بریدههایی از کتاب سفر روح (سیری در جهانهای معنوی، دیدار از طبقات مختلف برزخ با هیپنوتیزم)
۴٫۳
(۱۰۷)
روزها فکر من این است و همه شب سخنم
که چرا غافل از احوال دل خویشتنم
از کجا آمدهام؟ آمدنم بهر چه بود؟
به کجا میروم آخر؟ ننمایی وطنم
ماندهام سخت عجب کز چه سبب ساخت مرا
یا چه بوده است مراد وی ازین ساختنم
مرغ باغ ملکوتم، نیم از عالم خاک
دو سه روزی قفسی ساختهاند از بدنم
ای خوش آن روز که پرواز کنم تا برِ دوست
به هوای سر کویش پر و بالی بزنم
مادربزرگ علی💝
وقتی شما به چشمان کسی نگاه میکنید ... حتی فردی که برای اولین مرتبه میبینید ... گاهی پیش میآید که احساس میکنید او را میشناسید. جسم شما نمیفهمد که دلیلش چیست ... ولی روح، آن فرد را به یاد میآورد.
elham
مرگ جسم، پایان موجودیت انسان نیست.
Milad
روح او را در برزخ تنبیه میکنند
Milad
با این حال، در طول حیات، سرنوشت «کارما» ما چنان طراحی شده است که هیچ امتحان و آزمایشی، خارج از قدرت و تحمل ما، برایمان پیش نمیآید.
مهشید
معمولاً به هر روح امکان میدهند که مدتی را در یک یا دو دنیای سهل و آسان بگذراند و قرار هم نیست کار مهم و زیادی انجام دهد. بعد از چنین دورهای زندگی سخت کرهی زمین به من پیشنهاد شد.
آیا زندگی در کرهی زمین سخت و مشکل تلقی میشود؟
بله، در بعضی عوالم، روح باید ناراحتی و حتی زجر جسمی (فیزیکی) متحمل شود. در برخی از عوالم دیگر مشکلات بیشتر فکری هستند. زمین هر دو نوع سختی را دارد. اگر بتوانیم تحت شرایط سخت کار خود را خوب انجام دهیم به ما امتیاز و جایزه داده میشود. (با تبسم) آنهایی که خیلی به عوالم مختلف نمیروند، ما را ماجراجو تلقی میکنند.
elham
روحها اغلب در لحظات قبل از مرگ واقعی و به هنگامی که جسم آنها درد و رنج میبرد، جسم میزبان (بدن خود) را ترک میکنند.
azaad
ای خوش آن روز که پرواز کنم تا برِ دوست
به هوای سر کویش پر و بالی بزنم
نون صات
بله، ما گاهی رؤیاهایی داریم، مثلاً هنگام بازی با سایر بچهها داستانهایی خلق میکنیم و از دوستان خیالی حرف میزنیم، اما در واقع آن قصهها و آن رفقا واقعیت داشتهاند ... و فراموش شدهاند. بچهها در سالهای اول تولد چیزهایی میدانند که خارج از تصور بزرگترهاست.
خب، حالا درست لحظهی قبل از تولدت فرارسیده، به من بگو که مشغول چهکاری هستی؟
محمد
افرادی که به وجود روح اعتقاد دارند، خیال میکنند که همهی روحها بعد از زندگی زمینی در فضای خاصی با هم محشور میشوند. بسیاری از سوژههای من قبل از آنکه به خواب مصنوعی برده شوند، هنوز همین برداشت را دارند. اما وقتی از خواب بیدار میشوند، از اینکه فهمیدهاند در برزخ برای هر روحی جای خاصی در نظر گرفته میشود، دچار شگفتی میشوند
elham
یکی از دشوارترین نگرانیهای تمام اشخاصی که میخواهند به چیزی مافوق خودشان اعتقاد پیدا کنند، تفکر دربارهی علت و منشأ این همه بدی و ناروایی در جهان است. نخستین مثالی که در این مورد مطرح میشود موضوع شیطان (اعمال شیطانی) است. وقتی من از اشخاص تحت هیپنوتیزم سؤال میکنم گه چگونه خداوند رحمان و رحیم رنج و درد بندگان خود را روا میدارد، با کمال شگفتی میبینم که در پاسخهای آنها تفاوتهای بسیار اندکی وجود دارد: همهی سوژهها میگویند خالقی که روح ما را به وجود آورده است، آرامش کامل را عمداً دور از دسترس قرار داده، تا ما برای رسیدن به آن بیشتر بکوشیم.
