نظرات کاربران درباره کتاب فرزانگی در عصر تفرقه
۴٫۰
(۶۶)
Makoto
این کتاب شبیه صحبت کردن با یک دوسته ،خیلی وقتا ما با بقیه صحبت میکنیم نه به این خاطر که راهکاری درباره مشکلات هم داشته باشیم و داده باشیم ،بلکه تا فقط چیزی که ذهنمون رو درگیر کرده رو باهم درمیون بذاریم ،واقعا جذاب، گیرا و روون بود .
کاربر ۱۸۸۷۰۲۷
کتاب مختصر و در عین حال بسیار مفهومی👌 شافاک با نگاهی عمیق کرونا و بحران معنایی که بعد از اون تجربه خواهیم کرد رو بررسی کرده و توصیه های قشنگی رو عنوان کرده. حتما یکبار دیگه میخونمش
1164
کتابهای شافاک همیشه قابل خوندن و واکاوی هستن من ایشون را با ملت عشق شناختم
هستیا
بنظرم کلا قلم الیف شافاک گیراست و آدم رو همرا خودش میکنه. کتاب درباره مشکلاتی که الان در تمام جهان وجود داره صحبت میکنه و سعی میکنه کمی موضوع رو و این حالت گیجی ای رو که این روز ها هممون درگبرش هستیم رو کمی برامون شفاف کنه. پیشنهاد میکنم بخونین جزو کتاباییه که لازمه همه بخونن.
باغبان 🤗🌱
چقدر قشنگ ، عمیق و مورد نیاز بود
ممنون خانوم شافاک💚
تو جامعه ای مثل ما که دو قطبی ها پدرِ ادمهارو دراروده مهربون بودن رو ازمون گرفته
صفت شنوا بودن و پذیرای تفاوت ها بودن و صفر و صدی فکر نکردن رو بین مون کم کرده و عادتمون داده همه رو به تقسیم کنیم به ادمهایی که شبیه ما هستند پس درستن و ادم هایی که شبیه ما نیستن پس غلطن ، حرفای این کتاب مخصوصا درمورد خوب شنیدن حرف همدیگه دوای خیلی از دردای ماست 🌱
به امید روزی که ما خوب حرف همدیگه رو بشنویم 💚
vesal_d
این کتاب از لحاظ محتوایی بی نظیره و دقیقا روی نقاطی از افکار ما دست میذاره که سال هاست اون ها رو دفن کردیم و صرف نظر از اینکه میدونستیم وجود دارن اما بهشون بی توجهی کردیم. با خوندن این کتاب یک بار دیگه قلم بینظیر الیف شافاک برام ثابت شد. شدیدا پیشنهادش میکنم👍
zahrasalimpour
در این کتاب دربارهی عصری که درآن زندگی میکنیم میخوانیم.عصری که با موج شدید اطلاعات روبهرو هستیم .یک سری اطلاعات از سمت حکومتها دراختیار ما قرار میگیرد که لزوما همان چیزیست که حکومتها میخواهند مابدانیم.
این کتاب درباره امروز و آیندهی که قرار است بسازیم میخوایم همینطور به زندگی ادامه بدیم یک سری آدم که داستان زندگیشان را نظام جهانی مینویسد (نظام جهانی که در حال فروپاشیست)در حالی که ما انسانها هر کدام یک قصه منحصر به فرد داریم که میتوانیم با آگاهی و مطالعه و دوری از خبرهای دروغ آن را بنویسیم
قرار براین است که بعد از خواندن این کتاب به این سوال جواب بدهید که آیا بعداز این همگیری( کرونا )باز هم میخواهیم مانند گذشته به زندگی ادامه بدهیم یا نه میخواهیم زندگی متفاوتتر بسازیم؟
موضوع این کتاب دعوت به آگاهی است خواننده را به آگاهی و فکرکردن درباره اتفاقات دنیای اطراف دعوت میکند.یک سری سوال نویسنده طرح میکند و بعد هم با پاسخ دادن به سوالات شما را وادار به تفکر میکند.
نوشته های این کتاب یک حقیقت محض دنیای ما دنیای هوش مصنوعی شده ما چیزی را میبینم که فضای مجازی به ما نشان میدهد دنیایی که با یک لایک تشخیص میدهد کدام خبر برای ما خوشایند و قابل باوراست و از آن زمان به بعد خبرهای شبیه به آن را دریافت میکنیم.
