نظرات کاربران درباره کتاب سیزده دلیل برای اینکه ... (ویراست جدید)
۳٫۵
(۲۲۹)
عباس علی یراگدیاد
واقعا جذاب بود و اقا جذاب بود
راصیه
هیییی سال نود و شش هم با همه ی سختی هاش تموم شد و احتمالا سال نود و هفت با کلی سختی شروع خواهد شد
♡sana.m♡
من سریال این کتاب دیدم از خود کتابه جذاب تره ولی کلا من شخصیت کلی یو بی شتر دوست داشتم تا هانا
Lucifer
کلی مظلوم نبود . من بیشتر از جاستین یا تایلر خوشم میومد .
❤s.mofidi❤
بله همینه
Meli
اسم فیلمش هم همینه؟
ن. عادل
برای زندگی کردن بیشتر از ۱۳ دلیل میشه پیدا کرد
کاربر ۱۹۳۴۳۸۹
این جمله مادر هانا بود و جدا یکی از تاثیرگذارترین جملات سریال
sari💙
ای کاش اینطوری که میگفتید بود ولی گاهی دلایل برای زندگی نکردن قوی تر از دلایل برای زندگی کردنه و زورش میچربه🙃
مثل همین داستان
ن. عادل
نه به خاطر عنوان نبود که
کلا قوی نبود
ایده ی کلی شو دوست داشتم اما خوب درنیومده بود
شخصیت اول کتاب رو هم نه 😕
pejmannavi
از معدود کتابهایی بود که معتقدم سریالش از کتاب قشنگتر بود. البته شاید بخاطر حذفیات نامتعارف در ترجمه کتاب بود. البته هر دو قشنگ بودن. به عقیده من پسرهای نوجوان باید بخونن و ببینن که گاهی اوقات یه شوخی یا مسخرگی ساده اونا چطور روی زندگی یه دختر تاثیر میزاره. بابت خیلی از کارهای جوونیم شرمنده شدم. کتاب اونقدر روی من تاثیر گذاشت که بگم حتما پسرهام رو جور بهتری تربیت خواهم کرد.
Amirhosein
اگه قرار بر این که حجم زیادی از کتاب سانسور بشه چه دلیلی برای ترجمش وجود داره!؟بعد از خوندن کتاب سراغ تماشای سریالش رفتم، هرچند که یه سری چیزها تغیر داده شده بود اما در کل خوب بود! یه سریال فوق العاده از جنبه روانشناسی برای دوست داران و دانشجویان این رشته! میشه ساعت ها شخصیت هارو درموردشون حرف زد و بررسی کرد
کاربر ۷۵۵۴۰۴۶
نه فیلم و نه کتاب نباید حتی کوچکترین سانسوری روشون اعمال بشه
sari💙
واقعا من همش فکر میکنم فاز کسی که سانسور کرده چی بوده؟و اینکه واقعا الان انتظار دارن این کتاب ستاره بگیره
lonelyhera
کتاب ها نباید سانسور بشن فیلم سانسور بشه میگیم مهم نیست ولی کتاب واقعا سانسور شدنش اشتباهه
Amirhossein F
این کتاب جذاب درد اور و فوق العادس
پیشنهاد میشه☺
a.m
خیلی عالی بود ،عمیقا و کاملا برام قابل درک بود،قبل از اینکه کامنت رو بدم خیلی چیزا میخواستم در مورد دلایلی که گفته بنویسم که واقعا همشون خیلی جدین ،خیلی،نمیدونم چرا از نظر بعضیا مهم نبودن!بخش شایعه ش در مورد دوستم اتفاق افتاد ، خشم و ناراحتی و نفرتی که از دیگران پیدا کردم شبیه هانا بود،در مورد دیگران شایعه درست نکنیم،پشت سر کسی حرف نزنیم،سرمون تو زندگی خودمون باشه،حتی اگرم شایعه نباشه سرمون تو زندگی خودمون باشه،مرسی از طاقچه ی عزیز و مترجم محترم
# انسانم آرزوست
ZR...RB
