دانلود و خرید کتاب تحران ۱۴۷۳ (دایره‌المعارف ناقص تحران) سیدنیما دهقانی
تصویر جلد کتاب تحران ۱۴۷۳ (دایره‌المعارف ناقص تحران)

کتاب تحران ۱۴۷۳ (دایره‌المعارف ناقص تحران)

معرفی کتاب تحران ۱۴۷۳ (دایره‌المعارف ناقص تحران)

کتاب تحران ۱۴۷۳ (دایره‌المعارف ناقص تحران) نوشته سید نیما دهقانی و محمدرضا رمضان‌پور است. این کتاب داستانی طنز است که انتشارات شهر منتشر کرده است.

درباره کتاب تحران ۱۴۷۳ (دایره‌المعارف ناقص تحران)

این کتاب داستانی طنز است که در تحران سال ۱۴۷۳ روایت می‌شود. تحران در سال ۱۴۷۳هـجری شمسی، شهری است کاملا متفاوت با آنچه شما می‌شناسید. تحرانی که به قولی در گذشته‌ای نه چندان دور، در اثر انفجار جمعیت خالی از سکنه شد و به قولی دیگر با به تنگ آمدن شهروندان تحرانی از ترافیک، آلودگی هوا، آلودگی صوتی و در نهایت رشد بیش از حد جمعیت، بلافاصله پس از ایجاد حداقل‌هایی از امکانات رفاهی برای حیات در کره ماه و مریخ (یا یک سیاره دیگر)، خود را خالی از جمعیت دید و طبق آمار ۹۹ درصد شهروندان تحرانی زندگی خویش را رها کرده و با شرکت در طرح فروش متری مسکن در ماه و مریخ (یا یک سیارهی دیگر) به آن کره خاکی مهاجرت نمودند. شایان ذکر است از سرنوشت یک درصد باقیمانده هیچ اطلاع درستی در دست نیست.

این کتاب تصویری که داستان طنزی را با تصاویر لاله ضیایی روایت می‌کند ما را به آینده‌ای می‌برد که از آن چندان اطلاع نداریم.

خواندن کتاب تحران ۱۴۷۳ (دایره‌المعارف ناقص تحران) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به ادبیات داستانی طنز پیشنهاد می‌کنیم.