شاید باید یاد بگیریم به نظرات مخالف هم گوش بدهیم وگرنه انگار ما دنیا را فقط از نظر خوش بینانه یا بدبینانه میبینیم بدون حد وسط.
Mina
کوتاه ولی قدرتمند و عمیق . از خواندن این کتاب خیلی لذت بردم. بسیار عالی بود.
Mary gholami
جالب بود
M.P
یکی از بهترین کتاب هایی بود که اخیرا خوندم و به همه پیشنهاد میکنم 👌🏻
کاربر ۲۱۶۴۹۶۸
خیلی ملموس بود دوسش داشتم
Ramtin Sarlak
این کتاب بسیار کوتاه و از چند بخش تشکیل شده اول با معرفی نویسنده و زندگی نامه مختصری از او آشنا میشوید و بعد در ادامه سه عامل اصلی فروپاشی جوامع و نابود تفکر در جامعه و مردم را معرفی و بررسی میکنه تنها نقصی که میتوان گرفت این است که کتاب خیلی کوتاه شاید با ۲۰ دقیقه تا ۴۰ دقیقه زمان گذاشتن میتوان تمامش کرد
٠٠۶
پر مغز و محتوادر عین حجم کم، دقیقا به اصل موضوع پرداخته شده بود. از مترجم بسبار سپاس گزارم مشخص بود واقعا با عشق ترجمه کردند 🙏🏻
haniyeh
"یکی از بزرگترین پارادوکس های دوران ما این است که تندروها بسیار بیشتر از میانهروها فعالند و حضور پررنگی در زندگی دارند. زمانی که در فعالیتهای مدنی و اجتماعی شرکت نمیکنیم، به شکل فزایندهای منزوی میشویم و درنتیجه بی تفاوتی روی میدهد." قبلا از خانم الیف شافاک کتابی نخوندم اما این کتاب باعث شد درباره بقیه کتابهای ایشون کنجکاو بشم.
از مسائل مختلفی صحبت میشه که بسیاری از اونها رو میتونیم به راحتی در جامعه خودمون درک کنیم. الیف شافاک از نیروی خودی یا بیگانه صحبت میکنه و تفرقه ایجاد شده بین آدمها و نتایج نامطلوب اون.
"گروهها و طایفهها و جوامع و ملل، تا زمانی که وجود دارند باید به شکل یک مجموعه، موجوداتی ناهمگون، متنوع و پرتحرک باشند که به طور مستمر رشد کنند، تغییرات را بپذیرند و خود را با متغیرها وفق دهند."
همینطور از نیروی خشم و جهت دهی درست اون صحبت میکنه.
"اگر راهی برای تبدیل خشم به نیرویی سازندهتر، خونسردتر اما نه لزوما ملایمتر پیدا نکنیم، احتمالش هست به شکل بسیاز نابودکننده ای کورکورانه شود و تمامی ساختمانها و پلها و ارتباطات انسانی را بسوزاند و یک چرخه معیوب بسازد که در آن خشونت، خشونت بیشتری را به همراه می آورد. ما نمیتوانیم اجازه وقوع چنین چیزی را بدهیم."
اگر به مسائل اجتماعی علاقهمند هستید، پیشنهاد میکنم این کتاب رو بخونید.
Mohadese_karimi
📚کتاب «فرزانگی در عصر تفرقه» نوشته الیف شافاک از جمله کتابهایی است که پیشنهاد میکنم حتما بخوانید. این کتاب ما را با بحرانهای مختلفی که در عصر حاضر با آن مواجه هستیم در قالب یک کتاب کم حجم و ساده و روان و به دور از کلمات و واژگان تخصصی علوم سیاسی و اجتماعی و اقتصادی آگاه میکند. کتاب در بخشهای مختلف اما بهم مرتبط از مشکلات پیچیده زندگی در عصر حاضر و در این سیاره با انسانهای متفاوت سخن میگوید.
