بریدههایی از کتاب فرمول
۴٫۱
(۷۶)
همیشه به دانشجویانم میگویم که کار کردن با شخصی مشهور، در درجه اول بهترین روش برای معروف شدن در علم است. البته در برخی مواقع باید خودتان بدون کمک کسی شروع کنید. این توصیه فقط از تجربه منِ دانشمند شکل نگرفته؛ بلکه براساس علم است. برای نمونه، طبق الگوریتم ما، مقالهای که جایزه نوبل فیزیک سال ۱۹۹۷ را گرفت و اولین بار سال ۱۹۸۵ منتشر شد، متعلق به آرتور آشکین بود. از بین پنج نویسندهٔ این مقاله، او دانشمند ارشد بود و در فیزیک بسیار مشهورتر از استیون چو، نویسنده تازه واردِ همکارش بود. در حقیقت، این الگوریتم به آشکین، ۷۹ درصد احتمال برنده
me
کیم کارداشیان چهاردهمین فرد مشهور تمام دوران است که صفحه ویکیپدیای او تاکنون به ۴۴ زبان مختلف نوشته شده است. اگر رنه فونک نمونهای از عملکرد برجسته بدون کسب موفقیت است، پس کارداشیان متضاد اوست: نمونهای بارز از فردی موفق بدون عملکردی مشخص! تجربه نشان داده که دریافت پاداش به خاطر کسب دستاوردها، حتی دستاوردهای ممتاز، بسیار دشوار است. پس چطور ممکن است بدون اینکه شخصی دستاوردی داشته باشد، پاداشی بگیرد؟
این سؤالی است که همیشه مرا آزار داده است. این موضوع دقیقا نقطه مقابل شعاری است که همگی آن را باور داریم: «سختکوشی باعث موفقیت میشود».
با در نظر گرفتن این موضوع، اکنون میخواهیم وارد بطن این کتاب شویم و با سؤالی مهم شروع میکنیم. چه رابطه ای بین موفقیت و عملکرد وجود دارد؟ هرچند بی شک رابطهای بین این دو مقوله وجود دارد، اما مثال کیم کارداشیان به ما یادآوری میکند که این دو مفهوم با یکدیگر برابر نیستند.
بهاره مظاهری
به جای اینکه برای ترویج گروهسازی، زمان اوقات فراغت را خارج از وقت کاری تعیین کنید، زمان ناهار را طولانیتر کنید تا سر میز غذا کارمندان مشغول گفتوگو شوند. نشستن سر زده کنار شخصی در میانه یک روز کاری، فرصتی ایجاد میکند تا چالشهای عمومی را شناسایی کنیم و از دیدگاههای جدید مطلع شویم. ظاهرا خوردن نوشیدنی با یکی از همکاران خارج از محیط کار چنین اثر مشابهی ندارد، چون معمولا افراد در کافهها به گروههای آشنای خودشان محلق میشوند.
blogofski
.» به عبارتی دیگر، آنهایی که موفق هستند، صرفنظر از عملکردشان، موفقیت را بیشتر جذب میکنند.
blogofski
برای کسبِ جایزهای بزرگ، محصولی که ارائه میکنید باید به راحتی قابل تکثیر باشد.
blogofski
ما هیچوقت در انزوا کار نمیکنیم؛ حتی آن زمان که فکر میکنیم مشغول انجام کاری در انزوا هستیم، در واقع نیستیم! تعریف جمعی ما از موفقیت، ما را ملزم میکند تا درباره روشهایی بیندیشیم که کار ما بر دیگران اثر میگذارد.
blogofski
ارزش هنر، در شبکه است. هر اثری بدون شبکه، از مونالیزا گرفته تا بیاسمِ بسکوئیات، مثل لوازمی است که در فروش گاراژی حراج میکنند.
blogofski
آدم مغزش سوت میکشد وقتی این نقشه را باز میکند و میبیند که برای رسیدن به موفقیت فقط تعداد اندکی مسیر وجود دارد.
blogofski
هنرمندان شهرت خود را به واسطه روابطشان با گالریها و موزهها به دست میآورند.
blogofski
اشیاء به اثر هنری تبدیل میشوند؛ نه به خاطر دستساز بودن یا از لحاظ مسائل زیبایی شناختی، بلکه چون این اشیا، تجسم یک ایده هستند.
blogofski
مدرسه از شما دانشآموزی برتر نمیسازد، بلکه شما آنقدر عالی هستید که مدرسه عالی میشود!
blogofski
مدرسه از شما دانشآموزی برتر نمیسازد، بلکه شما آنقدر عالی هستید که مدرسه عالی میشود!
blogofski
بوستون لاتین از فرزند شما دانشآموز بهتری نمیسازد؛ بلکه این فرزند شماست که بوستون لاتین را به مدرسهای برتر که اکنون نیز هست، تبدیل میکند!
نکته این قضیه واضح است. مدرسه اصلا مهم نیست؛ دانش آموز مهم است.
blogofski
راجر فِدرر، ستاره تنیس، فقط در یک سال مبلغ حیرتانگیز ۵۸ میلیون دلار از تبلیغ برندهای مختلف درآمد داشته است. بنگاههای تبلیغاتی دوست دارند تا به خیل عظیمِ طرفداران وی دسترسی داشته باشند. پاداشهای فوقالعاده فِدرر ربطی به عملکردهای روزمرهاش ندارد؛ این پاداشها بازتابی از رویتپذیری جمعی است که نتیجه پیروزیها و شکستهای اوست.
blogofski
عملکرد منجر به موفقیت میشود،
اما وقتی عملکرد را نمیتوان سنجید،
این شبکهها هستند که باعثِ موفقیت میشوند.
blogofski
تعریف جمعی ما از موفقیت بیانگر آن است که شبکههایی را که به آنها تعلق داریم باید بررسی کنیم و تدبیری بیندیشیم که چگونه از آنها برای تقویت آیندهمان استفاده کنیم.
blogofski
موفقیت یک سنجش جمعی است که نشان میدهد چگونه افراد به عملکرد ما واکنش نشان میدهند. به عبارتی دیگر، اگر بخواهیم موفقیت خود را بسنجیم یا بفهمیم که در نهایت چگونه تشویق میشویم، نباید فقط به عملکردها یا دستاوردهایمان بنگریم. در عوض، باید اجتماع خود را مطالعه کنیم و واکنش آن اجتماع را نسبت به کاری که در رشته خود انجام دادهایم، بررسی کنیم
blogofski
موفقیتِ شما، به شما و عملکردتان مربوط نیست.
بلکه به ما و نحوه برداشت ما از عملکرد شما مربوط است.
blogofski
واقعیت این است که ریچارد پیِرس نیوزیلندی اولین پرواز برقی را نُه ماه قبل از برادران رایت انجام داد! ظاهرا آخرین نفری که دستاوردی کسب میکند، مهم است؛ نه نفر اول!
blogofski
واقعیت این است که ریچارد پیِرس نیوزیلندی اولین پرواز برقی را نُه ماه قبل از برادران رایت انجام داد! ظاهرا آخرین نفری که دستاوردی کسب میکند، مهم است؛ نه نفر اول!
blogofski
حجم
۲۵۹٫۸ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۲۵۶ صفحه
حجم
۲۵۹٫۸ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۲۵۶ صفحه
قیمت:
۶۹,۰۰۰
۲۰,۷۰۰۷۰%
تومان