نظرات کاربران درباره کتاب فواید گیاهخواری
۴٫۰
(۲۰)
Kourosh Moradian
نزدیک به یک قرن پیش این کتاب نوشته شده! این نشون میده که صادق هدایت بزرگ چقدر نسبت به زمانه واپس مانده عصر خودش جلوتر بوده حتما این کتاب فوق العاده رو از دست ندید
joziazkol
کاری به آسیب زدن یا نزدنش ندارم ولی گیاهخواری یک انتخاب نیست، بلکه مرحلهای از کمال و رشده.
دانشجو
به شرط انجام آزمایشهای بسیار دقیق و تامین تمام موارد مورد نیاز بدن چرا که نه. اما فقط به این شرط وگرنه میشه آسیب.
پویا
این کتاب عالیه به همه توصیه می کنم این کتاب رو مطالعه کنند و به مطالب آن فکر کنند.
این کتاب به نظر من در لیست ۱۰۰ کتابی که باید خوانده بشه قرار داره!
کسانی که میگن متن کتاب خوب نیست توجه داشته باشند چندین دهه قبل این کتاب نوشته شده در زمانی که لحن مردم آن زمان این طوری بوده ضمنا ویراستاری هم نشده در کل یکی از بهترین منابع در مورد گیاهخواری همین کتاب محسوب میشه
hamidn75
از این کتاب فقط یک جمله به یادم بمونه کافیست: گوشتخواری= مردهخواری، غذای ذات و فطرتِ تو نیست. درندهخویی ذات و فطرتِ انسان نیست.
Basery Basery
این کتاب بی نظیر هست
min min
اگر این کتاب رو بخونید دیگه به راحتی گوشت نمیخورید.
پس دست نگه دارید،خوب تحقیق کنید منابع غذایی جایگزین رو پیدا کنید،غذاهای گیاهی یاد بگیرید بپزید و کمی اول تمرین کنید.
دست آخر این کتاب رو بخونید،زمانی که تقریبا هشتاد درصد مطمئنید قراره گیاهخوار بشید.
این توصیه های یک گیاهخوار بود.
موفق باشید
میلاد پرنیانی
این کتاب در زمان خودش خیلی آوانگارد بوده. البته امروز به دلیل پیشرفت های علمی، برخی از دادههای علمی کتاب معتبر نیست ولی مسائلی که پیرامون حقوق حیوانات مطرح شده تازه داره بلد میشه. از این منظر هدایت خیلی جلوتر از زمانه خودش بود. با این وجود به نظر می رسه هدایت فقط طرفدار نوع خاصی از گیاهخواریه که امروز بهش میگن خام گیاهخواری و حتی بیشتر از اون. (به طور مشخص میوه خواری). به هر حال خوندنش خالی از لطف نیست.
elnaaz
سپاس برای تعریف خوبتون از کتاب
کاربر ۴۷۰۷۵۴۵
یک دید افراطی و تعصبی به گیاهخواری داشت
hosein1485
عالی
Mahi
کتابی در باب گیاهخواری، فواید ان و پاسخ هایی به سوالات رایج که از گیاهخواران پرسیده می شود( سوالاتی که نه برای اگاهی بل برای کوبیدن فرد گیاهخوار گفته میشود) هدایت به خوبی در این کتاب از گیاهخواری می نویسد و از مضرات گوشت خواری شرح می دهد. امید که با خوانش این کتاب به طبیعت برگردیم و مهرِ مادرِ زمین رو با بی مهری و شکنجه گری حیوانات پاسخ ندهیم.
شادی داودی
کتاب فواید گیاهخواری، نوشتهی صادقخان هدایت، از نشر مجید را خواندم. این تنها اثر زندهیاد هدایت بود که هنوز نخوانده بودم و بالاخره موفق به مطالعهی آن شدم. آنهایی که من را میشناسند، میدانند که من گیاهخوار نیستم و راستش را بخواهید توانایی این کار را هم در خود نمیبینم؛ اما خواندن این کتاب لذتی وصفناشدنی برای من داشت، شاید به خاطر این است که عاشقانه صادقخان هدایت و آثارش و طرز فکرش را دوست دارم؛ ولی جدا از این ابراز ارادتم به این نویسندهی بینظیر، خواندن کتاب فواید گیاهخواری را به شدت توصیه میکنم. در این کتاب صادقخان بهقدری موضوع را شفاف و همراه با تحقیقهای گسترده مطرح کرده که باور کنید من که غذاهای گوشتی برایم لذیذترینها محسوب میشده، حالا با کمی تردید و شک به این تیپ غذاها نگاه میکنم... شاید روزی برسد که بشنوید من هم به جرگهی گیاهخواران پیوستهام😉در هر حال بینهایت از این کتاب خوشم آمده و از شما چه پنهان شاید به زودی زود یکبار دیگر هم آنرا بخوانم. شما هم اگر مثل من بینهایت غذاهای گوشتی را دوست دارید و از فواید گیاهخواری غافل ماندهاید، خیلی خوب است که این اثر را مطالعه کنید، بدونشک خیلی چیزها به دانشتان اضافه خواهد شد