سریال این کتاب رو تماشا کردم البته با سانسور های فراوانی که باعث شد هیچ چیزی از سریال متوجه نشم...ولی همین که اونها وقت گذاشتند و یک همچین موضوعاتی که بسیار زیاد در دنیا اتفاق می افتاد و موضوع ساخت سریال شون قرار دادن و بجای پرداختن به مشکلات اکثریت جامعه به این موضوعات که در اقلیت جامعه اتفاق می افته پرداختن خیلی با ارزش و تاثیر گذاره...مشکلاتی که در این کتاب یا سریالش به اون پرداخته شده ممکنه که در ایران کم باشند ولی بالاخره هستند و متاسفانه رو به رشدند ...مخصوصا ایده جالب اونها در اول فصل دو سریال خیلی زیباست..اونها سایتی رو به تماشاچیان سریالشون معرفی می کنند که اگر فرد با هر کدام از مشکلات درون سریال رو به رو شد به اون سایت مراجعه و مشکلش رو درمیون بگذاره و با مشاوران اون سایت صحبت می کنه..ای کاش در ایران هم کمی بیشتر به این موضوعات توجه بشه تا دیگه کسی مثل هانا در ایران یا هیچ کجای دنیا وجود نداشته باشه..هانا بیکر اشتباه کرد ولی تنها کسی رو لازم داشت تا با او حرف بزنه و راهنماییش کنه..در کل کتاب و سریالش برای بسیاری از افرادی که با مشکلات درونش درگیرند مناسبه ..من خودم چون مشکلات درون سریال برام اتفاق نیفتاده بودن البته خدارا صد هزار مرتبه شکر نتونستم درست هانا و درک کنم ولی خوب فکر کنم کسانی که این مشکلات به هر دلیلی براشون پیش اومده بتونن اون رو درک کنند...فقط یک جمله میتونم به کسانی که همچین مشکلاتی دارند بگم..قوی باشید و مثل هانا به زندگی نبازید.
SARA
این کتاب حتما نوجوان ها مطالعه کنند.
elnaz fakhari
خب تا موضوعشو متوجه شدم جذاب بود برام، ولی تمومش که کردم خیلی غمگینم ک چقد بعضی مواقع یه شوخی یا یه حرکت ما میتونه روی حال خوب یا بد افراد تاثیر بذاره و حتی شاید خودمون متوجه هم نشیم.
mszbr
سریالش خیلی قشنگه، اما خوندنش یه حال دیگه داره. متاسفانه بعضی از قسمت ها نامفهومه. من به نسخه ی انگلیسی کتاب هم یه نگاه انداختم، مشکل از مترجم نیست.
یک مشکل لاینحل، sky
🐉_ من این ترجمه رو نخوندم برای همین درباره ی ترجمه ی کتاب نظر نمیدم.😁 اما داستان....
دختری که خودکشی می کنه. چندروز بعد، کلی جنسن یه بسته دریافت می کنه. هفت تا کاست پشت و رو. توی دستگاه پخش می ذاره و این صدای هانا بیکره که پخش می شه... (اگر روح لطیفی دارید یا ممکنه اذیت شید این کتاب رو نخونید)
هانا بیکر. هانا بیکری که داستان چگونه پایان یافتن زندگی نه چندان بلندش، تا روزها ذهنم رو درگیر کرده بود. تمام مدت به این فکر می کردم که چقدر دردناکه که ما واقعا نمیدونیم هر حرفی که میزنیم، هر رفتاری که در پیش میگیریم، چقدررر روی زندگی بقیه تاثیر داره. یه کار آزار دهنده و چهارتا توهین میشه شوخی و اعتراض نسبت بهش، مصادفه با آقا یا خانم ایکس= بی جنبه. این کتاب به من نشون داد که همونطور که یه رفتار از سر مرض میتونه یه آدم رو به لبه ی پرتگاه برسونه، یه عمل مهربانانه، یه حرف محبت آمیز میتونه مثل یک دست قدرتمند اون فرد رو از لبه ی پرتگاه بالا بکشه و به زندگی برگردونه. نمیگم که براساس خوشایند مردم عمل کنیم؛ نه! منظورم اینه که سعی کنیم مهربان تر باشیم. به خصوص تو این زمونه. بیاید سعی کنیم هیچ دختری ماجرای هانا بیکر رو تجربه نکنه.... ببخشید اگه خوب معرفی نکردم...
