بهترین جملات زیبا و معروف از کتاب خاورمیانه عصر ظهور | صفحه ۲ | طاقچه
تصویر جلد کتاب خاورمیانه عصر ظهور

بریده‌هایی از کتاب خاورمیانه عصر ظهور

نویسنده:مصطفی امیری
انتشارات:نشر معارف
دسته‌بندی:
امتیاز:
۳.۶از ۹ رأی
۳٫۶
(۹)
چرایی قتل و کشتار اهل‌سنت توسط حاکم منطقهٔ شام در علت و چرایی قتل و کشتار اهل‌سنت عراق توسط لشکر سفیانی به عنوان مهرهٔ غربی‌ها، سخن بسیار است؛ از جمله: با فتنهٔ عوف سلمی، اهل‌سنت عراق بار دیگر فریب خورده و نقش کاتالیزور برای ورود نظامی نظامیان خارجی به منطقه را ایفا می‌کنند. در واقع با ترسیم نقشه و سناریوی چندلایه، ابتدا با فتنه در مناطق سُنی‌نشین و زمزمه‌های تشکیل اقلیم سُنی، حکومت مرکزی عراق تضعیف شده و سپس بهانه برای ورود نظامیان خارجی به عراق، به هدف اصلی حمله به مناطق شیعی در جهت تأمین منافع غربی‌ها و تأمین امنیت اسرائیل فراهم می‌شود، زیرا سفیانی آخرین حربهٔ یهود پیش از ظهور است؛ ضمن این‌که در نقشهٔ موهوم "نیل تا فرات"، مناطقی در عراق جزو ملک یهود و ارض مقدس یهود صهیونیسم است.
کاربر ۳۵۴۱۳۰۶
قطع مسیر "کربلا تا قدس" قبل ظهور متعاقب وقوع فتنه در مناطق سُنی‌نشین، به‌ویژه تکریت در عراق و تأثیر منفی آن بر امنیت مراکز مقدسهٔ شیعی، فعالیت نظامی زمینه‌ساز ظهور و جبههٔ مقاومت شیعی نیز وارد مرحلهٔ جدی و نظامی خواهد شد؛ ضمن این‌که در آینده مرزهای جغرافیایی منطقه با وقوع حوادث در شمال غرب عراق، دستخوش تغییر قرار گرفته و مسیر اتصال محور مقاومت از "کربلا تا قدس"، قطع و آزادی فلسطین که آرمان ایرانیان زمینه‌ساز است، نیز دشوار خواهد شد؛ هم‌چنین محور مواصلاتی شیعه ایران و عراق با شیعیان منطقهٔ شام، مسدود می‌شود. از این رو، خروج شعیب بن صالح در راستای فعالیت‌های نظامی سپاهِ زمینه‌ساز ایران متعاقب فتنهٔ عوف سلمی در عراق، به دلیل تأثیر منفی آن بر ژئوپولتیک امنیت شیعه، اجتناب‌ناپذیر خواهد بود.
کاربر ۳۵۴۱۳۰۶
از این رو، جبههٔ حق به زعامت زمینه‌سازان ظهور آرام ننشسته و صحنهٔ شطرنج امنیتی - سیاسی تحولات جغرافیای ظهور را به دشمن واگذار نخواهند کرد. از این رو، در احادیث، به تحرکات نظامی محور مقاومت شیعی با نظارت شعیب بن صالح (به عنوان اسم رمز و هویت مخفی مدیر تشکیلات نظامی - امنیتیِ ایرانیانِ زمینه‌ساز ظهور) بعد از حوادثی در مناطق سُنی‌نشین شمال غرب عراق، تصریح شده است:
کاربر ۳۵۴۱۳۰۶
نمادگرایی در نظام هندسه معارف مهدوی احادیث نشانه‌های ظهور، از نظر محتوا و مفهوم، معطوف به آینده و از نظر متن و واژگان منطبق با گذشته‌اند. به بیان دیگر، "متن" روایات نشانه‌های ظهور، متعلق به فضای فکری مخاطبان عصر معصومین (ع)، اما "محتوا و پیام" آن‌ها متعلق به مخاطبان عصر ظهور است. این دوگانگی در زمان (تاریخ و آینده) و دوگانگی در مخاطبان (مخاطب عصر صدور حدیث و مخاطب عصر وقوع حدیث)، زمینهٔ کاربست زبان پیچیده و فنی به نام "نمادگرایی" را در نظام حدیثی مهدویت فراهم کرده است؛
کاربر ۳۵۴۱۳۰۶
