بریدههایی از کتاب هر برند یک قصه است
۳٫۴
(۴۶)
اگر قصد دارید این کتاب را تا آخر بخوانید، باید به شما هشدار بدهم که پس از خواندن آن دیگر نمیتوانید فیلم ببینید. منظورم این است که این چیزها واقعاً فرمول دارند. پیشبینیپذیر هستند. البته این پیشبینیپذیر بودن هم دلیلی دارد. قصهگوها دریافتهاند که چطور توجه مخاطب را ساعتها به خود جلب کنند. خبر خوب اینکه این فرمولها در رشد کسبوکار به همان خوبی جواب میدهند که در سرگرم کردن مخاطب
Astronaut
فرمولهای قصه، مسیرهای نخنما را برای مغز فاش میکنند و ما هم اگر بخواهیم در کارمان دوام بیاوریم، باید محصولاتمان را در همین مسیر قرار بدهیم.
Astronaut
قصه هدفی عالی برای ما تعیین میکند، چالشهای رسیدن به آن را برایمان مشخص میکند و برنامهٔ عبور از آن مشکلات را در اختیارمان میگذارد
Astronaut
مردم دنبال برندهایی میروند که به بقا و رشدشان کمک کند و اینکه پیام باید ساده باشد
Astronaut
رمز کار این است که پیام شرکتتان دربارهٔ چیزی باشد که به بقای مشتری کمک کند و این کار را طوری انجام دهید که بدون سوزاندن کالری زیاد بتواند آن را بفهمد.
Astronaut
این دو واقعیت ــ که مردم دنبال برندهایی میروند که به بقا و رشدشان کمک کند و اینکه پیام باید ساده باشد ــ نشان میدهد که چرا چارچوب هفتگانهٔ استوریبرند به افزایش درآمد بسیاری از شرکتها کمک کرده است.
Astronaut
وقتی «ارائهٔ آسانسوری» یا بیان مطالب کلیدیمان را شروع میکنیم، یا وقتی کسی وبسایتمان را میبیند، باید برای پردازش اطلاعاتی که به او میدهیم کالری بسوزاند و اگر چیزی نگوییم (یا آنقدر سریع نگوییم) که به درد بقا یا رشدشان بخورد، به حرفمان توجه نخواهند کرد.
Astronaut
در مغز مخاطبهایمان سازوکار بقایی وجود دارد که باعث میشود هر وقت آنها را سردرگم میکنیم، ما را نادیده بگیرند و به حرفمان توجه نکنند.
Astronaut
دومین اشتباه برندها این است که مشتریهایشان را مجبور میکنند برای شناخت محصولاتشان بیش از حد کالری بسوزانند.
Astronaut
مغز برای پردازش اطلاعات باید کالری بسوزاند و سوزاندن کالری زیاد، خلاف وظیفهٔ اصلی مغز است: کمک به بقا و بالیدن.
Astronaut
بقای فیزیکی، عاطفی، ارتباطی یا معنوی. قصههایی که دربارهٔ این موضوعها نباشند توجه مخاطب را جلب نمیکنند. کسی به این قصهها علاقه ندارد. این یعنی اگر محصولات و خدمات شما به بقا، بالیدن، پذیرفته شدن، یافتن عشق، کسب هویت آرمانی یا پیوند با اجتماعی که از نظر فیزیکی و اجتماعی از افراد دفاع میکند کمک نکند، بعید است موفق شوید چیزی بفروشید.
Astronaut
مغز ما پیوسته اطلاعات را مرتب میکند و روزانه میلیونها دادهٔ غیرضروری را دور میریزد.
Astronaut
اولین اشتباه برندها این است که بر آن جنبههایی از محصولشان که به مردم برای بقا و رشد کمک میکند، تمرکز نمیکنند. همهٔ قصههای بزرگ دربارهٔ بقا هستند؛ بقای فیزیکی، عاطفی، ارتباطی یا معنوی. قصههایی که دربارهٔ این موضوعها نباشند توجه مخاطب را جلب نمیکنند. کسی به این قصهها علاقه ندارد. این یعنی اگر محصولات و خدمات شما به بقا، بالیدن، پذیرفته شدن، یافتن عشق، کسب هویت آرمانی یا پیوند با اجتماعی که از نظر فیزیکی و اجتماعی از افراد دفاع میکند کمک نکند، بعید است موفق شوید چیزی بفروشید.
