
کتاب صیحه بر بیداد
معرفی کتاب صیحه بر بیداد
کتاب صیحه بر بیداد، نوشتهی فاطمه رحیمی، نیمنگاهی به زندگی و اوج بندگی شهید علی اسکندری است که به رغم شجاعتها و دلاوریهای بینظیرش، گمنام مانده است.
دربارهی کتاب صیحه بر بیداد
فاطمه رحیمی برای نوشتن کتاب صیحه بر بیداد، به سراغ زندگی شهید علی اسکندری رفته است. او با نگارش کتاب صیحه بر بیداد، نگاهی به اوج بندگی، شجاعتها و دلاوریهایی انداخته است که شهید علی اسکندری در دوران دفاع مقدس از خود نشان داده است. شهیدی که یافتن اطلاعاتی از او، کاری دشوار بود. کودکان او، هنوز خیلی کوچک بودند که پدرشان به شهادت رسید و حتی یکی از آنها هرگز موفق به دیدار پدرش نشد. پدر و مادر او هم به فاصلهی کمی بعد از شهادت علی، آسمانی شدند. به همین دلیل بود که نوشتن از شهید اسکندری کاری چندان آسان نبود. اما در کتاب صیحه بر بیداد، از زندگی او میخوانیم. با طرز فکر او آشنا میشویم و شجاعت او را تحسین میکنیم.
کتاب صیحه بر بیداد را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب صیحه بر بیداد برای افرادی که دوست دارند از زندگی رزمندگان و شهدا بدانند، کتابی خواندنی است. اگر به آثار متفاوت دوران جنگ و دفاع مقدس علاقهمند هستید، کتاب صیحه بر بیداد را بخوانید.
بخشی از کتاب صیحه بر بیداد
جموعهای که پیش رو دارید، مروری بر خاطرات زندگی شهید علی اسکندری است. شهیدی که علیرغم شهرت آسمانیاش بهسبب رشادتها و ابتکارات بینظیر، بسیار گمنام است. گذر زمانی طولانی و شهادت بسیاری از همرزمان گرد فراموشی بر بسیاری از خاطرات و جزئیات آنها پاشیده بود. همچنین بهدلیل صغر سن فرزندان و حتی خواهرها و برادرها که از علی کوچکتر بودند، فوت پدر و مادر بهفاصلهٔ کمی بعد از شهادت فرزند و سن کم همسر محترم شهید در زمان وقوع بخشی از حوادث مهم زندگی ایشان، بسیاری از مسائل گنگ و مبهم بود. تا جایی که هر روایت همچون شیء ارزشمندی از دل خروارها خاک کشف و مرمت شد و در نهایت، مانند پازلی هزار قطعه، در کنار هم چیده شد.
برای پیداکردن سندی مبنیبر فعالیتهای شهید قبل از انقلاب، به مراکز و سازمانهای مختلفی از جمله «مرکز اسناد انقلاب اسلامی» مراجعه شد و عاقبت پس از ماهها انتظار و در نهایت ناباوری، اسناد مربوط به بخش مهمی از این فعالیتها از طریق «مرکز اسناد تاریخی وزارت اطلاعات» به دست آمد.
حجم
۰
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۱۱۲ صفحه
حجم
۰
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۱۱۲ صفحه