بریدههایی از کتاب مثبت فکر نکنید
نویسنده:گابریله اوتینگن
مترجم:حسین رحمانی
انتشارات:انتشارات ترجمان علوم انسانی
دستهبندی:
امتیاز:
۳.۶از ۵۳ رأی
۳٫۶
(۵۳)
«افراد سالم میتوانند خود و طبیعتشان را بدون شکایت و غصه بپذیرند»
Mohammad Ali Zareian
بیش از ۵۰ درصد از تمام کسبوکارهای جدید در همان پنج سال اول شکست میخورند،
Mohammad Ali Zareian
بر اساس یافتههای پژوهشهایی که دو دهه ادامه داشته و میان طیف گستردهای از شرکتکنندگان و در بسترها و روشهای متنوعی تکرار شده، عاقلانه نیست که غرق در رؤیاپردازی دربارهٔ دستیابی به اهدافتان شوید و خیال کنید به خوبی و خوشی در مسیر موفقیت هستید. زندگی طور دیگری عمل میکند.
Mohammad Ali Zareian
«بدبینی به پیروزی در هیچ جنگی منجر نشده»
hasan behjoo
«برای رسیدن به ماه تلاش کنید؛ حتی اگر به ماه نرسید، جایتان در میان ستارگان خواهد بود».
hasan behjoo
من روندی چهارمرحلهای معرفی میکنم که اساس آن را مقابلهٔ ذهنی تشکیل میدهد و «ووپ» (آرزو، پیامد، مانع، برنامه) نامیده میشود. یادگیری این روش آسان است و راحت میشود از آن برای آرزوهای کوتاهمدت و بلندمدت استفاده کرد.
Mohammad Ali Zareian
به گروهی از آنها که تصادفاً ݢݢانتخاب شده بودند
Amir
همانطور که محققان دیگر قبلاً ݢݢنشان دادهاند
Amir
چیزهایی که واقعاݧݧً میخواهیم
Amir
در این فرایند به درکی همهجانبه و شهودی از آنچه که واقعاݧݧݧً میخواهند به دست میآورند
Amir
آنچه که جینی واقعاݧݧݧݧً میخواهد این است که وقت بیشتری با او بگذراند.
Amir
ما در آرامش از دستیافتن [به هدف] لذت میبریم، حتی اگر در واقعیت هیچ کاری انجام نشده باشد. ما ندانسته و به شکلی غریب آمادگیمان برای عملکردن را از دست میدهیم، یگانه چیزی که میتواند در واقعیت ما را بهسوی موفقیت هدایت کند.
Seddiq
مارتین ای. پی. سلیگمن، بنیانگذار جنبش روانشناسی مثبت و مشاور تحقیقم در دانشگاه پنسیلوانیای فیلادلفیا، خوشبینی را باورها و انتظاراتی دربارهٔ آینده میداند که مبنایشان تجربیات موفق گذشته است. (۱۴) سلیگمن پی برد که زمانی بالاترین خوشبینی را داریم که واقعیت را همانطور که تاکنون میشناختهایم ارزیابی میکنیم و نتیجهٔ منطقی میگیریم که آینده هم به همان سیاق خواهد بود.
احسان رضاپور
در برلین شرقی، کسانی را دیدم که همچنان امیدوار بودند، گرچه میدانستند که به احتمال زیاد آرزوهایشان برای آینده به واقعیت نخواهد پیوست. دوست هنرمندم هرگز پایش به پاریس نرسید و با توجه به سابقهاش هیچ دلیل خاصی هم وجود نداشت که فکر کند روزی پاریس را خواهد دید. راستش تجربهٔ گذشتهاش حاکی از این بود که احتمالاً هیچوقت آلمان شرقی را ترک نخواهد کرد. بااینحال همچنان خودش را مجسم میکرد که آزاد است تا هنرش را دنبال کند، تمام ساعات روز با احساس انگیزه و اشتیاق نقاشی کند و به تماشای موزهٔ لوور برود. او امیدش را فقط بر پایهٔ خیالپردازیهای مثبت حفظ کرده بود، اندیشهها و تصوراتی دربارهٔ آیندهای که در انتظارش بود و ذهنش را بهسوی پاریس و از طریق این شهر هدایت میکرد. با توجه به چیزی که این نقاش از گذشتهاش میدانست و واقعیتِ احتمالاً تیرهوتار آیندهاش، امیدواری او به انتظاری خیالی برای غافلگیری منجر شده بود.
vahidk
حجم
۵۰۵٫۸ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۲۲۴ صفحه
حجم
۵۰۵٫۸ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۲۲۴ صفحه
قیمت:
۴۸,۰۰۰
۲۴,۰۰۰۵۰%
تومان