بریدههایی از کتاب شاید نیاز داری با یک نفر حرف بزنی
۴٫۰
(۲۶۴)
چقدر بین انتقاد و شکایت تفاوت هست، اینکه اولی حاوی قضاوت است اما دومی دربردارندهٔ یک درخواست. اما یک شکایت میتواند تحسینی بیاننشده هم باشد.
taraneh moghaddam
خوشبختی از اینکه چیزها چقدر خوب پیش بروند ناشی نمیشود بلکه از این منتج میشود که آیا چیزها بهتر از انتظار پیش رفتهاند یا نه. معادله این شکلی است:
که خلاصه میشود به: خوشبختی برابر است با واقعیت منهای انتظارات
taraneh moghaddam
من درواقع چیزی بیش از رابطهام در زمان حال را از دست دادهام. من رابطهام در آینده را هم از دست دادهام. ما دوست داریم فکر کنیم که آینده دیرتر اتفاق میافتد ولی هرروز داریم آن را توی ذهنمان خلق میکنیم. هنگامی که زمان حال از هم میپاشد، آیندهای که به آن مرتبط کرده بودیم هم متلاشی میشود. و از دست دادن آینده مادرِ تمام چرخشهای سرنوشت است. اما اگر زمان حال را صرف درستکردن گذشته یا کنترل آینده کنیم در جای خود گیر میافتیم در پشیمانی ابدی.
taraneh moghaddam
«یک فرقی بین درد و رنج کشیدن هست. تو قرار است درد را حس کنی – همه گاهی درد را حس میکنند – اما لازم نیست اینقدر زیاد رنج بکشی. تو درد را انتخاب نمیکنی، اما رنجکشیدن را انتخاب میکنی.»
taraneh moghaddam
(جنبهٔ مثبت بچهٔ درمانگر بودن این است که هیچ چیزی زیر فرش مخفی نمیشود؛ جنبهٔ منفیاش این است که بههرحال کاملاً داغان میشوی).
Zahra
افراد اغلب از خودکشی حرف میزنند نه به این خاطر که میخواهند بمیرند، بلکه چون میخواهند به رنجشان پایان دهند. اگر تنها بتوانند راهی برای این کار پیدا کنند، خیلی هم دوست دارند که زنده باشند.
Kimia Bahari
اهمیتی ندارد که بهعنوان یک جامعه چقدر دربارهٔ مسائلی که قبلاً خصوصی تلقی میشد، باز و بیتعصب عمل کنیم، ننگ و شرمساری درمورد مشکلات عاطفیمان همچنان به قوت خود باقی است
کاربر ۳۲۶۲۷۰۲
نقلی از انجیل هست که ترجمهاش با مسامحه این میشود: «اول انجام خواهی داد، بعد درک خواهی کرد.» گاهی باید ایمان داشته باشی و چیزی را تجربه کنی قبل از اینکه معنایش برایت آشکار شود. صحبتکردن از پشت سر گذاشتن طرز فکری محدودکننده یک چیز است. اینکه دیگر اینقدر محدودکننده نباشی چیزی دیگر.
رقیه جعفری
وندل زمانی نشان داد که ما با خودمان بیشتر از هرکس دیگری در طول زندگی حرف میزنیم اما کلماتمان همیشه مهربانانه یا درست یا کمککننده نیستند، یا حتی محترمانه. بیشتر چیزی که به خودمان میگوییم هرگز به آدمهایی که دوستشان داریم یا به آنها اهمیت میدهیم مثل دوستان یا فرزندانمان، نمیگوییم.
رقیه جعفری
اکثر ما یک «آنها» بین مخاطبانمان داریم، حتی با اینکه هیچکس واقعاً نگاهمان نمیکند، لااقل نه آنطوری که ما فکر میکنیم. افرادی که نگاهمان میکنند - آدمهایی که واقعاً ما را میبینند - به خود غیرواقعی اهمیتی نمیدهند، به نمایشی که نشان میدهیم
رقیه جعفری
او به من این اجازه را داده بود که احساس کنم و این یادآوری را که من هم مثل بیشتر مردم، کمتر حس کردن را با بهترشدن اشتباه گرفته بودم.
رقیه جعفری
دلسوزی خردمندانه است که به معنای اهمیتدادن به فرد اما گفتن حقیقت تلخ و آزارنده به او در هنگام نیاز است.
یا فاطمه س
ما با خودمان بیشتر از هرکس دیگری در طول زندگی حرف میزنیم اما کلماتمان همیشه مهربانانه یا درست یا کمککننده نیستند، یا حتی محترمانه. بیشتر چیزی که به خودمان میگوییم هرگز به آدمهایی که دوستشان داریم یا به آنها اهمیت میدهیم مثل دوستان یا فرزندانمان، نمیگوییم. در درمان، یاد میگیریم که توجهی دقیق به صداهای توی سرمان داشته باشیم تا بتوانیم راهی بهتر برای ارتباط با خودمان یاد بگیریم.
fatima
نمیتوانی به رنجت با کوچک شمردنش خاتمه دهی. به رنجت با پذیرفتنش و فهمیدن اینکه با آن چه کنی، خاتمه میدهی
fatima
ناتوانی در نه گفتن عمدتاً بهخاطر مهرطلبی است؛ مردم گمان میکنند که اگر نه بگویند، دیگران دوستشان نخواهند داشت. اما ناتوانی در بله گفتن، به درخواست صمیمیشدن، فرصت شغلی، برنامهٔ ترک الکل، بیشتر به فقدان اعتمادبهنفس برمیگردد. آیا خرابش میکنم؟ آیا به بدی تمام میشود؟ امنتر نیست همین جایی که هستم بمانم؟
fatima
حسادتهایت را دنبال کن. نشانت میدهد که چه میخواهی.
Pariya
راهی به بیرون هست – به شرط اینکه بخواهیم ببینیمش.
Pariya
بخشی از بهتر شناختن خودت، فراموشکردن خودت است – رهاکردن داستانهای محدودکنندهای که برای خودت تعریف کردهای از اینکه کی هستی تا در تلهٔ آن داستانها گرفتار نشوی، تا بتوانی زندگیات را زندگی کنی و نه داستانی را که دربارهٔ زندگیات به خود گفتهای.
Pariya
چون در سطحی میخواهد به مرد ثابت کند که او لایق رفتار بهتری است. هرگز نمیتواند این را به مرد ثابت کند، اما دست از تلاش برنمیدارد.
Pariya
احتمالاً او سهبرابر چیزی که به بقیه سخت میگیرد، به خودش سخت میگیرد
Pariya
حجم
۶۵۸٫۱ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۴۵۴ صفحه
حجم
۶۵۸٫۱ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۴۵۴ صفحه
قیمت:
۴۲,۰۰۰
۲۱,۰۰۰۵۰%
تومان