بهترین جملات زیبا و معروف از کتاب پیراهن‌های همیشه | صفحه ۲ | طاقچه
تصویر جلد کتاب پیراهن‌های همیشه

بریده‌هایی از کتاب پیراهن‌های همیشه

نویسنده:حمیدرضا صدر
انتشارات:نشر چشمه
دسته‌بندی:
امتیاز:
۴.۲از ۳۲ رأی
۴٫۲
(۳۲)
بیست و یک مارس ۲۰۱۰: رئال ساراگوسا ۲ ـ بارسلونا ۴ گاهی نمی‌توانید آن‌چه را که به هیجان‌تان آورده توصیف کنید. نمی‌توانید احساس‌تان را بر زبان آورید. مثل پپ گواردیولا که امشب برابر دوربین‌ها و میکروفُن‌ها نشسته و اعتراف کرده واژه‌های مناسبی برای توصیف آن‌چه در میدان دیده پیدا نکرده. نمایشی که مسی در لاموردا اجرا کرده سحرانگیز بوده، معرکه، تماشایی، جادویی، بی‌بدیل. او چشم‌ها را گرد کرده و دهان‌ها را نیمه‌باز گذاشته.
mohamad mirmohamadi
هجده سپتامبر ۲۰۰۰: آکادمی فوتبال بارسلونا امروز پسرک تازه‌واردی را در یکی از بازی‌های آکادمی فوتبال بارسا به میدان فرستاده‌اند. پسرک سیزده‌سالهٔ آرژانتینی را که قدش یک متر و نیم هم نبوده. پسرکی که در رختکن زیرچشمی نگاهش کرده‌اند و زیرلب گفته‌اند «چه‌قدر کوچولو.» پسرک تازه‌وارد بااعتمادبه‌نفس بازی کرده. بی‌اعتنا به سایرین دویده و بازی‌اش را کرده. به پسربچه‌ای که اسمش سسک فابرگاس بوده اعتنایی نکرده، همین‌طور به پسرک موبوری که نامش ژرارد پیکه بوده. پسرک آن‌قدر کم‌حرف و بی‌صدا بوده که بلافاصله برایش دست گرفته‌اند. گفته‌اند «لال» است.
mohamad mirmohamadi
«مسی خدای فوتبال است.»
mohamad mirmohamadi
آن‌چه سپری شده حیرت‌آور بوده. یکی از بهترین شب‌های لیونل که هر چند گل زده، ولی لذت را به نتیجه ترجیح داده. نمایشی که خوب شروع شده، در میانهٔ راه بهتر شده و در پایان به اوج رسیده. هررا گفته «مطمئن نیستم با یه آدم بازی کردیم. اون فرازمینی شده بود.»
mohamad mirmohamadi
«هر مزیتی ضرری هم داره»
𝕱𝖗𝖔𝖉𝖔
«هیچ‌وقت به گمان این‌که زمان زیادی در اختیار داری منتظر نمونید، چرا که در عمل خواهید دید وقتْ همیشه و همه‌جا کم می‌آد.»
امیرمحمد قرائی
شهرت، همان بانوی زیبای بی‌وفایی که بی‌خبر رفته و یک نامهٔ «بدرود عزیزم» نیز بر جای نگذاشته.
امیرمحمد قرائی
وقتی سال ۲۰۱۴ کتاب زندگی‌نامه‌اش را روانهٔ بازار کرد، عنوان غریبی برایش گذاشته بود: افتخار فقط یک لحظه دوام می‌آورد.
امیرمحمد قرائی
نیمار فیلسوف‌مآبانه گفته بود «تا زمانی که یک درصد شانس داریم، نود و نُه درصد ایمان خواهیم داشت.» او دانای علم حکمت نبود و کسی حرف‌هایش را جدی نمی‌گرفت. تا آن شب در نوکمپ، تا هشت مارس ۲۰۱۷.
aghamilad
آخرین قهرمانی نیوکاسل در لیگ به ۱۹۲۷ بازمی‌گشت، یک دهه تا آغاز جنگ جهانی دوم و آخرین‌باری که جام حذفی را به چنگ آورد به ۱۹۵۵، یک دهه پس از پایان جنگ جهانی دوم. راه‌راه‌پوش‌های نیوکاسل با آلن شیرر هم قهرمان نشدند و جامی را بالا نبردند، ولی سکوهای پُرشدهٔ سنت‌جیمزز پارک همیشه در صف پانزده استادیوم پُرتماشاگر اروپا قرار گرفت. «فرشتهٔ شمال» طی یک دهه عزیزترین خاطره‌ها را بر جای گذاشته بود، خاطره‌هایی عزیز و تماشایی.
