بهترین جملات زیبا و معروف از کتاب درمان رودرواسی | صفحه ۶ | طاقچه
تصویر جلد کتاب درمان رودرواسی

بریده‌هایی از کتاب درمان رودرواسی

انتشارات:فرهنگ و دانش
دسته‌بندی:
امتیاز:
۴.۵از ۲۵ رأی
۴٫۵
(۲۵)
سلطه‌پذیر استفاده نماید. ـ سلطه‌پذیر كیست؟ كسی است كه با رفتار‌، ظاهر و با سابقه‌ی قبلی خود، شخصیتی مفعول، تأثیرپذیر، بی‌نظر (ممتنع) در اغلب جاها، مظلوم‌، ساده‌لوح و خوش‌بینی افراطی كه از خود نشان داده، خود را مورد طمّع‌ دیگران قرار دهد. فردی که رودرواسی دارد، می‌تواند سلطه پذیر باشد.
Sajjad
طه‌پذیر استفاده نماید. ـ سلطه‌پذیر كیست؟ كسی است كه با رفتار‌، ظاهر و با سابقه‌ی قبلی خود، شخصیتی مفعول، تأثیرپذیر، بی‌نظر (ممتنع) در اغلب جاها، مظلوم‌، ساده‌لوح و خوش‌بینی افراطی كه از خود نشان داده، خود را مورد طمّع‌ دیگران قرار دهد. فردی که رودرواسی دارد، می‌تواند سلطه پذیر باشد.
Sajjad
سُلطه شدید‌ترین حالت رودرواسی، سلطه‌پذیری است. سلطه‌گران مُتَرَصِد فرصتی هستند كه سوژة خود را بیابند، لذا مواظب باشید به‌عنوان سلطه‌پذیر شناخته نشوید. البته سلطه‌گران كنونی همانند تغییری كه در شیوه‌ی استثمارگران اعمال شده، آنان نیز این‌گونه عمل می‌كنند، یعنی بدون استفاده از قدرت فیزیكی و بدنی و نظیر آن، شما را استثمار كرده و بر شما مسلّط شده و اهداف خود را به‌وسیله‌ی شما پیش می‌برند و شما را تبدیل به وسیله‌ و پلّه‌ای برای پیشبرد اهداف خود می‌کنند.
Sajjad
عوارضِ كنار گذاشتنِ رودرواسی كنار گذاشتن رودرواسی عواقبی در پی دارد كه عبارتند از: دل‌خور شدن عدّه‌ای، مورد بازخواست قرار گرفتن، به‌خطر افتادن یا از دست دادن افرادی یا موقعیتی، محكوم شدن به این‌كه «عوض شده‌ای!!» یا «كسی تو را تحریك كرده!!» و نظایر این‌ها. ولی نگران نباشید چون به‌تدریج آن‌ها عادت می‌كنند و شما هم تبحّر پیدا می‌كنید كه بدون رنجاندن و ناراحت كردن دیگران به حق خود هم برسید و دچار رودرواسی نشوید.
Sajjad
۱- فرد دارای رودرواسی با عقب نشینی، کوتاه آمدن و تسلیم شدن رفتار میکند. ۲-  فرد پرخاشگر با جنجال و دعوا رفتار می‌کند. ۳-  فرد جرأت مند در عین جدیت و قاطعیت، با احترام رفتار میکند.
Sajjad
عقب نشینی از موضع، تصمیم، برنامه، مسیر و حتی ایدئولوژیِ خود، از ویژگی های افراد مبتلا به رودرواسی است. و ممکن است تسلیمِ نظرِدیگران بشوند.
Sajjad
از نظر کاربردی، فردی که رودرواسی دارد قصد احترام گذاشتن به دیگران را ندارد، بلکه توانایی گفتن کلمات، جملات یا انجام اعمالی را ندارد (بدلیل ناتوانی، نه بدلیل احترام گذاشتن). منظور از رودرواسی، مجموعه شرایط و نحوه‌ی رفتار فردی است كه بدون رضایت، تمایل و یا آگاهی، تحت تأثیر رفتار و نفوذ دیگران قرار بگیرد، به‌طوری كه عواقب ناخوشایندی برای او در پی داشته باشد. یكی از عواقب آن، نارضایتی از رفتار منفعلانه‌ای است كه موجب آسیب رساندن به سلامت روحی و شخصیت او می‌شود. به‌عبارتی دچار خودخوری می‌شود و عزّت‌نفس و اعتماد به نفس او تهدید می‌شود و خطراتی جدّی مانند جسمی، مالی، شغلی، خانوادگی، جنسی، سیاسی، اعتقادی، فرهنگی و ... برای او در پی خواهد داشت.
Sajjad
اگر بشر توانایی حلّ مسایل را نداشت، باید قبلاً نسل بشر منقرض می‌شد، پس مشكل رودرواسی شما، حل شدنی است
sara.kh
هیچ‌گاه از دیگران، به‌خاطر این‌كه درخواستشان را رَد می‌كنید، عذرخواهی نكنید زیرا با عذرخواهی در خود احساس شرمندگی، به‌خاطر رَد كردن درخواست آنان، ایجاد می‌كنید و به آنان نشان می‌دهید كه احتمالاً دفعه‌ی بعد درخواست آنان را می‌پذیرید. به‌جای عذرخواهی و اظهار شرمندگی، قاطع، واضح و ساده و كوتاه می‌توانید «نه» بگویید.
vahid by
ـ دنبال تأیید دیگران نباشید. مثلاً كسی كه از شما درخواست نامعقولی داشته و تقاضای او را رَد كرده‌اید، اگر بخواهید دنبال تأیید و راضی كردن او باشید، احساس شما این است "بدهكار او هستم" كه این احساس، شما را وادار به باج دادن به دیگران می‌كند. همین‌كه خودتان را راضی كنید كافی است.