او به خوبی توانسته از مشکلاتی نظیر بیماریهای همهگیر، خشم، بیعدالتی، مرزهای جغرافیایی، اضطراب، اخبارهای دروغین و سیاستهای فریب دهنده و هزاران رویداد دیگر که در جهان امروز با آن روبرو هستیم و به نوعی درد و رنج و نارضایتی برایمان به همراه دارد را به تحریر درآورد.
📌این کتاب را بخوانم؟ اگه دنبال کتاب ساده و کم حجم هستید یا تازه به جمع مطالعکنندگان پیوستید، و از دوستداران علوم اجتماعی و سیاسی هستید، حتما بخوانید. من ۶۵/۱۰۰ امتیاز میدم.
🔖پیشنهاد میکنم این کتاب را از سن ۲۶ سالگی به بعد بخوانید.
📝۸/آبان/۰۱: به وقت اتمام کتاب
عـلـے و فاطمه
ممنون از نظر خوبتون. راهگشا بود
Moon
از نظرم کتابی متفاوت از کتاب های دیگر خانم شافاک
رمان نیست بیشتر حالت تحلیلی داره و دررابطه با جامعه شناسی و مشکلات روز دنیاست
تحلیل چرایی نگرش از دیدگاه های مختلف در زندگی
اتحاد و باهم بودن، و برای هم بودن ، عدالت و برابری ، ابراز وجودمان، احساساتمان و صدایمان، چرا که در غیر این صورت گویی انسانیت و کرامتمان را انکار کرده ایم.از موارد اشاره شده و تحلیل شده این کتاب هست.
همچنین در این کتاب شرایط غالب حال دنیا، در پنج بخش سرخوردگی و سرشکستگی، اضطراب، خشم، بی تفاوتی، و اطلاعات دانش خرد بررسی شده.
هرچه اطلاعات کمتر، دانش بیشتر، و خرد خیلی بیشتری داشته باشیم به نسبت زندگی روشن تری داریم. و برعکس ان مایه هلاکت است.
برای من تجربه خوبی بود.
ترجمه میتونست بهتر از این باشه.
محمدرضا
نویسنده به ما یادآوری میکنه که باید در فرهنگ لغت روزمره خودمون تجدید نظر بکنیم. معمولاً در مواجهه با بحران هایی مثل کرونا به نوعی مجبور میشیم توی فرهنگ لغت روزمره خودمون، بازنگری کنیم ولی غالبأ بعد از گذشت اون بحران، کلا همه چیز رو فراموش میکنیم. یادمون میره که قرار بود تغییر کنیم. دوباره برمیگردیم به همون آدم سابقی که بودیم. این کتاب به نوعی داره بهمون میگه حواسمون باشه همون آدم سابق نشیم. ما نباید به دوره قبل از کرونا برگردیم
میترا
من خیلی دوس داشتم این کتابو….
کاربر ۶۳۷۰۴۴۸
تاثیر وسایل دیجیتال و شبکه های اجتماعی مبتنی بر اینترنت در افزایش رفاه جوامع و سهولت در انجام بسیاری از امور انکار ناپذیر است اما به نظر می رسد این ابزارهای جدید و مدرن در دیدی کلان و آینده نگر، مشکلات و عواقب ناخوشایندی را برای انسان رقم خواهند زد که خانم شافاک در این کتاب کوتاه سعی در برملا نمودن آنها داشته است.
نسرین
کتاب کم حجم و فوق العاده ای است .من با معرفی آقای شکوری این کتاب رو خوندم و واقعا راضی ام شاید یه نسخه چاپی برای کتابخونه و تهیه کنم.
simin
یه سری کتابها برام خیلی خیلی لذیذ و دوست داشتنی هستن
و این #کتاب_کم_حجم از #الیف_شافاک از اون دست کتاباست که دلم براش تنگ میشه چون همراهِ لذیذی بود
کتاب #فرزانگی_در_عصر_تفرقه خیلی از حال و روزِ انسان امروز صحبت کرده بود
و اصالتِ ترکیه ای بودنِ نویسنده باعث شد که کتاب بیشتر از دلِ انسانهایِ مشرق زمین حرف بزنه و بچسبه بهم؛
حجم
۴۹٫۷ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۷۶ صفحه
حجم
۴۹٫۷ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۷۶ صفحه
قیمت:
۳۹,۰۰۰
۱۱,۷۰۰۷۰%
تومان