نظرات کاربران درباره کتاب خسی در میقات
۴٫۱
(۲۲)
محمد حسین شالچیان
این دومین کتابی بود که از جلال آل احمد خوندم
نثر منحصر به فرد خودشو داره که به نظرم رو نویسنده های بعد از خودش هم تاثیر گذاشته
من خودم چندان دیدی از فضای ذهنی مسلمان های ۵۰ سال پیش نداشتم که با این کتاب این قضیه حاصل شد و تحلیل سیاسی مختصری هم از وقایع اون زمان برا ایجاد کرد
به علاوه نگاه جالب ایشون به حج هم که روایتشون رو تحت تاثیر قرار داده برای مخاطب آموزندس
در کل کتاب رو تو چند روز خوندم و از همراهی جلال آل احمد لذت بردم
نقاد (بر وزن قناد)
چرا کتاب 《خسی در میقات》بخوانیم؟ چون مثل کتاب های دیگر جلال آل احمد، لحنی صریح ، رک و انتقادگونه داره و بعضا از اون اندیشه غرب زدگی خودش استفاده میکنه.
اغلب سفرنامه هایی که من خوندم حوصله سربر و خسته کننده بود اما این سفرنامه باعث شد بدون رفت به مکه ، به آنجا سفر کرده باشم و حاجی بشم(😂)
خلاصه سرتون رو به درد نیارم . خسی در میقات از اون کتاباس که تا آدم تا تهش نخونه شبش صبح نمیشه در حدی که این نظر رو ساعت ۴:۳۰ صبح مینویسم.😂
اگه به کتاب های سفرنامه و قلم جلال آل احمد علاقه دارید این کتاب مخصوص شماست 🌹😁
فاطمه
از اون کتاب هایی بود که فکر نمیکردم به مذاقم خوش بیاد ولی واقعا از خوندنش لذت بردم .انتقادهایی که جلال آل احمد در حجی که سال ۴۳رفته به دولت سعودی داشته هنوز هم این انتقادها وجود داره و حتی بیشتر هم شده . من خودم که سال ۹۳رفتم عمره خیلی از مسائلی که جلال آل احمد بیان میکنه رو دیدم متاسفانه. خوندنش لطف داره نکات خوبی بیان شده و حتی برای مشکلاتی که دیده راهکار داده ولی متأسفانه بعد از اینهمه سال خیلی از مشکلاتی که بیان کرده رفع نشده .
شهاب الدین
سفرنامه ی حوصله سر بری نیست. لحن نمکینی داره. از جذابیت بالایی هم برخوردار بود.
کتاب یارمهربان من
به جرات میتوان گفت جلال از برجسته ترین نویسندگان روشنفکر معاصر هست.
قلم روان و کلام دلنشین و به روز بودن متن بعد از گذشت شصت سال فقط از عهده ی یک نویسنده ی بزرگ برمی آید .و قطعا جلال نویسنده ی بزرگی است.
shadi
کتاب جالبیه ، کمی متنش سخته که ممکنه برای هر مخاطبی راحت نباشه اما خوندنش خالی از لطف نیست
حال و هوای رو درک نیکنی و برای کسی که نرفته حج میتونه تصویر سازی کنه تو ذهن ، به خصوص که فضای اون سالها رو ترسیم میکنه
as.man.be.to
عالی بود.
لطفا کتاب "پرستو در قاف" را هم موجود کنید.
بهروزی نیا
بسیار توصیفات زیبا و دقیقی داره ولی فقط یه مشکلی که وجود داره اینه که معانی بعضی کلمات و اصطلاحات را متوجه نمیشدم و پاورقی و توضیحات هم صفحه ی اخره که ای کاش این توضیحات پایین همون صفحه نوشته میشد
hedayat Homa
بسیار عالی . یکی از بهترین وتاثیرگذارترین آثار جلال . در تاریخ ایران سفرنامه نویس بسیار کم است . وچه خوب که جلال آل احمد به سرش زده به حج برود وبا قلم منحصر به فردش برایمان سفرنامه حج بنویسد. البته یک سفر به آمریکا هم از ایشان خوانده ام . که توصیه می کنم شما هم بخوانید .
خجسته ملایی
با خواندن کتاب با جلال همراه میشوی وبه مکه ومدینه سفر میکنی همراه با او به دیدن جاهای مختلف مکه ومدینه میروی وگویی خودت انجایی
ZARGOL7
یک سفرنامه جذاب و قدیمی از جلال آل احمد که واقعا جاش توی کتابخونهام خالی بود. قبلا فقط سفرنامههای نویسندگان دههی اخیر رو خونده بودم ولی خوندن این سفرنامه قدیمی یک حس و حال و طعم دیگهای داشت. زاویهی دید نویسنده نسبت به مسائل مختلف هم جذاب بود. خاطراتی که از همسفرانش که با بعضیهاشون هم فامیل بود بعضا خندهدار میشد. خلاصه که به شدت توصیه میشود. فقط شاید بعضی کلمات سخت توش به کار رفته باشه که نیاز باشه با فرهنگ لغت چک کنید ولی متنش روان و مفهومه.
رازی.
همه کتاب عالی بود.قلم جناب آل احمد فوق العاده بود.واقعا وقتی میخواستم نظر بدم گفتم من کی باشم راجع به قلم ایشون چیزی بگم.اما خواستم یادآوری کنم من که کتابای روز رو یک روزه تمام میکنم،کتاب ایشونو دلم نمیخواست تموم شه،روزی چند صفحه میخوندم و بقیه روزو بهش فکر میکردم.گفتم اینو بگم شاید یک نفر هم شده جذب بشه و لذتی که من بردمو ببره.
دیگه اینکه تموم قسمتاش زیباست اما یه سری قسمتا شاهکار افکار واقعا روشنه جناب آل احمد هست،یکی اونجا که میگن هر آدمی مثل یک کتابه و سنگ گزارش جلدشه،اینا جلدای کتابارو هم خراب کردن.
ویکی اون قسمت که سه صفحه پایانی کتاب هست و خودشونو زیر سوال میبرن که چرا نوشتم اصلا و بعد زیبا پاسخ میدن.
Amin
توصیفات بیش از حد و مرتب نبودن نوشته ها باعث شد نتونم بیشتر از حدود یک پنجم کتاب رو بخونم.
شخصا فکر میکردم سفرنامه جذابی باشه، اما حداقل برای من اینطور نبود.
حجم
۱۷۷٫۸ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۸۲
تعداد صفحهها
۱۸۴ صفحه
حجم
۱۷۷٫۸ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۸۲
تعداد صفحهها
۱۸۴ صفحه
قیمت:
۲۸,۰۰۰
۱۴,۰۰۰۵۰%
تومانصفحه قبل
۱
صفحه بعد