vahid by
كسانی را كه از شما درخواستی می‌كنند به یك چشم نبینید. برای هر فرد، مرز مشخّص و اعتبار معینی تعیین كنید. مانند كسانی كه در بانك پس‌انداز دارند، همه به اندازه‌ی هم پول و اعتبار ندارند. یك نفر كم‌تر، نفر دیگر بیش‌تر و یا كسی اصلاً. پس بعضی افراد نباید پیش شما اعتباری داشته باشند، در نتیجه پاسخی كه به درخواست این افراد می‌دهید باید منفی باشد مثلاً شخصی كه از شما درخواست قرض گرفتن اتومبیل‌تان را می‌كند و از وضعیت رانندگی بَدی برخوردار است و چند‌بار كه چیزی از شما قرض گرفته به آن آسیب رسانده و بدقولی كرده و... با كسی كه مورد اطمینان و امین شما و سایرین است نباید یكسان برخورد كنید. حتّی اگر شخص اوّل بخواهد اصرار، التماس و خواهش كند و یا وعده‌ای بدهد.
vahid by
نارضایتی افراطی از رودرواسی برای ایجاد تحوّلی عظیم در شما لازم است. هیچ‌گاه این جمله را فراموش نكنید، «تهوّع مقدّمه‌‌ی تحوّل است». آیا از وضعیت موجود خود (داشتن رودرواسی با مردم) تهوّع دارید؟ ا
vahid by
آدم سالم كسی نیست كه در زندگی‌اش مسأله‌ای نداشته باشد، كسی است كه مسایل را به‌درستی و منطقی حل نماید
vahid by
به‌عنوان نماینده شركت وارد مذاكره شوید، مثلاً‌ به رستورانی بروید و قیمت غذاهای مختلف را برای پرسنل شركت مربوطه بپرسید و از مدیریت رستوران نمونه قراردادهایی را كه قبلاً با سایر شركت‌ها منعقد كرده‌اند ببینید تا بهتر بتوانید مهارت‌های خود را توسعه و اطّلاعات جدید و تجارب خوبی كسب كنید.
123
بابت پیشرفت‌هایی كه می‌كنید برای خود، جشن بگیرید.
123
اگر كسی دلیل نه گفتن یا مخالفت شما با موضوعی را پرسید، به هیچ وجه دلایل خود را نگویید، زیرا احتمال خلع سلاح شدن شما وجود دارد.
123
برای آن‌كه بهتر بتوانید فكر كنید و تصمیم بگیرید و وقتی كه مجبورید سریع پاسخ دهید، اوّل «نه» بگویید، بعداً می‌توانید «بله» بگویید.
123
انفعال یعنی اهمّیت ندادن به نیازها و خواسته‌های خود و پذیرفتن خواسته‌های دیگران، حتّی اگر این خواسته‌ها به ضرر فرد باشند. افراد كمرو و دارای رودربایستی با این سبك ارتباط برقرار می‌كنند.
Reyhan
برخلاف تعریف لغوی، از نظر کاربردی، فردی که رودرواسی دارد قصد احترام گذاشتن به دیگران را ندارد، بلکه توانایی گفتن کلمات، جملات یا انجام اعمالی را ندارد (بدلیل ناتوانی، نه بدلیل احترام گذاشتن). منظور از رودرواسی، مجموعه شرایط و نحوه‌ی رفتار فردی است كه بدون رضایت، تمایل و یا آگاهی، تحت تأثیر رفتار و نفوذ دیگران قرار بگیرد، به‌طوری كه عواقب ناخوشایندی برای او در پی داشته باشد. یكی از عواقب آن، نارضایتی از رفتار منفعلانه‌ای است كه موجب آسیب رساندن به سلامت روحی و شخصیت او می‌شود. به‌عبارتی دچار خودخوری می‌شود و عزّت‌نفس و اعتماد به نفس او تهدید می‌شود و خطراتی جدّی مانند جسمی، مالی، شغلی، خانوادگی، جنسی، سیاسی، اعتقادی، فرهنگی و ... برای او در پی خواهد داشت.
Reyhan
كسی كه تحت رودرواسی، به دیگران «بله» می‌گوید، مجبور است در عمل به كسانی كه به آن‌ها تعهّداتی دارد «نه» بگوید. یعنی وی دقیقاً برعكس عمل می‌كند، باید به دیگران «نه» بگوید، چون تعهدی نسبت به آن‌ها ندارد و به كسانی كه متعهّد است «بله» بگوید. خوبی بیش از حدّ، همیشه در اولویتِ اول قرار دادن دیگران به‌جای خود، كمرویی، ترس از ابراز وجود، بی‌نظری، سعی در راضی نگه‌داشتن اطرافیان، منجی دیدن خود، همه فن حریف دیدن خود برای حل مشكل دیگران به‌عنوان یك آچار فرانسه برای دوستان، اطرافیان و نظیر این‌ها، ویژگی‌های رفتاری و فكری كسانی است كه با دیگران رودرواسی دارند
Reyhan

حجم

۳۷۳٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۱۱۲ صفحه

حجم

۳۷۳٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۱۱۲ صفحه

قیمت:
۱۰,۰۰۰
۵,۰۰۰
۵۰%
تومان
صفحه قبل۱
...
۵
۶
صفحه بعد