بریدههایی از کتاب هنر کارکردن
۳٫۶
(۲۷)
ما در دنیایی که پر از بهانههایی برای حواسپرتی است، چندان تمایلی به تیز کردن گوشهایمان نداریم. ترجیح میدهیم کتاب بخریم، در سمیناری ثبتنام کنیم یا به یک کنفرانس برویم تا آموزش و راهنمایی ببینیم. این گام را بردار، آن برنامه را دنبال کن، به این شش اصل پایبند باش اما چنین تجربههایی، برای «راز بیانتهای زندگی» (نقل قول معروف بوچنر) جایگزینهای درخوری نیستند. ما طوری تربیت شدهایم که باور کردهایم هر چیزی امکانپذیر است، قابلیتمان نامحدود است و استحقاق رسیدن به رؤیاهایمان را داریم. اما شاید یافتن رسالت خویش برایمان به این سادگیها هم نباشد.
علی غ
نیازی نیست طرح و نقشهٔ بزرگی داشته باشید، فقط کافیست کمی از اوضاع و احوالتان ناراضی باشید یک پیشفرض نهچندان شفاف داشته باشید که میگوید دنیا آنقدرها هم جای خوب و درستی نیست. این همان آگاهی است؛ اینکه حس کنیم چیزی بیش از آنچه هست هم امکانپذیر است.
علی غ
فرانکل در تجربهٔ نجات زندگی کسانی که دست به خودکشی میزدند و تجربهٔ شخصی خودش در اردوگاه کار اجباری نازیها آموخت که سهچیز به زندگی معنا میدهد؛ اول، طرح و نقشه؛ دوم، یک رابطهٔ مهم و سوم رنج را به چشم رستگاری دیدن.
tark khial
ایکاشگفتن و حسرتکشیدن برای آنچه میتوانست باشد تنها آدمها را از زیستن زندگیِ اکنون باز میدارد.
علی غ
هنر کارکردن البته دربارهٔ معجزه نیست. این کتاب برای این است که رسالت خود را بیابید و کشف کنید برای چه کاری پا به این دنیا گذاشتهاید. رسالت چیزی نیست که بتوانید راحت از کنارش بگذرید؛ درواقع پاسخی است به یک پرسش قدیمی؛ من باید با زندگیام چه کنم؟
tark khial
رمز کار آنجاست که باید بدانید چه زمانی به صدای ترس گوش کنید و چه زمانی نه.
Amin.e
در دورهٔ مدرن، مسئولیت کشف و استفاده از پتانسیلهای فردی اغلب به عهدهٔ خود شخص است. این موضوع بیشتر از اینکه چالش باشد، یک شوخی بیرحمانه است. چطور یک نفر میتواند به همهٔ آنچه قرار است انجام دهد، پی ببرد، اگر نداند کیست و الگویی اطرافش نباشد که از او الهام بگیرد؟
sedighe
دست روی زانو گذاشتن و دوباره بلند شدن سخت است. اما اگر بردباری را بیاموزیم و انتخاب کنیم که مرهم پنهان در زخمهای شکست را ببینیم، میتوانیم از اشتباهات برای رشد خود استفاده کنیم. ما توانایی این را داریم که به موانع پیشِ روی خود غلبه کنیم و مصیبت و اندوه را به فتح و ظفر تبدیل کنیم. حتی میتوانیم آن شکستها و امتحانها را با علم به این که نشانهای از بودن در مسیر درست هستند، جشن بگیریم؛
sedighe
شکست دوستی است که در ظاهر لباس دشمن به تن کرده است.
sedighe
واقعیت این است که هزینهٔ تعهدندادن سنگینتر از هزینهٔ انتخاب غلط است. چون وقتی شکست میخورید، درس میگیرید. اما از تعهدندادن، از انتخاب بیعملی چه عایدتان میشود؟ هیچ. وقتی بیدلیل توقف میکنید، وقتی در نتیجهٔ ترس معطل میشوید، چیزی هم نمیآموزید.
sedighe
رمز کار آنجاست که باید بدانید چه زمانی به صدای ترس گوش کنید و چه زمانی نه.
sedighe
اگرچه میگوییم دنبال خوشبختی هستیم اما درواقع خوشبختی نمیخواهیم. بهطور خلاصه در پی خوشبختی بودن برای اقناع عمیقترین و درونیترین عطش و اشتیاق ما کافی نیست. ما دنبال چیز بیشتری هستیم؛ چیزی متعالی یا دلیلی برای خوشبختی.
sedighe
اما شاید این ماییم که اشتباه میکنیم. شاید بدترین راه شاد بودن، تلاش برای شاد بودن است.
sedighe
طبق دانستههای ما بسیاری از مردم از شغل خود که وقت قابل توجهی را در آن صرف میکنند، رضایت ندارند. یک نظرسنجی تازه نشان داده است، تنها سیزده درصد کارگران جهان «متعهد» به شغل خود هستند و ۸۷ درصد دیگر حس خاصی نسبت به شغلشان ندارند و بیشتر بیتفاوتاند تا خشنود. این اعداد نباید باعث شگفتی شود.
sedighe
جودی سرانجام به این خواسته تن داد.
او بنیاد «هیچچیز را نگفته نگذارید» را ساماندهی کرد، برنامه و کتابی که به همهٔ افراد در هر سن و سالی اجازه میدهد برای عزیزانشان نامه بنویسند. مرگ لری برای او الهامبخش این کار بود. اما این ایده واقعی نشد تا اینکه او تصمیم به عملیکردنش گرفت. او هنوز هم فکر میکرد کسی باید کاری کند. سرانجام فهمید آن شخص خودش است.
sedighe
هر فصل که دستکم داستان یک نفر را روایت میکند، براساس یکی از زمینههای زیر است:
• آگاهی
• کارآموزی
• تمرین
• کشف
• حرفهایشدن
• استادی
• بهجا گذاشتن میراثی از خود
sedighe
همچنین میتوانید منابع آزاد بیشتری را در نشانی artofworkbook.com پیدا کنید.
حسین یزدی
وبسایت او Goinswriter.com روزانه چهار میلیون بازدید از سراسر جهان دارد. با او در توئیتر به آدرس (@jeffgoins) در ارتباط باشید.
حسین یزدی
او سه کتاب دیگر هم نوشته است: In-Between (میانجی)، Wrecked (کشتیشکسته) و You Are a Writer (شما یک نویسنده هستید).
حسین یزدی
درواقع همهٔ رسالت همین است؛ مهم میراثی است که از خود به جا میگذارید.
حسین یزدی
حجم
۱۸۶٫۱ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۲۲۵ صفحه
حجم
۱۸۶٫۱ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۲۲۵ صفحه
قیمت:
۴۵,۰۰۰
تومان