نظرات کاربران درباره کتاب اینترنت با مغز ما چه میکند؟
۴٫۱
(۱۱۲)
Mahla V.KiyAN
.
.روزانه بیش از ۳ الی ۴ ساعت آنلاین هستید و وبگردی میکنید؟
.پایان بسته اینترنت را با احساس خفگی و کمبود اکسیژن یکسان میدانید؟
.کتاب که سهل است؛ حتی کپشنهای طولانی را تاب نمیآورید و احتمالاً همین الان هم برای مطالعهی ادامه این خطوط حوصله ندارید؟
.پس عجالتاً دندان روی جگر بگذارید؛ چون این کتاب برای شماست.
.کتابِ "کم عمقها"، با ترجمهی "اینترنت با مغز ما چه میکند؟" یا در واقع، اینترنت با مغز ما چهها که نمیکند...پژوهشی علمی،دقیق، مستند و بسیار روشنگر در باب هیولای موذی و بیشاخ و دمی بهنام اینترنت است.
.کتاب با روندی بسیار منطقی و مستدل، از مغز و عملکردش میگوید. از اینکه مغز ما شباهتی بهرایانه و کدهای صفر و یک ندارد بلکه موجودی زنده، پویا و تربیتپذیر است که در طول تاریخ همگام با روند پیشرفت ابزارهای ارتباطی بهرنگِ عادات و رفتارهای مختلفی درمیآید و تغییراتی تجربه میکند که برخی برگشتناپذیر هستند و بر پیشانی بشریت مُهر میشوند. .. .کتاب مزایای اینترنت را برمیشمارد و دریایی از خطرات و معایب زندگی آنلاین را نیز پیش چشم مینهد. اضمحلال فردیت و انسانیت، ناتوانی در حل مسئله، لحظهای شدن و زوالِ دقت و تمرکز، تفکر سطحی و جا ماندنِ آرامش و...
در پایان هم خواننده را با آگاهی و دانش موثری توام با ترس و حیرت رها میکند.
.جان کلام اینکه، مغز ما در همجواری با اینترنت، به مرور مسخ میشود و اینترنت همچون شبحی شوم و نامرئی، کنترل مغز را بهدست میگیرد و کارکردش را با اخلال مواجه میکند.
. تمامش کردم و از وحشتِ عظیمی که بهجانام انداخته بود چند روزی در فکرش ماندم. از بردگی و فرمانبریِ تکنولوژی بیزارم و کتاب اخطاری بهموقع بود که اینترنت اهل مسامحه و مدارا با کاربرانش نیست و به طرفه العینی آنها را به همان موجوداتِ شبه انسان و مسحور در انیمیشن والای مبدل میکند
.بله؛ فناوری و تکنولوژی باید عصای دست بشریت میشدند، اما بعید نیست که قاتل جانشان شوند.
هرکدام از ما که خِشتی از سازه تاریخ هستیم و در نقشِ باشکوه فرهنگ و تمدن برای آیندگان، برعهده داریم موظفیم از این هیپنوتیزم رها شویم و بههوش بیاییم. تا اگر نه تماماً، حداقل بخشی از ارزشها و عادات انسانی را برای نسلهای آتی باقی بگذاریم.
ASMA
کاربر 8672111
نویسنده این کتاب هم یک انسان مثل فردی که این نظر رو نوشته هستش چرا باید اینقدر برای شما عجیب باشه قلم ایشون؟!
زهرا92
خیلی ممنونم از این متن زیبا و تلنگری که به ما زدید من چون اضطراب دازم حس میکنم این کتاب الان اضطرایمو بیشتر میکنه ولی همین متنی که شما نوشتید تلنگری برای من بود
کاربر 8672111
نمیدونم چرا فکر میکنم این پیگفتار خود کتاب که کپی پیست شده و ربطی به قلم ایشان نداره
Dash Ali
من این کتاب رو مدت ها بود که قصد داشتم بخونم.
بالاخره خوندمش و واقعا به هم نسل هام و نسل های آینده پیشنهادش میکنم چون از ضروریاته برای تنظیم درست مسیر زندگی بعد از این انقلاب فناوری.
یقینا مزیت های زیادی در جهان اینترنت وجود داره و نویسنده هم به این حقیقت اذعان داره اما نکات بسیار بسیار و باز هم بسیار مهمی که از چشم همه ما پنهان مونده بود رو بیان میکنه.
Desiree
کاری که اینترنت میکند این است که ذره ذره ظرفیت تمرکز و تعمق مرا میخورد.
