بریدههایی از کتاب منحنی خلاقیت
۳٫۶
(۳۵)
خلاقیت کاری گروهی است
کاربر ۲۵۸۹۰۶۵
اساساً نباید با کسی کار کنید که خیلی راحت میشود با او کنار آمد؛ زیرا اصلاً شما را به چالش نمیکشد. هدفْ پیداکردن شخصی است که به شما در کشف و غلبه بر نقصهایتان کمک کند.
کاربر ۲۵۸۹۰۶۵
اگر همین الان هم فردی ماهر هستید، افرادی را پیدا کنید که چیز خاصی را میدانند که شما نمیدانید و از آنها سؤال بپرسید
کاربر ۲۵۸۹۰۶۵
مکانهایی که تراکم افراد خلاق توشون بیشتر بود، نسبتبه مکانهایی که تراکم افراد خلاق توشون کمتر بود، نوآوریِ بیشتری دیده میشد.»
کاربر ۲۵۸۹۰۶۵
با بالارفتن تراکم جمعیت و جمعشدن افراد خلاق درکنار هم، تعداد اختراعات هم بیشتر میشد
کاربر ۲۵۸۹۰۶۵
نکته اینجاست که نباید منتظر بمانید کسی شما را زیر بالوپرش بگیرد. خودتان فرایند را آغاز کنید. اگر با کسی ملاقات میکنید که درزمینهٔ موردنظرتان موفق است، به او نزدیک شوید. کنجکاو باشید. پیگیر باشید.
کاربر ۲۵۸۹۰۶۵
او میگوید نکتهٔ اصلی این است که یاد بگیریم کنجکاو باشیم. «من ۹۰ درصد از روز رو به سؤالکردن مشغولم.»
کاربر ۲۵۸۹۰۶۵
استادان دو نقش اساسی دارند: ضروریات را آموزش میدهند، و از طریق بازخوردهایی که درطول تمریناتِ آگاهانه به فرد میدهند، او را یاری میکنند. فراگرفتن این ضرورتها به شاگردان اجازه میدهد همانطورکه مهارت خود را افزایش میدهند سریعتر پیشرفت کنند.
کاربر ۲۵۸۹۰۶۵
«مردم دوست دارن ترانههایی رو بشنون که شبیهبه چیزهایی باشن که قبلاً شنیدن، که یادآور دوران کودکیشون و چیزهایی باشن که والدینشون گوش میکردن».
یا همانطورکه ما گفتیم، مردم دوست دارند چیزهایی را بشنوند که برایشان آشنا هستند.
کاربر ۲۵۸۹۰۶۵
یادگیری از معلمی باتجربه و گرفتنِ بازخورد از او گامی ضروری در ایجاد مهارتهای خلاقانهٔ جدید است.
کاربر ۲۵۸۹۰۶۵
افراد خلاق «چهار» نوعِ مختلف از آدمها را درکنار خود دارند: یک استاد، یک همکار ناسازگار، اندیشمندی مدرن و طرفداری خوشنام.
کاربر ۲۵۸۹۰۶۵
هرقدر چیزی برایمان آشناتر باشد، بیشتر آن را دوست داریم.
کاربر ۲۵۸۹۰۶۵
دیگران باید کار یک فرد را بپذیرند تا برچسبِ «خلاقانه» به آن تعلق بگیرد و حتی تعداد بیشتری باید یک فرد را تأیید کنند تا بهعنوان «نابغهٔ خلاق» شناخته شود.
کاربر ۲۵۸۹۰۶۵
تحقیقات نشان دادهاند که افراد، با هر سابقهای، بیشاز آنچه خود بدانند، توان خلاقبودن دارند و ضریبِ هوشی به تواناییِ خلاقیتِ افراد با هوش بالا یا متوسط ارتباطی ندارد.
کاربر ۲۵۸۹۰۶۵
بهطور خلاصه، تحقیقات نشان میدهند استعدادهای استثنایی همیشه بهخاطر برندهشدن در بختآزماییِ ژنتیکی به وجود نمیآیند، بلکه نتیجهٔ مقدار زیادی تمرینِ هدفمند و سازماندهیشدهاند.
کاربر ۲۵۸۹۰۶۵
«غیرارادیبودنِ مهارتْ دشمنِ رشدشه. اگه کارها رو بهصورت ناخودآگاه انجام بدین، تواناییِ کنترلِ کارتون رو از دست میدین.» اگر نتوانید آن را کنترل کنید، نمیتوانید آن را ارتقا دهید.
کاربر ۲۵۸۹۰۶۵
تصمیم گرفت درمورد زندگیاش حسابشده عمل کند. درمورد شغلی بیعیبونقص تحقیق کرد. اینکه چهچیزی واقعاً خوشحالش میکند. او وظایف خودش در بایگانی را نادیده گرفت و بقیهٔ روز را به نوشتنِ ایدههایش در دفتریادداشتش گذراند.
کاربر ۲۵۸۹۰۶۵
نابغههای واقعی کارهای خود را زیاد جدی نمیگیرند، چراکه ایدهها بهراحتی به ذهن آنها خطور میکنند».
کاربر ۲۵۸۹۰۶۵
تعریف علمی و استانداردِ خلاقیت از این قرار است: «توانایی ساختن چیزی تازه که ارزشمند هم باشد.»
کاربر ۲۵۸۹۰۶۵
همانطورکه قبلاً هم گفتم، من عاشق پیداکردن الگوها بودم. بیشترِ پدیدههایی که ازنظر ما بااصالت و بیهمتا هستند، درواقع حاصل تکرار فرایندها و سیستمهای خاصیاند. من معتقدم با رمزگشاییِ الگوهای درست میتوان به تمام اهداف، از اهداف ناچیز گرفته تا پرمفهوم، دست پیدا کرد
کاربر ۳۶۵۲۴۹۷
حجم
۶۴۵٫۰ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۲۴۰ صفحه
حجم
۶۴۵٫۰ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۲۴۰ صفحه
قیمت:
۵۹,۰۰۰
۱۷,۷۰۰۷۰%
تومان