافت و مصرف کالری.
کاربر ۱۹۲۳۵۰۳
نظریه‌ای که پزشکان براساس آن عمل می‌کردند کاملاً اشتباه بود و عمل به آن فایده‌ای نداشت، چون دریافت کالری بالا باعث چاقی نمی‌شد، و به همین دلیل کاهش کالریِ مصرفی نمی‌توانست آن را درمان کند. ورزش‌نکردن باعث چاقی نمی‌شود، به همین دلیل افزایش فعالیت‌های ورزشی هم نمی‌تواند چاقی را درمان کند.
محمد جواد اخباری
در بلندمدت، پرهیز از غذاخوردن می‌تواند عملکرد حافظه را نیز بهبود ببخشد، چون نوعی از پاک‌سازیِ سلولی به‌نام اتوفاژی را فعال می‌کند که باعث می‌شود با بالارفتن سن، قدرت حافظه کم نشود.
tazi
خوردن یک وعدهٔ غذایی در روز به‌جای سه وعده، با همان مقدار کالریِ دریافتی، باعث کاهش چربی بدن می‌شود.
tazi
مصرف تمام غذاها انسولینِ خون را افزایش می‌دهد، پس مؤثرترین روش کاهش انسولین پرهیز از مصرفِ همهٔ غذاهاست. با تبدیل چربیِ بدن به انرژی، چربیِ خون درحد طبیعی باقی می‌ماند و برای رسیدن به این هدف، باید ۲۴ تا ۳۶ ساعت غذا نخوریم. گرسنگی طولانی‌ترْ انسولین را بازهم بیشتر کاهش می‌دهد.
tazi
اگر می‌خواهیم چرخهٔ مقاومت بدن دربرابر انسولین را بشکنیم، می‌توانیم از یک سنتِ شفابخشِ باستانی استفاده کنیم. پرهیز از غذاخوردنْ یکی از قدیمی‌ترین راه‌حل‌هایی است که بشر درطول تاریخ برای مبارزه با چاقی استفاده می‌کرده و در هر فرهنگ و مذهبی در جهان مطرح بوده است
tazi
کاهش وزن در بلندمدت دو مرحله دارد که مرحلهٔ دومِ آن نیز به‌اندازهٔ مرحلهٔ اول مهم است. بالابودن سطح انسولین در بدن دو عامل دارد: یکی از آن‌ها غذاهایی است که می‌خوریم (وبه همین دلیل سعی می‌کنیم خوراکی‌هایمان را عوض کنیم و رژیم می‌گیریم). اما مشکل دیگری هم وجود دارد که مدتِ مقاومتِ بدن دربرابر انسولین است و مشکلی بلندمدت است. برای حل این مشکل چه باید کرد؟ باید زمان‌بندی مصرف مواد غذایی را تغییر بدهیم.
tazi

حجم

۶۳۶٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۳۱۱ صفحه

حجم

۶۳۶٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۳۱۱ صفحه

قیمت:
۶۵,۰۰۰
۱۹,۵۰۰
۷۰%
تومان