SKY💫
لطف دارید💫
یه رها
چه قد خوب و زیبا گفتید👏🏻👏🏻✨🌈 ممنون
lonelyhera
اولین کتابیه که میگم سریالش بهتر از کتابشه
m.s
سریالش😓😓
خانوم میم
۲ تا ایراد ب کتاب وارد بود از نظر من البته:
۱)این همه سانسوررر☹واقعا لازم بود؟
۲)بقیه رو نمیدونم ولی من کتابو ب سختی خوندم ترجمه و ویرایشش رو دوست نداشتم
اما درکل کتاب جالبی بود و یادآوری میکرد ک چطور کوچکترین رفتارهای ما در زندگی دیگران ممکنه تاثیرگذار باشه
علی
دقیقا. سانسور، ترجمه و ویرایش ضعیف. مخصوصا پارازیت های شخصیت "کلی" وسط حرفهای "هانا" که خیلی روی اعصاب بود.
ماریا
ای کاش اسپویل نمیکردی دوست عزیز 😑
رها
منم همش منتظر بودم هانا زده باشه:(
مینا
خدای مننننن وای . خیلی خوشحال شدم که پیداش کردم . خودم الان دارم سریالش رو میبینم . حتما سریالش رو ببینید به همین اسمه
Elmaza
فوق العاده بود؛ مخصوصا توصیفاتش از احساسات شخصیت داستان... ❤
fahime
کشش داستان بالا بود و دوستش داشتم. اما دو نقد عمده بهش دارم. اول اینکه به نظرم راوی خوبی برای قصه انتخاب نشده بود. ِکلی هم پرحرف بود، هم احساساتش یک مقدار بیش از حد غلیظ بود. خیلی وقتها دلم میخواست کلی یه دقیقه ساکت بشه تا ببینم هانا چی میگه. دومین نقدم به انفعال کامل هاناست. قبل از اینکه گلولهی برفی تبدیل به بحران بشه، هزاران بار میشه جلوش رو گرفت، اما هانا در مقابل اتفاقاتی که براش میافتاد کوچکترین عکسالعملی نشون نمیداد و کاملا منفعل بود. نه برای کسی تعریف میکرد، نه از کسی کمک میخواست. در حالی که اگر پدر یا مادرش رو در جریان یکی دو مورد از این اتفاقات میگذاشت -مثلا مورد چشم چرونی- قضیه خیلی راحت حل میشد. یه دختر هفده، هجده ساله انقدر بزرگ شده که بفهمه برای تصمیم گیری در مورد بعضی مسائل نیاز به مشورت با بزرگترها داره. علاوه بر این، نتیجهی بعضی کارهای هانا از قبل مشخص بود -مثل مورد جکوزی- و به نظر من جای تعجب نداشت. البته قبول دارم که تنهایی و افسردگی خیلی وقتا باعث میشن یک نفر دست به کارهای عجیبی بزنه.
بعضی وقتا مسائلی که برای ما خیلی مهم هستن و تمام فکرمون رو به خودشون مشغول میکنن، در واقعیت خیلی جزئی و کم اهمیت هستن و واقعا هیچ تاثیر بلندمدتی رو زندگیمون ندارن. صحبت کردن در مورد این مسائل یا آوردنشون روی کاغذ خیلی میتونه به حلشون کمک کنه، ای بسا اگر هانا یک بار به حرفای خودش گوش داده بود، تصمیم دیگهای میگرفت و جور دیگهای عمل میکرد.
