نظرات کاربران درباره کتاب اعتقاد بدون تعصب
۳٫۸
(۵۲)
MEHRAN
لطفا این کتاب رو جز طاقچه بی نهایت بذارین خیلی در وصف نیک این کتاب شنیدم و خواندم خیلی از بزرگان این عرصه کتاب رو پیشنهاد دادن
غریبه
کتاب خوبی بود ، به نظرم خوندن این کتاب به خصوص تو جامعه های سنتی و مذهبی که تعصب رواج بیشتری داره لازمه.
حسین امیری
جوامع پیشرفته چون تعصب ندارند ، این جور کتابها رو واسه جوامع متعصبی مثل ایران مینویسند به دو دلیل ،اول به ما کمک کنند از تعصب رها بشیم . دوم اینکه جوامع نایس خودشون مبتلا نشن به تعصب و باغ غرب تبدیل به جنگل شرق نشه . مثلا بدون تعصب یه بمب اتمی بندازیم روو یه شهر ، تا نشون بدیم اگر صلح نامه هم امضا کنند ، تعصب روو چیزی نداریم .
Sepanta
بله به خصوص جامعه ی ایرانی!!
پیام
یکی از کتابهایی که خواندنش برای همه الزامی است. تکثر مفهومی است که متأسفانه در فضای فکری جامعه ایران کمتر به چشم میخورد.
kordelia
باید بپذیریم تمام حقیقت نزد ما نیست و همواره باید پذیرای تردیدهایت باشی؛ پذیرای تغییر و بجویی و بجویی... باید این کتاب رو بیش از یک بار خواند
مهدی بهرامی
خلاصه کتاب رو می تونید از پادکست اپیتومی بوکس گوش بدید.🐞🐜🐞🐜🐞🐜
sajjad setoode
ممنون پیداش کردم. عالی بود
atefeh
سلام در castbox؟
peyman
درمورد اصول اولیه اعتقاد در این عصر توضیح میدهد, دوبار خودندمش, حتما به درد افکار خواهد خورد
NbMb
فقط پروفایلت😂😅😎👍🏻
محسن
نویسندههای کتاب دو جامعهشناس هستند که تلاش میکنند در این دنیای مدرنی که با خودش تنوع و تکثر فراوانی آورده راهی برای رسیدن به صلح پایدار پیدا کنند. راهی که از تعصب بنیادگرایی فاصله بگیره و همینطور از منفعل بودن نسبیگرایی. اسم فرعی کتاب «در ستایش» تردید بوده.
....
فوق العاده، جذاب و بت شکن
leila
عالیه... فوق العاده س. حتما توصیه میکنم.
عباس
کتاب پرمحتوا و در عین حال موجزیه
خوندنش رو توصیه میکنم
hoda.family
اگه هرکس تو عقیده ای ک داره اندکی تردید ب خرج بده شاید خیلی از مشکلات جامعه مون حل بشه، ای کاش سیاست میانه رو داشته باشیم.
برای رهایی از تعصب، از نسبی گرایی و بنیادگرایی بپرهیزیم و سیاست میانه رو در پیش بگیریم، راهی که منتهی به حفظ کرامت انسانی میشه
با ساخت دولت لیبرال،دموکراتیک و حفظ تردید و ساخت بازار آزاد و جامعه مدنی حفاظت از کرامت انسانی را در جامعه نهادینه کنیم .
Sara
به نظرم ما نیاز نیست تردید رو قبول کنیم اما نیازه قبول کنیم "نادانسته های من بسیار بسیار زیاده و همه حقیقت نزد من نیست"
اون موقع به جای تردید راحتتر نظر های مخالف رو گوش میکنیم
H A
اگر مردم فهمشون به این رسیده بود که «به تردید نیاز است» الان وضع ما بسیار بهتر میبود
کتابخوان...
نیازی به تردید نیست حتی نباید هم تردید کرد و الا زندگی با تردید امکان پذیر نیست و به وسواس فکری و حتی وسواس عملی منجر میشه. این، اشتباهه.