چه آنلاین باشم و چه نباشم. ذهنم اکنون توقع دارد که اطلاعات را به آن شیوهای که اینترنت توزیع میکند،
یعنی به شکل جریان سریعی از ذرات،
جذب کند. زمانی من در دریای واژگان غواصی میکردم اما اکنون فقط با جت اسکی در سطح این دریا حرکت میکنم.
📗 اینترنت با مغز ما چه میکند؟
✍🏻 #نیکلاس_کار
mouses
من که بدون شک دچار این بلای اینترنت شدمه. عدم تمرکز و عدم یادآوری مطالب، که فکر میکردم کُند ذهن شدمه ولی همین بلای اینترنته
◦•●◉✿ 𝓕𝓪𝓮𝔃𝓮𝓱×𝓗𝓮𝓶𝓶𝓪𝓽𝓲 ✿◉●•◦
حق با توئه. واقعا اینترنت برای همه مناسب نیست. یه سری از آدما میتونن بدون آسیب ازش استفاده کنن ولی برای بقیه اینترنت میتونه آسیبزا باشه. هیچ ربطی هم به هوش یا نوع استفاده نداره. ما آدما فقط شخصیتمون با هم فرق داره، تفاوت در همینه.
انوشه
بلد نیستی درست استفاده کنی خوب استفاده نکن
mouses
خواهش میکنم
⠀⠀⠀
چند جملهی اول این ترجمه و ترجمهی دیگهای(https://taaghche.ir/book/3831) رو با متن انگلیسی کتاب مقایسه کردم و همون اول خیالم راحت شد این ترجمه بهتره؛ البته مقایسم کامل نبوده و روشم بیشتر حذفی بوده ولی به نظرم این ترجمه ارزش هزینه بیشترو داره(در وقع هم هزینه اصلی وقتوانرژیایه که صرف مطالعه میشه و این خیلی بیشتر از چندهزارتومن اهمیت داره)
maryam
۶فصل اول کتاب صرفا روند تکامل اینترنتو بیان میکنه،که هیچ مطلب مهمی داخلش نیست،وبه نظرم کتاب کارعمیق ومینیمالیسم دیجیتال برای تاثیرات اینترنت روی ذهن وزندگی امروزه،مطالب بهتری ارائه دادن.
mahsa
ارزش وقت گذاشتن نداشت واقعا
...ali
دوست عزیز این کتاب هم به نوبه خودش مطالب و مضامینی رو رسونده که هیچ کدوم از کتاب های کار عمیق و مینیمالیسم دیجیتال به اون اشارهای نکردن.
اینکه شما از روی مقایسه به یک کتاب نظر بدید دور از انصافه ، شاید چیزی که شما دنبالش بودید در این کتاب نباشه ولی مطالب خود کتاب واقعا ارزشمند و غنی هستن و از قضا ایده های نابی در این کتاب مطرح شدن.
Artemis
در این کتاب نویسنده با بررسی سیر تاریخ فناوری و ابزارهای ساخته شده دست انسان از زمان ما قبل تاریخ تا زمان حال و با توسل به منابع معتبر پژوهشی در زمینه علوم اجتماعی و روانشناسی نشون میده که فناوری ها و رسانه های جدید و در راس اونها اینترنت چه تاثیری در عملکرد و رفتار انسان چه در بُعد فردی و چه اجتماعی میتونه داشته باشه.
کتاب نثر جذابی داره و کشش زیادی رو درخواننده برای ادامه خوندنش بوجود میاره. همچنین ترجمه مناسبی هم داره.
دختری در صحرا
خیلی خوب بود. باید همه ماها که درگیر اینترنتیم بخونیم👏🏻
مليكه
😉😉
فرزاد
درجه یک و عالی. خوشخوان و برانگیزاننده.
imab
کتاب خوبیه
ما همیشه در مورد محتوای اینترنت بحث میکنیم و از تاثیر خود اینترنت غافلیم
تغییر الگو های رفتاری ما جز همین تاثیراته....
همه فکر میکنند که رسانه ها نوکرشون هستند ولی این موضوع در واقع برعکسه!
She
کتاب بسیار مفیدی بود و خیلی بهتر از اسمش بود واقعا الحق و الانصاف که نباید کتاب رو از اسم عامه شکل اش قضاوت کرد فراتر از یک سرچ در گوگل راجع به معایب و ایرادات و اینترنت بود .ممنونم از همه کسایی که برای نوشتن کتابای خوب تلاش میکنن.🙏
Mohammad sadra sabori
این کتاب خیلی بدرد مردم میخورد تا فرهنگ اینترنت را یاد بگیرند.