نرگس
از نظر من ارزش خوندن نداره، جزو کتاباییه که بعد از خوندنش نسبت به زندگی حس بدی پیدا میکنی.
کلا با همچین کتابایی موافق نیستم.
azin a.a
داستان چندان جذابی نیست... در رابطه با سلسله اتفاقاتیه که در نهایت موجب خودکشی یه دختر دبیرستانی شده... اما مسئله اینه که داستان فقط از همون اتفاقات به تنهایی صحبت می کنه و از زبان و دیدگاه یک شخص ، در حالیکه زندگی هر فردی پر از روابط و اتفاقات مختلفیه اینجا درسته که سیزده جریان مختلف رو برجسته کرده و به عنوان دلایل اصلی ازشون یاد کرده اما طوری به اون حوادث اشاره کرده که انگار زندگی اون شخص کلا سیزده روز بوده و هر روز یک دلیل که حالا هر دلیل تا روز بعد ادامه پیدا کرده... یعنی هیچ چیز دیگه ای تو زندگی هانا وجود نداشته؟ پدر؟ مادر؟ روابط خانوادگی؟ همه جریاناتی که هانا تا این سن باهاشون بزرگ شده و شخصیتش شکل گرفته... و همه بر می گرده به همین شخصیت، نحوه برخورد هانا با مسائل مختلف و خیلی موارد دیگه که خود هانا شاید می تونست جلوش رو بگیره و با این حال اگر قرار بود همین دلایل ، دلایل اصلی خودکشی ها باشن باید خیلی قوی تر روشون مانور داده می شد باید طوری توصیف می شد که دردی که به هانا منتقل شده برای خواننده قابل درک باشه نه این که مثل شخصیت مارکوس توی داستان بگیم که هانا فقط الکی دنبال دلیل می گشته خودشو بکشه توی همه ی اون دلایل شاید دلیل تجاوز از دلایل دیگه معقول تر به نظر برسه که اون هم اخرین ضربه ایه که هانا برای زجر دادن خودش قبل از خودکشی در برابرش تسلیم میشه... یه جورایی شاید نویسنده تصمیم داشته حالات هانا با حالات شخصیت "کلی جنسن" توصیف بشن چون تنها چیزی که مونده فقط سیزده تا نواره و مگه چقدر جای مانور داره؟ این درست اما باز هم ذهنیت ها و حالات "کلی جنسن" خیلی محدود و تنها تو بعضی از قسمت ها می تونن حس همذات پنداری رو ایجاد کنن... توی سریال از لحاظ احساسی بهتر کار شده و شخصیت های بیشتری درگیر هستن یه جورایی بیشتر نیاز های داستان اصلی رو پر کرده و روی شخصیت ها و اتفاقات مانور بهتری داشته... حالات قابل درک تر هستن ولی توی سریال هم زیاد از حد داستان رو پر و بال دادن و به سه فصل کشوندن و به اتفاقات متاثر از خودکشی هانا روی زندگی بقیه و بازخوردای شخصیت ها به این اتفاق و یه سری مسائل حول همین قضیه پرداختن...با این وجود من احساس می کنم هانای توی کتاب از هانای توی سریال معصوم تر و آسیب پذیر تره و واقعا حال و هوای یک دختر دبیرستانی رو داره و سریالش چندان ارزش دیدن نداره... و شاید بشه به عنوان یه مجموعه ی جدا از این داستان بهش نگاه کرد نه برای تکمیل فضاهای خالی کتاب، داستان باید اونقدر قوی می بود که با تمام شدن سیزده تا نوار اثر خودش رو بزاره... متاسفانه داستان اصلی نتونسته از عهده این کار بر بیاد و سریال هم زیاده روی کرده...
حجم
۲۱۰٫۳ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۶
حجم
۲۱۰٫۳ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۶
قیمت:
۶۰,۰۰۰
۱۸,۰۰۰۷۰%
تومان