راهکار، احترام به عقاید دیگران هست نه تردید در اندیشه های خودمون که اگه قرار باشه تو اندیشه های خودمون تردید کنیم، به طریق اولی باید در اندیشه دیگران تردید کنیم و بد تر اینکه اگه قرار باشه تو عقاید تردید کنیم و فردا یه عقیده دیگه رو انتخاب کنیم که خب باید تو اون هم این تردید رو داشته باشیم و همینطور تا بینهایت. اینکه نشد.
ضمنن اگه قراره به عقیده مون با تردید نگاه کنیم که خب خود این به تردید نگاه کردن به عقیده هم شامل همین تردید کردن میشه. منطقی فکر کنیم.
fahimir
عالی و جذاب.
🅜︎🅐︎🅗︎🅢︎🅐︎🅝︎
با وجود اینکه کتاب کوچیکی عه ولی بسیار پره مقدمه و فصل اولش خیلی کند میگذره ولی از یه جایی به بعد جذاب میشه مخصوصا فصل آخر که یک جمع بندی درست حسابی داره که سیاست میانه رو و اخلاق میانه رو با مثال باز میکنه و سوالاتی مطرح میکنه مغز رو به چالش میکشه
کلا کتاب خوبیه کاملا متوجه میانه رو بودن نویسنده میشه که نظراتش رو رادیکالی تو مغزت فرو نمیکنه از لحاظ اینکه با سیاست های دیگه هم آشنا ات میکنه کتاب منبعی عه
این هم برچسب بار ها خوندن روش میخوره قطعا :))
م.م.ر
بدون شک این کتاب یکی از بهترین کتابهای جهتدهنده در حوزۀ جامعهشناسی محسوب میشه. چیزی که ارزش این کتاب رو دوچندان میکنه اینه که موجز و مستدل مباحث رو مطرح میکنه و همزمان دیدگاه شخصی نویسنده رو هم میشه به وضوح توش تشخیص داد. شخصا تا الان که این نظر رو مینویسم دو بار این کتاب رو خوندم و هربار چیزهای جدیدی دستگیرم شده و فکر میکنم حتی ارزشش رو داره که بیشتر از این هم خوندن بشه.
به شدت پیشنهاد میکنم، بخصوص از این بابت که زبان بسیار روان و ترجمۀ قابل قبولی داره.
Hamid_R_khani
کتاب شامل یک سری مفاهیم عمیق هست که نیاز به یک سری پیشنیاز های داره که من به شخصه دقیق اطلاعاتی ندارم که این زمینه ها تو کدوم بخش یا کتاب و یا شاید اطلاعات عمومی قرار میگیره برای همین نه میتونم رد کنم نه میتونم توصیه کنم برای من که تا حدودی با برخی از این مفاهیم آشنا بودم کتاب مطالب جدیدی هم داشت ولی هرچی سطح این اطلاعات پایین تر باشه خسته کننده تر میشه از نظر من مثلا تکثر گرایی لیبرالیسم سوسیالیست و یه تعداد دیگ تو این کتاب هست که لازمه از قبل اطلاعاتی داشته باشیم درکل کتاب از نظر من ارزش یک بار خواندن رو داره اگر کمی در باب سیاست اطلاعات داشته باشیم
asma
دوستان ممنون میشم اگر کسی کتاب توهم اگاهی رو خونده راهنمایی کنه که کودوم کتاب رو اول بخونم بهتره و محتواهاشون؟:)
کاربر ۸۶۱۸۱۶
لطفا جزو کتب بی نهایت کنید
Sara
میگفت همه چیز نسبیه و نباید سیاه و سفید تفسیر کرد
اما خیلی از تفسیر های خودش سیاه و سفید بود، اگر هم نبود خاکستری خییییلی تیره یا خیلی روشن بود
خود نویسنده بی تعصب نیست اما نصیحتاش خوبه
Alitawana
آن کتاب ذهن بیخانمان اش را خواندم کتاب خوبی است. ولی این را هنوز نه...
n rejali
کتاب به نسبت خوبی بود ولی بشخصه خیلی خوشم نیامد
حجم
۱۶۲٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۳
تعداد صفحهها
۲۲۲ صفحه
حجم
۱۶۲٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۳
تعداد صفحهها
۲۲۲ صفحه
قیمت:
۸۰,۰۰۰
تومان