بریدههایی از کتاب هر برند یک قصه است
۳٫۴
(۴۶)
ذهن انسان، هر جای دنیا که باشد، خواهان شفافیت است و از سردرگمی و ابهام ابا دارد.
Astronaut
وقتی کسبوکارها پیامشان را صافوپوستکنده میگویند، میتوانند وبسایتهایی باکیفیت بسازند و مطالب راهنمای فوقالعاده بنویسند، مشتریان ایمیلهای آنها را باز میکنند و به نامههای فروششان پاسخ میدهند. چرا؟ چون اگر پیامتان واضح نباشد، هرقدر هم مواد و ابزار بازاریابیتان گرانقیمت باشند، کسی به حرفتان توجه نمیکند.
Astronaut
واقعیت این است که وبسایتهای خوشگل محصولات را نمیفروشند. این کلمات هستند که کالاها را میفروشند. اگر پیاممان را واضح بیان نکنیم، مشتریها به ما توجه نمیکنند.
پرداخت پول به شرکتهای طراح، پیش از روشن کردن پیام، فقط هدر دادن پول و آب در هاون کوبیدن است.
Astronaut
برای استفادهٔ حداکثری از این کتاب، این سه مورد را توصیه میکنم:
۱. کتاب را بخوانید و سعی کنید چارچوب SB۷ را بفهمید.
۲. پیام خود را از فیلتر این چارچوب رد کنید.
۳. پیامتان را شفافتر بگویید تا مخاطبان بیشتری به حرفتان توجه کنند.
Astronaut
مشتریها معمولاً اهمیتی به داستان شما نمیدهند؛ مهم داستان خودشان است. قهرمان داستان باید مخاطبتان باشد، نه برندتان. این همان رازی است که همهٔ کسبوکارهای ابَرموفق میدانند.
Astronaut
راهنمای گامبهگامی برای ساخت قصهای ارائه میدهد که در آن به جای برند، مشتری قهرمان اصلی است.
Astronaut
جان کلام هر قصهای که شنیده یا دیدهایم کموبیش از این قرار است: شخصیت داستان در راه رسیدن به چیزی با مشکل روبهرو میشود. در اوج ناامیدی، یک راهنما به زندگیاش پا میگذارد، نقشهای به او میدهد و او را به اقدام فرا میخواند. آن اقدام مانع از شکست او میشود و در نهایت به موفقیت میرسد.
سارا
احساس نارضایتی مردم از ضرر بیشتر از احساس رضایتشان از سود است. به عبارت دیگر، حس بد آدمها به خاطر ضرر صددلاری بیشتر از حس رضایتمندیشان از سود صددلاری است.
محسن
کسبوکارهایی رشد میکنند که قصهای قهرمانمحور برای مشتریهایشان بسازند. شرکتهایی که این روش را در پیش نگیرند از یادها خواهند رفت. بهترین پاداش را وقتی دریافت میکنیم که قصههای مخاطبانمان را مهمتر از قصههای خودمان بدانیم.
hamidreza88
رولکس، مرسدس بنز، لوییویتون و دیگر برندهای لوکس چیزی ورای ماشین و ساعت میفروشند؛ آنها هویتی توأم با قدرت، تشخص و خوشسلیقگی میفروشند.
maryhzd
وقتی مشتری من میخواهد چیزهای گیجکننده به پیام بازاریابی خود اضافه کند، از او میخواهم فرض کند فیلمنامهای مینویسد و عواقب این کار را در نظر بگیرد. منظورم این است: هویت بورن فیلمی دربارهٔ جاسوسی به نام جیسون بورن بود که به دنبال هویت واقعی خود بود؛ حالا اگر این فیلم صحنههایی هم داشت که بورن سعی میکند وزنش را کم کند، با دختری ازدواج کند، در امتحان وکالت قبول شود، در مسابقهٔ مخاطره برنده شود و گربهای به خانه بیاورد، چه میشد؟ بله، مخاطبان دیگر علاقهای به تماشای آن نداشتند. اگر قصهگو اطلاعات اضافی به مخاطب ارائه کند، او برای ساماندهی به دادهها مجبور میشود کالری زیادی بسوزاند. در نتیجه، شروع به خیالپردازی میکند یا از سالن سینما بیرون میرود. در حوزهٔ بازاریابی دیجیتال نیز همینطور است، مشتری بدون ثبت سفارش در وبسایت شما میرود سراغ یک سایت دیگر.
Mohammad Ali Zareian
مشتریها سؤالهایی دارند که درونشان شعله میکشد و اگر به آنها پاسخ ندهیم، به سراغ برند دیگری میروند. اگر ندانیم مشتری چه میخواهد، این خواسته چه دردی از او دوا میکند و بعد از استفاده از محصولات و خدمات ما زندگیاش چه شکلی میشود، باید بیخیال موفقیت در کارمان شویم.
Mohammad Ali Zareian
اگر محصولات و خدمات شما به بقا، بالیدن، پذیرفته شدن، یافتن عشق، کسب هویت آرمانی یا پیوند با اجتماعی که از نظر فیزیکی و اجتماعی از افراد دفاع میکند کمک نکند، بعید است موفق شوید چیزی بفروشید. این چیزهایی است که برای مردم اهمیت دارد.
Mohammad Ali Zareian
اولین اشتباه برندها این است که بر آن جنبههایی از محصولشان که به مردم برای بقا و رشد کمک میکند، تمرکز نمیکنند. همهٔ قصههای بزرگ دربارهٔ بقا هستند؛ بقای فیزیکی، عاطفی، ارتباطی یا معنوی. قصههایی که دربارهٔ این موضوعها نباشند توجه مخاطب را جلب نمیکنند.
Mohammad Ali Zareian
«دلیلی دارد که بیشتر ابزارهای بازاریابی جواب نمیدهند. بازاریابیشان بیشازحد پیچیده است. مغز نمیداند این اطلاعات را چطور پردازش کند. هر چه ارتباط سادهتر و پیشبینیپذیرتر باشد، درک آن برای مغز راحتتر است. قصه به این کار کمک میکند، چون سازوکاری منطقی دارد. اساساً قصه به همه چیز نظم میدهد و در نتیجه، مغز برای فهمیدن اتفاقات به زحمت نمیافتد.»
Mohammad Ali Zareian
واقعیت این است که رقابت فقط بر سر رساندن محصول به بازار نیست؛ ما باید برای توضیح این نکته به مشتری که چرا به این محصول نیاز دارد هم رقابت کنیم. حتی اگر بهترین محصول را در بازار داشته باشیم، اگر رقیبمان پیامش را شفافتر به مشتری منتقل کند، رقابت را به محصول او که حتی کیفیت نازلتری دارد، خواهیم باخت.
Mohammad Ali Zareian
ذهن انسان، هر جای دنیا که باشد، خواهان شفافیت است و از سردرگمی و ابهام ابا دارد.
Mohammad Ali Zareian
حجم
۵۸۲٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۱۳۵ صفحه
حجم
۵۸۲٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۱۳۵ صفحه
قیمت:
۸۵,۰۰۰
۶۸,۰۰۰۲۰%
تومان