Star
کتاب خیلی خوبی بود، هر چند هنوز کامل نخوندمش، ولی بیشتر از اون چیزی که انتظار داشتم ازش خوشم اومد. چون فقط در مورد تاثیر اینترنت بر مغز نیس که توضیح میده، کلا در مورد تاثیر هر عملی روی مغز و سیناپس ها توضیح میده. خیلی قشنگه.
Mohsen
هنوز تا فصل چهار بیشتر نخوندم. ولی تا همین جاش به نظرم جزو کتابهاییه که قبل از مرگ باید خواند.
Zahra
این کتاب عالیه ... واقعا لازم هست که همه بخونن تا بدونن دنیای دیجیتال چه تغییراتی را در ذهن مون ایجاد کرده
ddehghani_mahdie@yahoo.com
خیلی خوب و بدرد بخور!
مدت ها بود این موضوع ذهن من رو درگیر کرده بود که چه بلایی داره سر ذهنم میاد؟!!!
فاطمه
واقعا کتاب طولانی و کشداری بود. من توقع داشتم تو ۷۰۰ صفحه حداقل ۷ تا کاری که اینترنت با مغزم میکنه رو از نظر علمی بفهمم. ولی نصف بیشتر کتاب تاریخچهی فناوری و صحبت دربارهی نوروپلاستیسته بود که خب بنظرم اختصاص یک فصل کوتاه به هر کدوم کافی بود. خیلی زیاد حاشیه رفت نویسنده. و خلاصه بهتون بگم اینترنت دو تا کار با مغزتون میکنه یکی تمرکزتون رو کم میکنه چون مدام تو اینترنت ازین لینک به اون لینک پرش ذهنی داریم. و دیگری کاهش توان حفظ کردنه چون دسترسی ما به گوگل ما رو تنبل کرده تو حفظ کردن.
که اینارو خودم میدونستم:|
بیژن دوران
کتاب خیلی خوبی بود یه جاهاییش هم خیلی ترسناک بود.
ائمه
کتاب عالیه
یکی از مسائل جالب مطرح در کتاب تفاوت سنت شفاهی و مکتوبه
که آگاهی به اون در انتخاب کتابهای صوتی بهتون کمک میکنه
چون بعضی از موضوعات شنیدنش و بعضی از موضوعات خواندن بیشتر لذ ت داره
Jackfrost
ترجمه آقای حبیبی بهتر از سایر ترجمه های موجوده،کتاب علاوه بر جذابیتش برای خوانندگان عادی،موضوعات و منابع پژوهشی بسیار خوبی برای دانشجویان رشته های روانشناسی و علوم اجتماعی معرفی میکنه.
Ali137300
نسخهی چاپی ۵۰ تومنه
بعد اینجا ۳۶ !!!
حسین
کتاب مفیدی است.
mohana
این کتاب تو برنامه کتاب باز شبکه نسیم توسط دکتر مجتبی شکوری معرفی شد. علاقمند شدم مطالعه کنم
❤ محمد حسین ❤
هیچ وقت فکر نمیکردم اینترنت انقدر میتونه روی ما انسانها تاثیر بگذاره. با خوندن این کتاب نویسنده با شرح اختراعاتی مثل صنعت چاپ، نقشه، ساعت، کامپیوتر... خیلی موشکافانه از تاثیرشون بر ما انسانها و زندگیمون توضیح میده و با دلیل و سند و مدرک، اونا رو ثابت میکنه، تا اینکه به مبحث اینترنت میرسه و با رجوع به آزمایشها و تحقیقاتی که دانشمندان بر روی انسانها انجام دادن، پی به این نکته میبریم که تاثیر اینترنت روی ما خیلی بیشتر از اونی هست که تصورش رو میکنیم و با اخطاری که خیلی از دانشمندان در گذشته در این مورد دادن، پی میبریم که اگه بخوایم همه امور زندگیمون رو با استفاده از اینترنت و با سرعتی که در همه امور زندگی انسانها داره رخنه میکنه پیش بریم، عاقبت خوبی برای انسانها تصور نمیشه. اگه میخواین با این تاثیرات منفی آشنا بشید و پی به این مضرات ببرید، توصیه میکنم کتاب رو بخونید.
