بریدههایی از کتاب چطور با هر جور آدمی ارتباط برقرار کنیم
۴٫۰
(۵۸)
چقدر لطف دارید
فرانسویها هنگام شنیدن تعریف میگویند: « چقدر شما لطف دارین. »
وقتی که بومرنگی را پرتاب میکنی، در میانهٔ راه ۱۸۰ درجه میچرخد و برمیگردد و جلوی پایت فرود میآید. به همین ترتیب، وقتی کسی تعریفی را به سوی تو میاندازد، بگذار احساسات خوب پرتابکننده به سمت خودش بازگردد. فقط نگو: « ممنون. » (یا بدتر از آن، « نه بابا، این طورها هم که میگی نیست! ») بگذار آنها بفهمند که تو چقدر از آنها ممنونی.
fariba
کلمههای مشابه
این تکنیک یک ابزار سادهٔ زبانشناسی است که قدرت فوقالعادهای دارد. به انتخابهای آگاهانهٔ اسمها، فعلها، ضمیرها و صفتهای گوینده به دقت گوش کن ـ و بعد عین همانها را تکرار کن. وقتی مخاطبت کلمههای خودش را از دهان تو بشنود، یک احساس تفاهم ناخودآگاه به وجود میآید. این کار باعث میشود او احساس کند تو در ارزشها، دیدگاهها، علائق و تجربههای او سهیم هستی.
تکنیک « کلمههای مشابه » ادامهٔ رابطه را تضمین میکند
fariba
سازگاری با حال و هوای طرف مقابل
قبل از اینکه دهانت را باز کنی، مثل یک شیمیدان ماهر « نمونهای » از صدای شنوندهات را بگیر و آن را مورد تجزیه و تحلیل قرار بده تا بفهمی مخاطبت در چه حال و هوایی است. یک « عکس ذهنی » از حالتهای او بگیر تا ببینی آیا شنوندهات سرخوش است یا خسته یا درب و داغون! اگر بخواهی دیگران را به خودت نزدیک کنی، اول باید خودت را با حال و هوای آنها و لحن صدایشان سازگار کنی ـ حتی اگر شده برای یک لحظه.
fariba
هیچ کس به تنهایی به قله نمیرسد. آدمهایی که به نظر میرسد همه چی دارند، در طول سالها قلبها و ذهنهای صدها انسان دیگر را تسخیر کردهاند و با کمک آنها بوده که توانستهاند به بالای نردبان کاری یا اجتماعی که انتخاب کردهاند، برسند.
ali
چیزی که میگویی مهم نیست؛ اینکه آن را « چطوری » بگویی مهم است.
Mahdi
یادت باشد، تکرار یک کار آن را عادتت میکند.
عادتهایت شخصیتت را میسازد.
شخصیتت سرنوشتت را میسازد.
fariba
مهم تویی!
هر جا که مناسب و بجاست، جملهٔ خود را با ضمیر « شما » شروع کن، چون فوراً توجه شنوندهات را به خودت جلب میکنی. با این کار واکنش مثبتتری دریافت میکنی، چون این کار دکمهٔ غرور آنها را فشار میدهد و در ضمن دیگر لازم نیست آنها جملهٔ تو را در چارچوب « من » ترجمه کنند.
وقتی کلمهٔ « شما » را مثل نقل و نبات در گفتگویت به کار میبری، شنوندهات در مقابل چنین معجونی نمیتواند مقاومت کند.
استفاده از ضمیر « شما » نشانهٔ سلامت عقل است
fariba
حرفهای معمولی بزن، اما با شور و هیجان!
نگران این هستی که با چه جملهای سر صحبت را باز کنی؟ نگران نباش! چون هشتاد درصد تأثیر تو بر شنونده ربطی به کلمههایی که به زبان میآوری ندارد. تقریباً هر حرفی که در ابتدای گفتگو بزنی خوب است. مهم نیست که حرفت چقدر کسلکننده باشد؛ یک حالت همدلانه، یک رفتار مثبت و یک جواب پر شور و هیجان باعث میشود در نظر طرف مقابلت آدم جالبی به نظر بیایی.
fariba
زنهایی که در زندگی تجاری خود آناً در پاسخ به مخاطبشان لبخند نمیزنند، در چشم آنها آدمهای معتبرتری به نظر میرسند.
Roya Rasooli
چیزی که میگویی مهم نیست؛ اینکه آن را « چطوری » بگویی مهم است.
آزاده
« بدنت را فراموش نکن! هر حرکتی که به بدنت میدهی در واقع دارد زندگینامه تو را به نمایش میگذارد. »
آزاده
حرکت آهسته
تمام مکالمات تجاری خود را ضبط کن و دوباره به آنها گوش بده. بار دوم و سوم نکات مبهمی را میبینی که بار اول از نظرت پنهان مانده بودند ـ درست مثل تماشاچیهای فوتبال که اغلب تا تمام صحنه را دوباره با حرکت آهسته نبینند متوجه نمیشوند خطایی صورت گرفته یا نه.
فراموش کن چه گفتهاند؛ ببین چه منظوری دارند؟
fariba
وقتی من با یکی آشنا میشم، ترجیح میدم از زندگی اون سؤال کنم تا اینکه از خودم و زندگیام حرف بزنم. این طوری چیزهای بیشتری یاد میگیرم. من همیشه دوست دارم نورافکن رو بندازم روی طرف مقابلم.
fariba
« تا اینجا از من خوشتون اومده؟ »
احمد
چطور با هر جور آدمی ارتباط برقرار کنیم؟
احمد
ببین، هیچ کس به تنهایی به قله نمیرسد. آدمهایی که به نظر میرسد همه چی دارند، در طول سالها قلبها و ذهنهای صدها انسان دیگر را تسخیر کردهاند و با کمک آنها بوده که توانستهاند به بالای نردبان کاری یا اجتماعی که انتخاب کردهاند، برسند.
نبات
« فقط کافیه به اون یه ژست عالی، سری رو به بالا، لبخند مطمئن و یه نگاه مستقیم بدم. » این تصویر ایدهآل آدمی است که واقعاً برای خودش کسی است.
کاربر ۶۷۱۶۸۴۳
« بدنت را فراموش نکن! هر حرکتی که به بدنت میدهی در واقع دارد زندگینامه تو را به نمایش میگذارد. »
zari
راز اینکه مردم را عاشق خود کنی این است که به آنها نشان بدهی چقدر آنها را دوست داری.
saeedtesla
ببین، تقریباً تمام جنبههای باطنی شخصیت آدمها از ظاهرشون، طرز راه رفتنشون، حالتی که دستا و سرشون رو حرکت میدن معلوم میشه،
parsa
حجم
۳۰۹٫۹ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۸۹
تعداد صفحهها
۴۴۰ صفحه
حجم
۳۰۹٫۹ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۸۹
تعداد صفحهها
۴۴۰ صفحه
قیمت:
۷۴,۰۰۰
۳۷,۰۰۰۵۰%
تومان