بهترین جملات زیبا و معروف از کتاب حسین (ع) از زبان حسین (ع) | صفحه ۴ | طاقچه
تصویر جلد کتاب حسین (ع) از زبان حسین (ع)

بریده‌هایی از کتاب حسین (ع) از زبان حسین (ع)

انتشارات:نشر معارف
دسته‌بندی:
امتیاز:
۴.۵از ۸۴ رأی
۴٫۵
(۸۴)
ای فرزندم، عملی که به ظاهر شرّ است ولی عاقبتش بهشت باشد شرّ نیست، و عملی که به ظاهر خیر است ولی سر از جهنم در می‌آورد خیر نیست. هر نعمتی جز بهشت کوچک است، و هر بلائی غیر از جهنّم سلامتی است.
saeed
*سروران جوانان بهشت رسول خدا (ص) بارها و بارها می‌فرمودند: «‌ الحسن و الحسین سیدا شباب أهل الجنّة» حسن و حسین سروران جوانان اهل بهشت هستند.
Hami
امروز، مردم دلبسته مال و ثروت‌اند و دین فقط بازیچه‌ای بر زبانشان است، تا هنگامی که دین موجب رونق زندگی آنها باشد، بر گِرد آن می‌چرخند و دیندار هستند، اما هنگامی که با سختی‌ها امتحان شوند، تعداد دینداران اندک می‌شود!
محمدامین
رسول خدا (ص) کلماتی را به من تعلیم فرمودند که در قنوت نماز وتر بخوانم: «(اللهم) اهْدِنِی فِیمَنْ هَدَیتَ وَ عَافِنِی فِیمَنْ عَافَیتَ وَ تَوَلَّنِی فِیمَنْ تَوَلَّیتَ وَ بَارِک لِی فِیمَا أَعْطَیتَ وَ قِنی شَرَّ مَا قَضَیتَ فَإِنَّک تَقْضِی وَ لَا یقْضَی عَلَیک و إِنَّهُ لَا یزلُّ مَنْ وَالَیتَ تَبَارَکتَ رَبَّنَا وَ تَعَالَیتَ.» خداوندا، در جمع کسانی که هدایتشان کرده‌ای، مرا نیز هدایت فرما. و در میان کسانی که عافیتشان بخشیده‌ای مرا نیز عافیت ببخش. و در زمره کسانی که ولایتشان را پذیرفته‌ای، ولایت مرا نیز بپذیر. و هر آنچه به من عطا می‌کنی با برکتش فرما. و مرا از شرّ حوادثی که تقدیر می‌کنی محافظت فرما. زیرا که تقدیر حوادث به دست تو است و هیچ کس نمی‌تواند تقدیر دیگری را بر تو تحمیل کند و هر کس که در پناه ولایت تو باشد پایش نمی‌لغزد. و تو بسیار مبارک و متعالی هستی.
محمد حسین شالچیان
خداوند متعال هر چه را بخواهد، انجام می‌دهد و هر چه را اراده کند، به آن حکم می‌نماید.»
حدیثه مختاری
سه ویژگی است که در هر کس باشد ایمانش به کمال رسیده است: هنگامی که راضی و خوشحال است به سوی گناه و باطل کشیده نشود، هنگامی که غضبناک و ناراحت است از حق فاصله نگیرد، و هنگامی که قدرت و توان دارد به آنچه حقش نیست دست درازی نکند. (خصال شیخ صدوق؛ ج ۱؛ ص ۱۰۵، أمالی شیخ طوسی ص ۶۰۳)
حدیثه مختاری
(به یاد دارم که مردی برخاست و از پدرم امیرالمومنین (ع) پرسید: ای امیرالمومنین (ع)، چگونه خدایت را شناختی؟ پدرم در پاسخ وی فرمود:)
مصطفی
واقعیت این است که شیعیان‌ما، دست از یاری برداشته و ما را بی‌یاور گذاشته‌اند.
نوکر آسید مهدی
(جون خود را به قدمهای من انداخت و در حالی که پایم را می‌بوسیدگفت: یا بن رسول اللَّه، آیا سزاوار است که من در رفاه و آسایش در خدمت شما باشم و در شدت و ناراحتی و در مقابل دشمن دست از شما بردارم؟ درست است که بدن من بد بو و خاندان من ناشناخته و رنگ من سیاه است، اما با بهشت برین بر من منّت بگذار تا بدنم خوشبو و رنگم سفید و حسب و نسب من به عزت و شرف نائل گردد. نه به خدا سوگند، من هرگز از شما جدا نخواهم شد تا خون سیاه من با خون شما آمیخته گردد! وقتی اصرار و صمیمیت و وفای جون را مشاهده کردم به وی اجازه دادم که به میدان رود و به فیض شهادت نائل آید.)
ام‌البنین