نرگس امیری
- بعد از تموم کردن این کتاب به خودم قول دادم که حتما براش نقد مناسبی بنویسم ، یکی از دلایل اصلی برای شروع به خوندن این کتاب این بود که در شرایطی بودم که باید بیشتر تفکر میکردم و ظرفیت مغزم رو بیشتر میکردم اما چیزی که همیشه آزارم میداد این بود که نمی توانستم صد در صد تمرکزم را بر روی کاری که دارم انجام می دهم بگذارم به همین دلیل نمی توانستم به حالت غرقگی و تمرکز وارد بشوم ، این کتاب سر منشاء اصلی مشکلاتم را به من نشان داد و سیر و روند تکامل ابزار های ارتباط جمعی رو بسیار زیبا توضیح داده که به شما کمک میکنه تا اتفاقاتی که از سالیان پیش در زمینه ی فناوری تا کنون رخ داده رو بهتر بشناسید و بتونید خودتون رو در این فضا به بهترین نحوه ممکن کنترل کنید. به شدت پیشنهاد میکنم این کتاب رو بخونید.
کاربر 8112241
ممنونم من رو ترغیب به خواندن کتاب کردید
سوکراتس
نخندم اما خلاصه اشو که شنیدم تو یه پادکست ، خیلی خوب بود ، واقعا مطالبشو تجربه کردم و درک میکنم
مریم کریم زاده
کدوم پادکست?
乙_みG
من خریدمش ول یچرا الان میزنم رو نسخه کامل،دانلو دنمیشه دوباره میره تو صفحه خرید😢😔
h mohammadi
خیلی باحال بود !
نغمه
دوستانی که کتاب رو خریدن، در پاسخ به سوال دوستمون... میشه بگین که می ارزه که بخریم یا نه
mahsa
نه اصلا ارزش وقت گذاشتن نداره
Parsa
بله کاملاً ارزشش را دارد. من نسخهٔ چاپی اش را دارم. اگر بتوانید فصل سیم پیچی از کتاب قوانین مغز از جان مدینا را قبل از این کتاب بخوانید، بهتر است.
مهدی نوروزیان
حرفی که می شد توی ۵۰ صفحه گفت رو توی ۲۰۰ صفحه گفته
وحید
کتابی جذاب و در عین حال سختخوان است. حال یا به خاطر ترجمه است یا به خاطر سبک نوشتن نویسندهی آن و یا اطلاعات علمی موجود در متن؛ و یا همهی اینها.
نیکلاس کار در این کتاب، از تأثیر فناوری -نه صرفاً اینترنت- بر روی عملکردهای روانی و مغز ما میگوید.
اینکه پیشرفت فناوری هرقدر که سهولت و دستیابی بیشتری برای ما فراهم کند، زندگی و انسانیت و احساسات ما را نیز بیشتر مورد حمله قرار میدهد.
تأثیر پذیرفتن از آثار سوء فناوریها، خواه «ساعتی مکانیکی» باشد یا «کتاب» و «نقشه» و یا حتی «اینترنت»، جزء لاینفک این فناوریهاست.
هر چه بیشتر از فناوریها بتوان فاصله گرفت زندگی بهتر و آسودهتری خواهیم داشت. درست مانند «پیگیری کمتر اخبار».
نیکلاس کار در این کتاب توضیح میدهد که تبلیغات امپریالیستی غولهای تکنولوژی و سرمایهداران بزرگ اینروزها برای نفوذ به تمامی عرصههای زندگی ما چقدر اغواگرایانهاند.
آنها گناه خود را نمیپذیرند و بیشتر بر جنبههای به ظاهر مثبت خود تأکید میکنند. گناه آنها به زنجیر کشیدن «توجه» و «تمرکز» عمیق ما بر روی مسائل است و جنبهی مثبت، «دسترسی گسترده و سریع به انبوهی از اطلاعات».
+-+-+
اطلاعات کتاب نسبتاً قدیمی است. از این روی بعضی از پیشبینیهای نیکلاس کار که در حد هشدار بود دیگر محقق شدهاست و بلکه فراتر از حد تصور آن زمان نویسنده(۲۰۱۰) بودهاند. پدیدههایی همانند تاکسی اینترنتی، مسیریابی آنلاین و متاورس که درک ما را نسبت به «فضا» و «مکان» پیرامون ما تغییر خواهند داد.
درک ما بیشتر ماشینی و کمتر انسانی خواهد شد و البته، شده است. متأسفانه.
کاربر ۳۱۹۲۲۳۶
چه قیمتیه آخه؟!
حامد جلالیان
کتاب رو از روی نسخه فیزیکی خواندم .
