
کتاب نقش پدافند غیرعامل در شبکه راه ها و حمل و نقل جاده ای
معرفی کتاب نقش پدافند غیرعامل در شبکه راه ها و حمل و نقل جاده ای
کتاب نقش پدافند غیرعامل در شبکه راه ها و حمل و نقل جاده ای نوشتهٔ عبداله نقی پور و قدرت اله طاهری است و انتشارات دانشگاه جامع امام حسین آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب نقش پدافند غیرعامل در شبکه راه ها و حمل و نقل جاده ای
ایران به جهت موقعیت استثنایی استراتژیک، ژئوپلتیک و ژئواکونومیک مورد توجه کشورهای بزرگ جهان است و موقعیت مناسب جادهای و دسترسی به سواحل طولانی خلیج فارس، دریای عمان و سواحل دریای خزر در سالهای اخیر بسیار مورد توجه تولیدکنندگان بزرگ اقتصادی جهان بوده است.
اگر بعضی نقاط خالی جادهای ایران تکمیل شود، این کشور میتواند از عبور و ترانزیت کالا از جادههای خود درآمد کسب کند. بیتردید یکی از مهمترین ظرفیتهای بالقوه حملونقل ایران، کریدورهای شمال به جنوب و شرق به غرب است که نقش مؤثری در اقتصاد منطقه، همچنین تثبیت جایگاه سیاسی ایران دارد.
حمل و نقل یکی از مهمترین اجزاء اقتصاد ملی محسوب میشود و به دلیل نقش زیربنایی، تأثیر فراوانی بر فرآیند رشد اقتصادی کشور دارد. این بخش در برگیرنده فعالیتهایی است که به شکلی گسترده در تمامی زمینههای تولید، توزیع و مصرف کالا و خدمات جریان داشته و در مجموعه فعالیتهای اقتصادی نقش غیرقابل انکاری بر عهده دارد. بدون وجود شبکه حمل و نقل، تأسیسات و تجهیزات جانبی و ناوگان مطلوب، رشد و توسعه عمومی کشور متصور نیست.
پدافند غیرعامل شامل مجموعهای از اصول و اقدامات پیشگیرانه است که با انجام آنها در زمان جنگ (بدون بهرهگیری از جنگافزارها) و یا زمان وقوع حوادث و بلایای طبیعی، همزمان با کاهش تلفات جانی، بتوان از واردشدن خسارات به تأسیسات حیاتی جلوگیری کرد و یا میزان خسارات را به حداقل ممکن رساند. اجرای اصول مربوط به پدافند غیرعامل در کنار افزایش امنیت مناطق حساس ملی از قبیل مراکز نظامی، سیاسی، صنعتی و ارتباطی از جمله محورهای مواصلاتی بسیار موثر و حائز اهمیت است، دفاع غیرعامل در واقع مجموعه تمهیدات، اقدامات و طرحهایی است که با استفاده از ابزار، شرایط و حتیالمقدور بدون نیاز به نیروی انسانی به صورت خوداتکا صورت گیرد، چنین اقداماتی از یکسو توان دفاعی مجموعه را در زمان بحران افزایش داده و از سوی دیگر پیامدهای بحران را کاهش و امکان بازسازی مناطق آسیبدیده را با کمترین هزینه فراهم میسازد. در حقیقت طرحهای پدافندغیرعامل قبل از انجام مراحل تهاجم و در زمان صلح تهیه و اجرا میشوند. کتاب نقش پدافند غیرعامل در شبکه راه ها و حمل و نقل جاده ای به این موضوع به صورت مفصل میپردازد.
دانشگاه امام حسین (ع) در سال ۱۳۶۵ راهاندازی و در سال ۱۳۸۷ به ۲ دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع) و دانشگاه جامع امام حسین (ع) تفکیک شد. دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع) مختص آموزشهای افسری است و دانشجویان آن، از طریق آزمونهای داخلی سپاه پذیرش و گزینش میشوند. دانشگاه جامع امام حسین (ع) در حوزهٔ پژوهش و فناوری و با رویکرد پژوهش آموزشمحور، بهدنبال شناسایی و حل مسائل اساسی و کلان کشور، رصد دانشی و آیندهپژوهی و مدیریت دانش است.
معاونت پژوهش و فناوریِ دانشگاه جامع امام حسین یکی از مسئولیتهای مهم دانشگاه را نشر کتابها و آثار علمی، در کنار تعلیموتربیت، میداند؛ ازاینرو «انتشارات دانشگاه جامع امام حسین» کتابهایی با موضوعات گوناگون را تهیه، چاپ و منتشر کرده و کوشیده است تا زمینه و بستر لازم را برای تشویق پژوهشگران و استادان در عرصهٔ علم فراهم و تسهیل کند.
خواندن کتاب نقش پدافند غیرعامل در شبکه راه ها و حمل و نقل جاده ای را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به پژوهشگران حوزهٔ پدافند غیرعامل پیشنهاد میکنیم.
حجم
۰
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۲۱۹ صفحه
حجم
۰
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۲۱۹ صفحه