از دیدگاه شیخ طوسی در مباحث مهدویت که متفاوت از حوزهٔ عمل و احکام فرعی شرعی است، هر خبری نمی‌تواند مورد اعتماد و استناد قرار گیرد. به عبارت دیگر، روایات اعتقادی (همچون احادیث مهدویت) باید علم‌آور باشد تا قابل اخذ و پذیرش شود؛ و شیخ طوسی کتاب الغیبة را بر اساس این مبنا تدوین نموده است.
کاربر ۳۵۴۱۳۰۶
طبق احادیث و از منظر آینده پژوهی مهدوی، سناریوی که برای عراق قبل از ظهور، متصور است: عراق "واحد" اما "ضعیف” که هرچند “حکومت” در اختیار شیعیان است اما خود نیز دچار "اختلاف و تشتّت" هستند و به دلیل "نفوذ”جریان مخالف و ضعف حکومت مرکزی در اثر "اختلاف و فتنه در عراق" بویژه فتنه در "مناطق شیعی” عراق آنگاه با سوءاستفاده از خلاء حکومت مرکزی، "سیاسیون و نظامیان اهل‌سنت" عراق در کنار تحرکات ایذایی تکفیری‌ها، در بخش‌هایی از "مناطق سُنی‌نشین شمال غرب، ایده تجزیه عراق را دنبال خواهند کرد و بر مناطقی همچون موصل و تکریت نیز مسلط خواهند شد. که در واقع تلاش دشمن برای ایجاد "اقلیم سُنی" و به هدف تجزیه عراق و نیز قطع ارتباط مواصلاتی محور مقاومت شیعی با منطقه شام و عدم دسترسی به فلسطین قبل از ظهور، قلمداد می‌شود.
کاربر ۳۵۴۱۳۰۶
کنْتُ عِنْدَ أَبِی عَبْدِاللَّهِ جَالِساً إِذْ قَرَأَ هَذِهِ الْآیةَ: <فَإِذا جاءَ وَعْدُ أُولاهُما بَعَثْنا عَلَیکمْ عِباداً لَنا أُولِی بَأْسٍ شَدِیدٍ فَجاسُوا خِلالَ الدِّیارِ وَ کانَ وَعْداً مَفْعُولًا > فَقُلْنَا جُعِلْنَا فِدَاک مَنْ هَؤُلَاءِ، فَقَالَ: ثَلَاثَ مَرَّاتٍ هُمْ وَ اللَّهِ أَهْلُ قُم؛‌ نزد امام صادق (ع) از معنای این آیه از سوره اسراء سخن به میان آمد: "هنگامی که نخستین وعدهٔ مجازت یهود فرا رسد، بندگان سخت‌کوش و نیرومند خود را بر ضد آنان برانگیزم؛ به گونه‌ای که برای دست‌یابی به تبهکاران یهود، به جست‌وجوی خانه‌به‌خانه بپردازند و این وعدهٔ الهی قطعی است." عرض کردیم: فدایتان گردیم! این بندگان نیرومند و پرتوان چه کسانی هستند؟ امام صادق (ع) سه بار فرمود: "به خدا سوگند، آنان شیعیان قم (ایران) هستند!"
کاربر ۳۵۴۱۳۰۶
حادثه بعدی در ادامه سلسله حوادث پیچیدهٔ فتنهٔ شام، حملهٔ نظامیان ترک به شرق سوریه است:
کاربر ۳۵۴۱۳۰۶
در خلال حوادث فتنهٔ شام، وقوع "هرج الروم" به معنای جنگ بین غربی‌ها پیش از ظهور محتمل است. در احادیث اهل‌سنت نیز به هرج و مرج جهانی پیش از ظهور، تصریح شده است:
کاربر ۳۵۴۱۳۰۶
بنابراین "خسف دمشق در منطقهٔ جابیه و حَرَستا"، علامتی بسیار مهم برای شروع حوادث بعدی در جغرافیای ظهور خواهد بود؛ بدین معنا که نظامیان "اخوان الترک" بعد از "مارقة الشام" به مناطق شرقی سوریه (جزیرة الشام) حملهٔ نظامی خواهند کرد و در ادامه "مارقة الروم" در رمله فلسطین در نزدیکی قدس اشغالی، نیروی نظامی مستقر خواهند کرد.
کاربر ۳۵۴۱۳۰۶
زلزله رخ می‌دهد و سمت غرب مسجد دمشق نیز در زمین فرو می‌رود و منطقهٔ حَرَستا نیز در زمین خسف می‌شود و سپس سفیانی خروج می‌کند.
کاربر ۳۵۴۱۳۰۶
در منطقهٔ شام پیش از ظهور، سه پرچم نظامی: اصهب، ابقع و سفیانی، وجود خواهند داشت و سفیانی ابتدا ابقع و طرف‌دارانش و سپس اصهب را شکست خواهد داد.
کاربر ۳۵۴۱۳۰۶