کاربر ۴۱۵۰۳۳۷
عجب ،اولا که گیاهان خیلی لطیف اند و زنده اند وسرشار از عطر و نشاط و حیات اند پس این ظلم بزرگیه که اون ها رو با بی رحمی نابود کنیم و فقط و مطلق از میوه و دانه وبرگ اون ها تغذیه کنیم انسان باید به گیاه توجه خاص داشته باشه و میانه رو باشه نسبت به مصرف گیاه . چون زندگیش رو تحت تاثیر قرار داده و این رو نویسنده درک نکرده
ثانیا ، تا حدود ۳یا ۴ سال ، کسی که این کار رو ادامه داده ، منابعی مانند چربی های مفید و پروتئین و ...که در بعضی حبوبات و گوشت ها و روغن ها و و غیره وجود داره رو به نابودی رفته و قوای انسان کم شده و انسان به فقر مواد و مرگ مبتلا میشه ثالثا ، پرهیز از گوشت علاوه بر جسم، روح انسان را هم دچار مشکل میکنه رابعا ، نشخوار کنندگان و علف خواران از تغذیه گیاه، گوشت و پروتئین و املاح و ... تولید کرده اند . پس با گوشت غالب نیاز بدن بر طرف میشود . پنجم اینکه با بررسی قالب و شکل دندان انسان می توان پی برد که علاوه بر آسیاب کردن برای جویدن و تکه کردن بافت گوشت ها تکامل یافته اند ششم هم اینکه طبق علل مختلف از جمله اثر پروانه ای اگه همه به گیاه خواری روی بیاورندغیر از انسان خیلی موارد نابود میشه موارد دیگه هم فعلا کافیه و میگذریم
حسن نیکدهقان
دوست عزیز منم مثل شما فکر میکردم ولی تمام حرفاتون اشتباهه.توصیه میکنم کتاب زمین، زمان ، انسان رو حتما مطالعه کنید واقعا کتاب بی نظیریه.جواب همه مطالب شما داخلش هست
مهدوی
اینکه صادق هدایت در سن 48سالگی خودکشی کرد به علت گیاه خواری نبود؟
کاربر 5531202
واقعا بنظر خودتون چرا باید " خودکشی " بر اثر " گیاه خواری " بوده باشه؟ حداقل اگه گفته بودید مرگ باز یه چیزی ...
محمدرضا
خیر هیچ ربطی به اون نداشته توی اینترنت بخونید دلیلش هست
327
متن کتاب اصلا روان نیست و صادق هدایت به جای اینکه بخواد صریح و روان مقصودش رو برسونه انگار داره شعر میگه. این نحوهٔ رساندن و بیان بسیار بسیار ادبی و رسمی مفهوم، به خاطر اینه که گفتههاش مورد تمسخر و نقد زیادی قرار نگیرن. لابد فکر کرده با چنین بیانی میتونه افکار چرت و پرتشو، منطقی نشون بده و وارد ذهن خواننده کنه.
بیشتر داره مهارت ادبی و مهارت توصیفیش رو به رخ خواننده میکشه و اگر از جنبهٔ ادبی و مهارت توصیفیش این کتاب رو نقد کنیم امتیاز بالایی میگیره ولی از لحاظ محتوا به درد نخوره مانند فیلمی که جلوههای بصری و تدوین و فیلیمبرداری خوبی داره اما داستان و ماجرای فیلم به درد نخوره.
Mohsen123
نویسنده خیلی بد به ماجرا نگاه میکنه. نحوه کشتار حیوانات در اسلام با همچین چیزی مطابقت نداره. بدترین صحنه ها رو آورده جلوی چشم آدم.
327
دوست عزیز، کاربر ۲۴۰۴۸۴۰
توصیف و صحنهسازیهای بینظیر شاید به شما لذت بدهد و شگفتزدهتان کند اما انچه که در یک کتاب مهم است، موضوع و دانشی است که ان را اموزش میدهد. آیا مگر میشود به هیچ وجه گوشت مصرف نکرد؟ مگر انسان گیاهخوار خلق شده است؟
در روایات پیامبران، خوردن گوشت برخی حیوانات و نه همهی حیوانات نه تنها جایز شمرده شده بلکه سفارش و توصیه نیز شده است. این کتاب و این نویسنده توصیف و صحنهسازیهای خوبی داره اما مضمونش نادرست و غلطه.
327
دوست عزیز ar.noo.sha
اگر این عمل ضررات وحشتناک داشت و همچنین اگر عملی بیرحمانه و ناپسند بود خدا در قران این موضوع مهم را مطرح میکرد و مورد بحث قرار میداد. نگران ضررش هم نباش کسی با خوردن گوشت سالم نه مریض شده نه مرده.
حجم
۱۱۷٫۷ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۸۳
تعداد صفحهها
۱۲۰ صفحه
حجم
۱۱۷٫۷ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۸۳
تعداد صفحهها
۱۲۰ صفحه
قیمت:
۱۶,۰۰۰
تومان
صفحه قبل
۱
صفحه بعد