Astronaut
بشر بدون اینکه بداند، پیوسته محیط خود (حتی تبلیغات) را در پی اطلاعاتی میکاود که در ارضای نیاز ابتدایی و ریشهدار بقا به او کمک میکند.
Astronaut
در اقتصاد مدرن و جهاناولیِ ما [آمریکاییها]، این به معنای داشتن شغل و درآمدی قابل اتکا است. در مرحلهٔ بعد، توجه مغز معطوف به امنیت میشود که لازمهٔ آن داشتن سقفی بالای سر و حس بهروزی و قدرتی است که از ما محافظت کند. پس از تأمین غذا و سرپناه، مغز به فکر روابط میافتد که چیزهای بسیاری را در بر میگیرد: از تولیدمثل و رابطهٔ جنسی گرفته تا داشتن رابطهای عاشقانه و پیدا کردن دوستانی (قبیلهای) که در مخاطرات اجتماعی کنارمان باشند. در نهایت، مغز به سراغ نیازهای روانی، فیزیولوژیکی و معنوی بزرگتری میرود که به زندگی معنا میدهند.
Astronaut
سلسلهمراتب نیازهای آبراهام مازلو را که در دبیرستان آموختیم یادم هست و یادآوری کرد که وظیفهٔ اولیهٔ مغز استقرار سیستمی است که در آن بتوانیم بخوریم و بیاشامیم و جسممان را زنده نگه داریم.
Astronaut
وظیفهٔ اصلی مغز، از بین میلیونها کاری که خوب انجام میدهد، این است که به بقا و شکوفایی فرد کمک کند. هر کاری که مغز انسان در طول روز انجام میدهد بهنوعی به فرد و آدمهای مهم زندگی او کمک میکند تا در زندگی پیشرفت کنند.
Astronaut
«دلیلی دارد که بیشتر ابزارهای بازاریابی جواب نمیدهند. بازاریابیشان بیشازحد پیچیده است. مغز نمیداند این اطلاعات را چطور پردازش کند. هر چه ارتباط سادهتر و پیشبینیپذیرتر باشد، درک آن برای مغز راحتتر است. قصه به این کار کمک میکند، چون سازوکاری منطقی دارد. اساساً قصه به همه چیز نظم میدهد و در نتیجه، مغز برای فهمیدن اتفاقات به زحمت نمیافتد.»
Astronaut
خب، پیامتان چیست؟ میتوانید آن را راحت بیان کنید؟ ساده، مناسب و تکرارپذیر است؟ آیا کل تیمتان میتواند پیام کسبوکارتان را به شکلی متقاعدکننده تکرار کند؟ آیا به کارمندان تازهاستخدام سرنخهایی دادهاید که از آنها برای توصیف محصول شرکت و متقاعد کردن مشتریان بالقوه به خرید استفاده کنند؟ چقدر از فروشمان را فقط به این دلیل از دست میدهیم که مخاطب با پنج ثانیه بالا و پایین کردن وبسایتمان نمیتواند سر در بیاورد که دقیقاً چه چیزی ارائه میکنیم؟
Astronaut
ما باید برای توضیح این نکته به مشتری که چرا به این محصول نیاز دارد هم رقابت کنیم. حتی اگر بهترین محصول را در بازار داشته باشیم، اگر رقیبمان پیامش را شفافتر به مشتری منتقل کند، رقابت را به محصول او که حتی کیفیت نازلتری دارد، خواهیم باخت.
Astronaut
حجم
۵۸۲٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۱۳۵ صفحه
حجم
۵۸۲٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۱۳۵ صفحه
قیمت:
۸۵,۰۰۰
۶۸,۰۰۰۲۰%
تومان