بریدههایی از کتاب پیاده روی با نیچه
نویسنده:جان کاگ
مترجم:امیر فخرایی
ویراستار:مهدی خطیبی
انتشارات:کتاب کوله پشتی
دستهبندی:
امتیاز:
۳.۱از ۱۲ رأی
۳٫۱
(۱۲)
اگر راهی برای فرار از درد و مرگ نیست، شاید بهتر است که این دو را مشتاقانه در آغوش گرفت.
mahdi
بیشتر مردم، عوام، هیچگاه طعم تنهایی را نچشیدهاند. آنها پدر و مادر خود را ترک میکنند تا بهسوی همسر خود بخزند و به صمیمیت و افساری جدید تن دهند. هرگز تنها نیستند و با خود ارتباط برقرار نمیکنند.
nepeta
ژرفترین تمایلات ما به زیبایی و محبت معمولاً از فقر، ناراحتی و درد ریشه میگیرند.
Monil Hp_pars
برای خود اهدافی والا و شرافتمندانه تعیین و در دستیابی به آن خود را فدا کنید! در مسیر مقصود بزرگ و ناممکن، برتر از اضمحلال نمیشناسم. تا انتها دست از حرکت نکشید.
فریدریش نیچه، دستنوشتهها، ۱۸۷۳
Mohammad Ali Zareian
بیشتر مردم، عوام، هیچگاه طعم تنهایی را نچشیدهاند. آنها پدر و مادر خود را ترک میکنند تا بهسوی همسر خود بخزند و به صمیمیت و افساری جدید تن دهند. هرگز تنها نیستند و با خود ارتباط برقرار نمیکنند.
هرمان هسه، بازگشت زرتشت، ۱۹۱۹
Mohammad Ali Zareian
«در این جهان برای هر فرد راهی واحد وجود دارد که کسی جز او نمیتواند در آن پا بگذارد. مقصد این راه کجاست؟ نپرس و در عوض در آن قدم بگذار.»
Yas
پاسخ آنها به درد، در نظر گرفتن آن بهمنزلهٔ بخشی از زندگی بود.
Monil Hp_pars
قدم زدن یکی از آرامشبخشترین فعالیتهای انسانی است. میتوان آن را راهی برای ایجاد تعادل در محیط و البته جایگاهمان در این جهان دانست. پیادهروی مثالی زنده از اهمیت تکرار است؛ اینکه با قرار دادن یک پا در جلوی دیگری میتوان به پیشرفتی پرمعنا رسید. بیدلیل نیست که خانوادهها نخسین قدمهای فرزندانشان را جشن میگیرند و آن را اولین و شاید بزرگترین نشانهٔ استقلال شخصی میدانند.
artemis
هدف از زندگی تسلط یافتن نیست. باید کمی آن را راحت گرفت.
کاربر ۱۳۵۶۷۷۷
شیرجه به اعماق فردگرایی، شکگرایی، ایدئالگرایی و سنتشکنی نیچه مترادف است با رویارویی با بیماریهای روانی و فرار سریع از آرامش همراهان همیشگی، و این از نتایجی است که خواننده پس از مطالعهٔ زرتشت به آنها میرسد.
کاربر ۱۳۵۶۷۷۷
یچه به خواننده میگوید: «به تاریخ نیاز داریم، زیرا گذشته به صدها روش در ما جریان دارد. درحقیقت ما جز تجربهای از آن لحظهها در جریانی روبهجلو نیستیم.»
کاربر ۱۳۵۶۷۷۷
آدورنو توضیح میدهد که «انسان با تقلید از دیگر انسانها، انسان میشود.»
صروچ
نمادی مناسب برای دوگانگی زرتشت در سفرهایش به بالا و پایین میان کوههای اگزیستانسیالیسم.
sobhan
برای تجربهٔ واقعی زندگی، باید نخست سختی کشید. این نوعی فرار یا عقبنشینی از زندگی نیست و برعکس، هدفی والا را دنبال میکند: درخشندگی، مانند زرتشت که «همچون آفتاب صبحگاهی از میان کوههای تیرهوتار راهش را به بیرون باز میکند.»
artemis
چه راحت میتوان در درهها باقی ماند و به متوسطترین شرایط راضی شد، و بهراستی که توجه به زندگی خود چقدر دشوار است
artemis
«از غم عمیق پنهان در پس خوشحالیام آگاهم.»
Mohadese
خودیابی دربارهٔ یافتن خودی نیست که فکرش را میکنیم. نباید خود را از باقی جهان جدا بدانیم. حتی نمیتوانیم همیشه خود واقعی باشیم. وجود ما در انتظار کشف شدن بیکار ننشسته است. هویت حقیقی در فرایندی پویا و روبهجلو قرار دارد، چیزی شبیه فعل وِردِن در آلمانی به معنای شدن. ذات پایدار انسانی در تغییر نهفته است و نباید تغییر را با نقل مکان اشتباه بگیریم.
کاربر ۱۳۵۶۷۷۷
وقتی زندگی تحت سلطهٔ قدرتمندان ارباب باشد، تکذیب نفس نوعی اختیار به برده اهدا میکند و به یگانه دارایی واقعی و شخصی او بدل میشود. حال این برده با یک انتخاب روبهروست: میتواند منفعلانه به دستورات ارباب خود تن بدهد یا اختیار خود را در فرایند خودانکاری بالوپر دهد
کاربر ۱۳۵۶۷۷۷
نوارزیابی ارزشها یکی از بزرگترین میراث نیچه برای تاریخ فلسفه است. او به جای پذیرفتن اصول اخلاقی جامعه نظیر فروتنی، ترحم و فداکاری بهمنزلهٔ اقدام صحیح، به طرح پرسشی ویرانگر پرداخت: منشأ اصلی این ارزشها کجاست؟ پسزمینهٔ آنها چیست؟ تاریخچهٔ فراموششدهشان چطور؟ اشاره به سرمنشأ داشتن اصول اخلاقی و مطلق نبودنشان اظهارنظری بحثبرانگیز است؛ زیرا امکان ارائهٔ تعریف متفاوتی از زندگی اخلاقی، و مشروط بودن اصول اخلاقی و اجتماعی از نتایج این طرز فکر است.
کاربر ۱۳۵۶۷۷۷
بازل نقطهٔ تغییری در زندگی نیچه بود: حد واسط برههٔ آغازین تحت عنوان محقق و برههٔ دور از انتظار در مقام فیلسوف و شاعر اروپا. در ۱۸۶۹ تبدیل به جوانترین عضو هیئت علمی دانشگاه بازل شد. در سالهای آینده نخستین کتابش، زایش تراژدی، را نوشت و در آن بیان کرد که جذابیت تراژدی در توانایی ایجاد هماهنگی میان دو نیاز متفاوت انسانی نهفته است: نیاز به نظم و نیاز عجیب اما غیرقابلانکار به هرجومرج.
☆Nostalgia☆
حجم
۲۳۰٫۰ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۲۰۸ صفحه
حجم
۲۳۰٫۰ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۲۰۸ صفحه
قیمت:
۴۵,۰۰۰
۳۱,۵۰۰۳۰%
تومان