بریدههایی از کتاب سفر روح (سیری در جهانهای معنوی، دیدار از طبقات مختلف برزخ با هیپنوتیزم)
۴٫۳
(۱۰۷)
ما قادر هستیم حضور تسلیبخش روح عزیز تازه درگذشتهای را، بهخصوص در حین یا بلافاصله بعد از مراسم تدفین حس کنیم
amir
آنهایی که میمیرند، ناراحتی مرگ خودشان برایشان غمناک و آزاردهنده نیست، چون میدانند آنهایی را که روی زمین باقی گذاشتهاند دوباره در دنیای ارواح و احتمالاً در زندگیهای بعدی میبینند. اما از طرف دیگر، کسانی که در مراسم تشییع و تدفین عزاداری میکنند، غالباً احساس میکنند که عزیزی را برای همیشه از دست دادهاند.
amir
روحها اغلب در لحظات قبل از مرگ واقعی و به هنگامی که جسم آنها درد و رنج میبرد، جسم میزبان (بدن خود) را ترک میکنند. چه کسی میتواند آنها را سرزنش کند؟
amir
دگردیسی روحی، شامل تحول و پیشرفت به طرف کمال است، که از طریق رویارویی مستمر و دائمی و غالب شدن بر مشکلات و مبارزههای زندگی زمینی حاصل میشود.
طناز
برای ما جالب این است که بتوانیم به آنهایی که روی کرهی زمین زندگی میکنند بفهمانیم که هستی و موجودیت آنها جاودانی است و آنها از طریق نیکخواهی و محبت به دیگران میتوانند پیشرفت کنند. باید با علاقه و پشتکار برای ترقی و تعالی خود در تلاش باشند. این موقعیت که در زندگیهای زمینی به ما داده میشود برایمان بسیار جالب است.
اما بدخواهی نیز در افراد بشر دیده میشود!
این به جهت عواطف و احساسات آنهاست، ولی اینگونه رفتار همیشگی نیست. افراد بشر وقتی تحت فشار و ناراحتی قرار بگیرند بهتر تواناییهای خود را بروز میدهند و خیلی شریف و مهربان میشوند.
مهشید
بشرها بسیار خودپسند و در عین حال دستخوش احساسات و عواطف خود هستند. قادرند از خود تلخی و بیاعتنایی بروز دهند، ولی ظرفیت زیادی برای محبت و نوعدوستی نیز دارند. در این دنیا، یعنی کرهی زمین، هم رفتار شجاعانه و هم عکسالعملهای ناشی از ترس و ضعف دیده میشود. همه مشغول اعمال ضد و نقیض هستند.
مهشید
چطور ممکن است که از طریق خواب مصنوعی (هیپنوتیزم) به روح دستیابی پیدا کنیم؟ در نظر بگیرید که ذهن آدمی دارای سه کرهی متحدالمرکز است، هر کدام از کرهها، از قبلی کوچکتر و در داخل آن قرار دارد و هر یک معرف لایه و درجهای از خودآگاهی ذهنی است. اولین لایهی خارجی، معرف ذهن «خودآگاه» است، که منشأ استدلالات انتقادی و تحلیلی ماست. لایهی دوم، معرف ذهن «نیمهآگاه» است. همان ناحیهای که قبل از بقیهی قسمتها به خواب مصنوعی فرو میرود، تا به بایگانی خاطرات مربوط به این زندگی و زندگیهای قبلیمان دسترسی پیدا یابد.
لایهی سوم، داخلیترین آنها، همان است که ما اکنون آن را ذهن «ابرآگاه» مینامیم. این لایه بالاترین مرکز «خودیت» را برملا میسازد، یعنی مربوط به هنگامی است که ما حالت مظهر یک نیروی برتر را داریم. ذهن ابرآگاه هویت واقعی ما را در خود نگه میدارد و با ذهن نیمهآگاه که حاوی خاطرات قالبهای مادی زندگیهای قبلی ماست، آمیخته شده است. ابرآگاه ممکن است تنها یک لایهی ذهنی نباشد و بلکه خود روح باشد. قسمت ابرآگاه معرف عالیترین تظاهرات خرد و ادراکات ماست.
مهشید
حجم
۴۳۴٫۰ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۳
تعداد صفحهها
۳۴۴ صفحه
حجم
۴۳۴٫۰ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۳
تعداد صفحهها
۳۴۴ صفحه
قیمت:
۱۰۳,۰۰۰
۵۱,۵۰۰۵۰%
تومان