مهشید
علت اینکه روح در برزخ، تصاویری مشابه جاهایی که روی کرهی زمین دیده یا در آنها میزیسته را مشاهده میکند و خاطرات فراموشنشدهی یک خانه، مدرسه، باغ، کوه، یا ساحل به ذهنش میآید، این است که در حقیقت یک نیروی مهربان روحی میخواهد با یادآوری آن مناظر آشنای سرابمانند، ما در برزخ احساس راحتی و آشنایی کنیم. خاطرات زمینی ما هرگز نمیمیرند. آنها برای همیشه بهصورت رؤیا، در «ذهن روحی» باقی میمانند
مهشید
یونانیهای قدیم معتقد بودهاند که بشر در زندگیهای متوالیاش از مراحل نادانی، نابالغی و پرخاشگری رد میشود و باید به مراحل دلرحمی، صبر و تحمل، صداقت، گذشت و محبت برسد. در قرن دوم بعد از میلاد مسیح، طرز فکر دینی عیسویان هم مانند تفکر افلاطون و نوافلاطونیان بود. یعنی معتقد بودند که همهی روحها یکسان نیستند و در سطوح مختلفی هستند. بالاترین همه «یکتای برتر مطلق» یا خداوند خالق تلقی میشد، که همهی روحها از او تراوش میشوند و در وجود انسان جا میگیرند و نهایتاً باید این روحها پیشرفت کنند و مجدداً به آن روح خالق بپیوندند.
elham
کلید پیشرفت در این است که بفهمیم به ما خلقتاً توانایی داده شده است که در مقاطعی از هر زندگی به تصحیح مسیر خود بپردازیم و شهامت آن را داشته باشیم که اگر راهمان غلط است و ما را به مقصد نمیرساند، آن را تغییر دهیم. با غلبه بر ترس و قبول ریسک، سرنوشت کارما برای ما عوض میشود و در مقابل انتخاب جدیدی قرار میگیریم. در پایان هر زندگی، بهجای آنکه هیولایی با دهان باز منتظر بلعیدن ما باشد، میتوانیم خودمان در حضور معلم و راهنمایمان، منتقد سختگیر اعمالمان بشویم. از این روست که میگویند فلسفهی کارمای زندگیهای متوالی، هم عادلانه است و هم همراه با لطف و رحمت و بخشش است.
elham
به نظر من، وقتی ما از یک نیروی برتر معنوی طلب کمک میکنیم، نباید تقاضای تغییر فوری کل وضعیت را داشته باشیم. نحوهی پیشرفت ما در زندگی بر اساس برنامهریزی است. ولی در هر موقعیت برای رسیدن به هدف راههای مختلفی در جلویمان داریم و در انتخاب آنها آزاد هستیم.
مریم
در واقع افرادی که فکر میکنند تحت تأثیر نیروهای خیر و شر قرار میگیرند و لذا کنترلی روی اعمال خود ندارند، از لحاظ مغزی بیمار هستند.
بهناز
دوستانم دور من جمع هستند و داریم از مضحک بودن زندگی روی زمین صحبت میکنیم. ما داریم یکدیگر را به جهت جدی گرفتن زندگی در آنجا مسخره میکنیم.
UNKNOWN.........
خودکشی مسئلهی مرا حل نکرده و همه چیز به همان صورت وجود دارد. حالا باید در قالب جسمی دیگر برگردم و با همان مشکلات روبهرو شوم. فقط در این میان فرصت زیادی را از دست دادهام و دچار ندامت و پشیمانی هستم.
آیا تو را به جهت خودکشی محکوم نخواهند کرد؟
(مکث) از عملی که کردهام احساس غم و اندوه دارم.
marzieh.21
بعد از مدتی ... نه خیلی طولانی ... او را بهصورت یک زن به زمین بازگرداندند ... که مردم اطرافش خیلی خشن بودند ... همه را بهطور مادی مورد تجاوز قرار میدادند ... این انتخاب مخصوصاً برایش شده بود که مورد تجاوز قرار گرفتن را تجربه کند.
محمد
بررسی زندگی بعد از مرگ بدون طرح موضوع قانون علت و معلول و عدالت کارما امکانپذیر نیست. بر اساس کارما نتیجهی اعمال خیر و شر بر چگونگی زندگی بعدی اثر میگذارد. عبارت «هیچ چیز در زندگی ما اتفاقی نیست»، بهدرستی فلسفهی کارما را بیان نمیکند. اما این ضربالمثل میتواند به ما درسی بیاموزد. اعمال ما در سرنوشت ابدیمان مؤثر است و به هیچ طریقی نمیتوانیم از آن فرار کنیم، مخصوصاً اگر به حقوق دیگران تجاوز کرده باشیم.
elham
حجم
۴۳۴٫۰ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۳
تعداد صفحهها
۳۴۴ صفحه
حجم
۴۳۴٫۰ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۳
تعداد صفحهها
۳۴۴ صفحه
قیمت:
۱۰۳,۰۰۰
۵۱,۵۰۰۵۰%
تومان