وای بر شما! چه مانعی دارد که ساکت شوید و سخن مرا گوش کنید؟ قطعاً من شما را به راه رشد دعوت میکنم، کسی که از من اطاعت کند به هدایت می‌رسد و از راه یافتگان می‌گردد. و کسی که مرا نافرمانی کند هلاک خواهد شد. آری شما همگی امر مرا نافرمانی می‌کنید و به سخن من گوش فرا نمی‌دهید، زیرا شکم‌های شما از حرام پر شده و خداوند به قلب‌های شما مهر زده است! وای بر شما! آیا ساکت نمی‌شوید!؟ آیا نمی‌شنوید؟
ام‌البنین
ای فرزند رسول خدا، اگر ما دست از یاری تو برداشتیم و به دنبال زندگی خویش رفتیم، مردم چه خواهند گفت و ما به آنان چه بگوییم؟ آیا بگوییم که بزرگ و آقای خویش را تنها گذاشتیم و در میان دشمن رهایش کردیم و حاضر نشدیم برای یاری وی تیری بیافکنیم و نیزه‌ای پرتاب کنیم و شمشیری بزنیم؟! نه به خدا سوگند، ای فرزند رسول خدا که ما فراق تو را تحمل نمی‌کنیم و به هیچ قیمتی جدایی تو را نمی‌پذیریم، بلکه با جان خویش از تو حمایت می‌کنیم و خود را سپر بلای تو قرار می‌دهیم تا این که در مقابل روی تو در خون خویشتن غوطه‌ور شویم و به همان مقصدی که تو رهسپارش هستی، ما نیز نائل آییم، خداوند زشت و سیاه کند چهره زندگی بعد از تو را!
ام‌البنین
برای چه این کار را بکنیم؟ برای این که بعد از تو زنده باشیم؟ هرگز خدا آن روز را برای ما پیش نیاورد!
ام‌البنین
عباس پاسخ دندان‌شکنی به شمر داد و فرمود: دست تو بریده‌باد، و لعنت بر امانی که آورده‌ای! ای دشمن خدا، از ما می‌خواهی که برادر و آقای خویش حسین فرزند فاطمه (س) را رها کنیم و تحت طاعت ملعون‌ها و فرزندان ملعون‌ها درآییم؟!
ام‌البنین
«به زودی از این روزگار می‌روم و مرگ برای جوانمرد، ننگ و عار نیست هنگامی که نیتش حق است و برای اسلام می‌جنگد و جان خود را فدای مردان نیک نموده و از بدی جدا گشته و با ستمکار در ستیز است. پس اگر زنده ماندم، پشیمان نیستم و اگر بمیرم، سرزنش نمی‌شوم ولی در مُردن تو همین بس که خوار و ذلیل شوی».
ام‌البنین
«حال که ما را یاری نمی‌دهی، از خدا پروا کن که در جمع دشمنان ما باشی و با ما بجنگی. به خدا سوگند، کسی نیست که فریاد ما را بشنود و به یاری‌مان نیاید، جز آن که هلاک می‌شود!»
ام‌البنین
«ای پسر حرّ! ما برای اسب و شمشیر به سراغ تو نیامدیم. ما آمدیم که خودت به یاری ما بیایی. اگر نسبت به جانفشانی در راه ما بُخل می‌ورزی، ما را نیازی به ثروت تو نیست. و البته من گمراهان را یاور نمی‌گیرم.
ام‌البنین
بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ. از حسین بن علی به بنی‌هاشم. امّا بعد، هر کس به من بپیوندد، به شهادت می‌رسد، و هر کس نپیوندد و تخلّف کند، به پیروزی نمی‌رسد. و السّلام.
ام‌البنین
«عمل من برای من، و عمل شما برای شماست! شما از آنچه من انجام می‌دهم بیزارید و من از آنچه شما انجام می‌دهید بیزارم!» (یونس/۴۱)
ام‌البنین
بهترین امان، امان خداست. و کسی که در دنیا از خدا نترسد، اصلا به او ایمان ندارد.
ام‌البنین
و اگر شما در برابر اذیت‌ها و تلخی‌ها پایداری می‌کردید و در راه خدا سختی‌ها و ناگواری‌ها را متحمل می‌شدید، کارهای خدایی به شما محول می‌شد و این امور به دست شما انجام می‌گرفت و شما مرجع این کارها می‌شدید.
ام‌البنین

حجم

۳۷۷٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۳۴۹ صفحه

حجم

۳۷۷٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۳۴۹ صفحه

قیمت:
۵۵,۰۰۰
۲۷,۵۰۰
۵۰%
تومان