دانلود و خرید کتاب در کشاکش اشغال و بحران (جلد اول) محمد رادمر
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.

معرفی کتاب در کشاکش اشغال و بحران (جلد اول)

کتاب «در کشاکش اشغال و بحران (جلد اول)» نوشتۀ محمد رادمر و زهرا سعیدی و ویراستۀ لیلا ساعی منش است و انتشارات مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس آن را منتشر کرده است. کتاب در کشاکش اشغال و بحران جلد اول کتاب دوازدهم از مجموعۀ روزشمار جنگ ایران و عراق است که به تشریح وقایع ۲۲ دی تا ۲۲ بهمن۱۳۵۷ می‌پردازد.

درباره کتاب در کشاکش اشغال و بحران (جلد اول)

مراحل طراحی، تحقیق، تدوین، ارزیابی، ویرایش، آماده‌سازی جلد اول از کتاب دوازدهم مجموعۀ روزشمار جنگ ایران و عراق یعنی کتاب در کشاکش اشغال و بحران بعد از مدت‌ها تلاش محققان منتشر شد. روزشمار ۱۲، ۲ جلد دارد. این کتاب جلد اول است و جلد دوم آن به وقایع ۲۳ بهمن تا ۲۹ اسفند می‌پردازد. کتاب در کشاکش اشغال و بحران ۳۱ روز از اتفاقات جنگ ایران و عراق از ۲۲ دی تا ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ را دربرمی‌گیرد و شامل ۷۰۲ گزارش دربارۀ جنگ و موضوعات مرتبط با آن است.

هر فصل از کتاب در کشاکش اشغال و بحران مربوط به یک روز از روزشمار است که در قالب گزارش، خبر، تفسیر و تحلیل مربوط به همان روز ارائه می‌شود. در انتهای هر فصل هم فهرست منابع مطالب آن روز درج می‌شود. چکیده‌ای از مطالب کتاب پس از متن اصلی کتاب آمده است که با داشتن شماره دسترسی به مطالب را آسان می‌کند. این مجموعه روزشمار جنگ ایران و عراق است اما نکتۀ مهم این است که تاریخ جنگ را بدون درنظرگرفتن انقلاب اسلامی نمی‌توان نوشت. علاوه بر این، ‌آنچه در داخل می گذشت فضای داخلی و حتی دشمن را تحت تأثیر قرار می‌داد. 

مرکز اسناد تحقیقات دفاع مقدس مجموعۀ بزرگ روزشمار جنگ ایران و عراق را که حاصل سال‌ها تحقیق و مطالعۀ پژوهشگران است منتشر کرده است. این مجموعه شامل ۵۷ کتاب است که از این تعداد برخی از جلدهای این مجموعه منتشر شده و برخی هم در دست انتشار است.

خواندن کتاب در کشاکش اشغال و بحران (جلد اول) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به علاقه‌مندان به کتاب‌های تاریخی و دوستداران تاریخ دفاع مقدس پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب در کشاکش اشغال و بحران (جلد اول)

«اگرچه ایران معتقد بود ایالات متحده تعهداتی به ایران در زمینۀ تحویل سلاح دارد و می‌بایست به این تعهدات عمل کند، اما با بحران گروگان‌گیری، آمریکا دیگر تمایلی به عمل به این تعهدات نداشت. از سویی ایران هم‌زمان با مذاکره دربارۀ آزادی گروگان‌ها به دنبال آن بود که در مورد دریافت برخی تجهیزات نظامی که قرارداد آن‌ها پیش از سقوط حکومت پهلوی منعقد شده بود نیز وارد مذاکره شود.»

حجم

۰

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۱۲۳۳ صفحه

حجم

۰

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۱۲۳۳ صفحه