aghamilad
می‌گویند به یاد سپردن مدافعان در فوتبال دشوار بوده؛ خصوصاً مدافعانی مثل پائولو که وظایف‌شان را بی‌ادا و بی‌اطواری انجام داده‌اند، ولی فراموش کردن پائولو سخت شده، محال.
aghamilad
دیگو مارادونا: آخرین شورشی دیگو می‌خواست خودش باشد، فقط خودش.
aghamilad
«آن که می‌تواند کارش را انجام می‌دهد و آن که نمی‌تواند زار می‌زند.»
aghamilad
شاید اگر مربی‌گری را ولو با کسب نتایج بد ادامه می‌داد یا مدیر ورزشی می‌شد پلاتینی بزرگ باقی می‌ماند. ولی خود را درگیر سازمان‌دهی جام‌جهانی ۱۹۹۸ کرد و به‌تدریج وسوسه شد. دندان‌گِرد شد. طعم پول‌های آسان بیرون‌آمده زیر میزهای قدرت را چشید. جملهٔ تکرارشونده‌اش «همیشه به فوتبال خوب رأی داده‌ام و نه خودم و فرانسه» نخ‌نما شد.
aghamilad
فرانکو بارسی: بازمی‌گردم، همیشه بازمی‌گردم به او می‌گفتند «کاپیتانی اهل بازگشت»، کاپیتانی بی‌اعتنا به چالش‌های جسمی که هر غولی را از پای درآورده و بی‌اعتنا به تنگناهای روانی که هر آدمی را به بند کشیده. وقتی توپ پس از شوت یورگن کلینزمن، در داربی میلان، بازوی راستش را شکست فریاد نکشید و از کسی کمک نخواست. یک ساعت را با استخوان آسیب‌دیده سپری کرد و پس از پایان بازی برملا ساخت چه بلایی سرش آمده. میلان آن روز ۳ ـ ۰ پیروز شد.
aghamilad
«راحت شدی همایون‌خان، راحت شدی… ممنون برای همهٔ خاطره‌های شیرین. وداع طولانی‌ات سرانجام تمام شد، تمام.»
aghamilad
نادیده گرفتنش در فوتبالِ پس از انقلاب زخمی بر او زد درمان‌نشدنی، نیشی بر او زد بی‌مرهم. سال‌ها سپری شدند و او با صدایی که از فرط گرفتگی سینه و دردِ ریه هر سال خفه‌تر می‌شد حرف زد. گله کرد و شِکوه. تمام‌نشدنی.
aghamilad
وقتی سال ۲۰۱۴ کتاب زندگی‌نامه‌اش را روانهٔ بازار کرد، عنوان غریبی برایش گذاشته بود: افتخار فقط یک لحظه دوام می‌آورد.
aghamilad
او دو معبود ایتالیایی داشت که هیچ‌کدام‌شان بازیکن فوتبال نبودند: فاستو کاپی، دوچرخه‌سوار افسانه‌ای، و ابدان پامیچ، قهرمان مسابقات دوِ استقامت. دو ورزشکارِ افتاده و فروتن و درعین‌حال بسیار هوشیار در تب‌وتاب نبرد. راز توفیق در مسابقات دوچرخه‌سواری و رقابت‌های دوِ استقامت یک چیز بود: شکیبایی. دینو از دو معبودش شکیبایی و ممارست آموخت.
aghamilad
اشتباهات و کارهای بی‌ثمرت را فراموش کن، درگیر دیروز، ولو در صورت پیروزی نشو، چرا که فردا روز دیگری است!
aghamilad

حجم

۳۱۷٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۳۳۹ صفحه

حجم

۳۱۷٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۳۳۹ صفحه

قیمت:
۷۶,۰۰۰
۳۸,۰۰۰
۵۰%
تومان