البته منطقهٔ شام پیش از ظهور، آبستن حوادث و جنگ طولانی بوده و آتش فتنهٔ شام، خاموش نخواهد شد و تا زمان ظهور، ادامه خواهد داشت و هرگاه تصور این می‌رود که بحران شام و جنگ سوریه در حال حل و فصل است، ناگهان شعله‌های فتنه همچون آتش زیر خاکستر از جایی دیگر، خود را آشکار می‌سازد:
کاربر ۳۵۴۱۳۰۶
فتنهٔ شام که محل اختلاف بین ترک و روم، عرب و عجم نیز هست، راهی برای آن یافت نخواهد شد؛ بنابراین طبق احادیث، فتنهٔ شام، طولانی و تا زمان ظهور، ادامه خواهد داشت:
کاربر ۳۵۴۱۳۰۶
پیش از ظهور، انقلاب و حکومت در ایران تشکیل خواهد شد که هدف اصلی خویش را زمینه‌سازی برای حکومت جهانی امام عصر (عج) می‌داند، و دو مرحله حقّ خویش را طلب می‌کنند، اما به آن دست نخواهند یافت. سپس سلاح بر دوش گرفته و وارد مرحله "تقابل نظامی" خواهند شد؛‌ آن‌گاه دشمن مجبور به اعطای بخشی از حق خواهد شد، لکن ایرانیان، علی‌رغم اصرار در دو مرحلهٔ قبلی، از پذیرش آن سر باز خواهند زد و در مقابل، آماده جنگ نهایی و سرنوشت‌ساز با دشمن در فلسطین در آستانهٔ ظهور خواهند شد.
کاربر ۳۵۴۱۳۰۶
در احادیث متعددی ذکر شده که بعد از ظهور و قیام امام عصر (عج) از کنار کعبه در مکه، اضلاع محور "مقاومت شیعی" همچون: پرچم‌هایی از خراسان، عصائب عراق، اهل یمن، نجباء مصر و ابدال شام با حضرت بیعت خواهند نمود
کاربر ۳۵۴۱۳۰۶
پرچم، نماد قدرت و حیات لشکر است و نباید بر زمین بیفتد و تحویل پرچم، کنایه از تحویل و تقدیم قدرت به امام مهدی (عج) و قبول حاکمیت امام معصوم و واگذاری تمامی امکانات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری انقلاب به امام معصوم است؛ از این رو، مطابق نصوص حدیثی فریقین شیعه و اهل‌سنت، اشاره به انقلاب زمینه‌ساز دارد.
کاربر ۳۵۴۱۳۰۶
غلبه نرم‌افزاری و سخت‌افزاری بر "هیمنهٔ پوچ استکبار" حتی بعد از ظهور که خود امام عصر (ع) نیز حضور دارند، با کمک و نصرت زمینه‌سازان اتفاق خواهد افتاد؛ و حضرت مهدی (عج) از نسل امام حسین (ع) با کمک سلاح یارانش و یاری زمینه‌سازان، دشمنان را شکست خواهند داد
کاربر ۳۵۴۱۳۰۶
چگونه ممکن است نقشه‌های پیچیدهٔ جبهه باطل را خنثی نمود، در حالی که شیعهٔ قبل ظهور از قدرت نظامی سخت‌افزاری و نرم‌افزاری به هدف یاری امام عصر (عج) برخوردار نباشد؟ زیرا به قرینه این‌که جبههٔ باطل و در رأس آن دشمن اصلی امام عصر (عج)، سفیانی که حمایت مثلث "غربی، عبری، عربی" را به همراه خود دارد، باید جبههٔ حق و محور مقاومت شیعی نیز تحت پرچم واحد و شعار واحد "زمینه‌سازی ظهور"، قدرت نظامی خویش در "جغرافیای ظهور" و محیط پیرامونی را تحکیم بخشد.
کاربر ۳۵۴۱۳۰۶
توضیح این‌که: هرچند غربی‌ها در اثر واقعه "هرج الروم" تضعیف شده‌اند، اما در مراحل پایانی فتنه شام، "مارقة الروم" برای دفاع از اسرائیل، وارد تحولات منطقه غرب آسیا می‌شوند: وَ سَیقْبِلُ مَارِقَةُ الرُّومِ حَتَّی ینْزِلُوا الرَّمْلَة.
کاربر ۳۵۴۱۳۰۶

حجم

۲۳۰٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۲۲۰ صفحه

حجم

۲۳۰٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۲۲۰ صفحه

قیمت:
۶۵,۰۰۰
۳۲,۵۰۰
۵۰%
تومان