بدک نبود ولی انتظار جنبه های شوک آور تازه ای رو داشتم . چون توی این زمینه قبلا مطالعه کرده بودم . چندان مطالب برام تازگی نداشت.ولی بخوانید شاید خوشتان آمد بالاخره شما هم کسی هستید که از بستر اینترنت دارید این نظر رو می خونید.
محمد نوایی
با خیلی از نظرات عنوان شده در کتاب موافق نیستم ولی بخش های خوب کتاب این هست که کارکرد مغز رو خوب توضیح میده . ولی یک جاهایی خیلی آکادمیک صحبت میکنه که رو اعصابه .در کل کتاب خوبی هست
Alireza
الان صفحه ۱۶۷ ام، باید خیلی صبر کنم تا به خود اصل موضوع، ینی اینترنت، برسم. دوسش دارم💛.
LEO
عنوان کتاب متن و محتویات رو نقض میکنه... وقتی شما میخوای اثرات مخرب اینترنت روی مغز رو بگی یعنی در پی راهکاری بنیادی واسه این هستی که مخاطب وقتش رو تلف نکنه توی فضای مجازی... خب... بعد خود کتاب 292 صفحه اول فقط داره تاریخچه شکل گیری اینترنت و یه سری آمار و اطلاعات خسته کننده و ناکارآمد میده... عملاً نصف کتاب به هیچ دردی نمیخوره و مثل همون اینترنت داره وقت ارزشمندتون رو راحت به سخره میگیره... من نظرم اینه کتاب چیز خاصی واسه ارائه نداره... بیش از 500 صفحه داره ابن کتاب و کل مفاهیم و اطلاعات با 100 صفحه میتونست بیان بشه
مریم کریم زاده
واقعا اینترنت با مغز ما چه میکند.!......
توی یکی از بخش های کتاب نوشته بود آرامش ذهن نه فقط لازمه ی داشتن مطالعه ی عمیق بلکه لازمه ی همدلی و ویژگی های مثبت اخلاقی و انسانی نیز هست,پس خطر بار زدن بیش از حد اطلاعات بر فرهنگ و اخلاق انسانی هم تاثیر می گذارد,,,, و با خوندن این مطلب یاد بخش هایی از کتاب هوش اخلاقی افتادم راجع به اینکه ویژگی های مهم انسانی,مثل همدلی و مهربانی در وجود کودکان امروزی کمرنگ تر شده.
یک مادر بیشتر از هر کس دیگه ای این نگرانی ها رو درک میکنه.!!!!
farzane
سلام .یک نفر این کتاب رو به من هدیه داده وارد لینک هدیه که میشم مینویسه کتاب در آرشیو شما قرار گرفت .ولی نه در ارشیومه و نه میتونم از لینک خرید دانلودش کنم . کسی میتونه کمکم کنه؟ ممنون
Monica
می ارزه که خرید کنیم؟
mohamad abotorabi godarzi
این کتاب عالی بود
Mhmdali_abb
کتاب خوبیه اما کمی حوصله سر بره
dyla
کتاب بیشتر درمورد تاریخچه اینترنت و پیشرفت رسانه ست و ژانر علمی تاریخی محسوب میشه ... شاید در نگاه اول بنظر بیاد کتاب قراره راه حل بهمون بده که من در این زمینه کتاب مینیمالیسم دیجیتال رو بهتون پیشنهاد میدم.
من این کتاب رو تا صفحه ۶۰ نسخه چاپی خوندم کل کتاب ۴۴۰ صفحه ست اطلاعات جالب و مفیدی هم ارائه میده ولی کتاب سخت خوانی بود و فعلا از حوصله ی من خارج . شاید بعدا دوباره سراغش برم.
کاربر 4598930
بخش های ابتدایی کتاب کمی نیاز به صبر مخاطب داره ، ولی بیانش ضروریه. چون بیان اونهاست که نشون میده کتاب بر آمده از یه تحقیق جامع و مستنده ، پس کمی صبر کنید تا بخش های بعدی کتاب برای شما روشن و عمیق بشه :) کتاب خوبی بود من برای کار تحقیقاتی خودم خوندم ولی روی شخص خودم هم اثر گذاشت
Fatemeh hemati
من خیلی این کتابو دوست داشتم
esinaderi
چرا پرداخت پی پال کار نمیکنه؟!!
kokokhan
سلام میشه تو بی نهایت بگذارید ممنون
حجم
۳۱۴٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۴
تعداد صفحهها
۴۴۰ صفحه
حجم
۳۱۴٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۴
تعداد صفحهها
۴۴۰ صفحه
قیمت:
۱۲۴,۰۰۰
تومان