بهترین جملات زیبا و معروف از کتاب شاید نیاز داری با یک نفر حرف بزنی | صفحه ۲۰ | طاقچه
تصویر جلد کتاب شاید نیاز داری با یک نفر حرف بزنی

بریده‌هایی از کتاب شاید نیاز داری با یک نفر حرف بزنی

نویسنده:لوری گوتلیب
امتیاز:
۴.۰از ۲۶۴ رأی
۴٫۰
(۲۶۴)
والدین اکثر آدم‌ها کاملاً بیشترین تلاش خود را کرده‌اند، چه این «بیشترین تلاش» الف منفی یا دال مثبت بوده باشد. به ندرت والدینی وجود دارند که در عمق وجودشان، هرچند محدود، نمی‌خواسته‌اند کودکشان زندگی خوبی داشته باشد.
فرزاد صفری
ممکن نیست که عمیقاً فردی را بشناسی و نسبت به او احساس دوستی نکنی. باید دشمنان جهانی را توی یک اتاق جمع کنیم تا سرگذشت‌ها و تجربیات اصلی‌شان، ترس‌ها و مبارزه‌هایشان را با هم در میان بگذارند تا ناگهان دشمنان قسم‌خوردهٔ بین‌المللی با هم کنار بیایند.
Ali.T
«به من قول می‌دهی که اگر کاری احمقانه کردم به من بگویی؟ منظورم این است که حالا که قرار است زودتر از چیزی که فکرش را می‌کردم بمیرم، لازم نیست خیلی... معقول باشم، درست است؟ بنابراین اگر زیاده‌روی کردم و چیزها کمی غیرعادی شد، بهم می‌گویی؟»
فرزاد صفری
آدم‌ها اغلب روایت‌های اشتباه می‌سازند تا کاری کنند خودشان در لحظه احساس بهتری پیدا کنند، حتی با اینکه باعث می‌شود در طول زمان احساس بدتری داشته باشند
Marziyeh
ممکن نیست که عمیقاً فردی را بشناسی و نسبت به او احساس دوستی نکنی
hossein
در درمان، یاد می‌گیریم که توجهی دقیق به صداهای توی سرمان داشته باشیم تا بتوانیم راهی بهتر برای ارتباط با خودمان یاد بگیریم.
hadise
خطر کن. شاید گذشته‌مان ما را تعریف نکند بلکه به ما بیاموزاند.
hadise
البته داستانی که بیمار با خود به درمان می‌آورد ممکن است داستانی نباشد که با آن زندگی می‌کند. ممکن است چیزی که در ابتدا ضمنی تعریف شده، حالا به تفصیل نوشته شود یا ممکن است چیزی که کنار گذاشته شده، تبدیل شود به نکتهٔ اصلی پیرنگ داستان. ممکن است بعضی شخصیت‌های اصلی، بی‌اهمیت شوند و بعضی شخصیت‌های فرعی هم جایگاه ستارهٔ فیلم را کسب کنند. نقش خود بیمار هم ممکن است عوض شود - از بازیگر جزء به شخصیت اصلی، از قربانی به قهرمان
hadise
«طبیعت زندگی، تغییر است و طبیعت آدم‌ها، مقاومت در برابر تغییر.»
hadise
هنگامی که قوانین با قصدی خردمندانه منعطف می‌شوند، تعریف درمان مؤثر را بازتر می‌کند.
hadise
همیشه علاقه‌ای اصیل به بیمارانم احساس می‌کنم، جایگاه‌های شکننده‌شان، شجاعتشان، روحشان.
hadise
رابطهٔ مثبت درمانگر-درمان‌جو بخشی اساسی از درمان است، نه فقط وسیله‌ای برای رسیدن به هدف: مفهومی نوآورانه در اواسط قرن بیستم که او معرفی‌اش کرد. اما توجه مثبت نامشروط لزوماً به این معنا نیست که درمانگر از درمان‌جو خوشش بیاید. به این معناست که درمانگر، به گرمی برخورد می‌کند و قضاوت‌گر نیست و مهم‌تر از همه صادقانه به توانایی رشدی باور دارد که در محیطی پذیرا و مشوق پرورش داده شود. این تفکر، بستری است برای ارزش نهادن و احترام گذاشتن به «حق تصمیم‌گیری» فرد حتی اگر انتخاب‌های او با انتخاب‌های شما در تقابل باشند.
hadise
ما ممکن است بخشش دیگران را بخواهیم، اما این از ارضای نفس ناشی می‌شود؛ ما بخشش دیگران را برای اجتناب از کار سخت‌ترِ بخشیدن خودمان می‌خواهیم.
hadise
او به گوش دادن به بقیه عادت داشت اما دنیای عاطفی‌اش را برای خودش نگه می‌دارد.
taraneh moghaddam
به این فکر می‌کنم که در این دنیا هیچ چیز شبیه به خندیدن با پدرم نیست.
taraneh moghaddam
هر رابطه‌ای یک رقص است. پسره گام‌های رقصش را برمی‌دارد (نزدیک می‌شود/ عقب می‌رود) و شارلوت گام‌های خودش را (نزدیک می‌شود / آسیب می‌بیند) – رقصشان این شکلی است. اما زمانی که شارلوت قدم‌هایش را عوض کند، یکی از این دو اتفاق می‌افتد – پسره مجبور می‌شود قدم‌هایش را عوض کند تا پایش نلغزد و نیفتد یا تنها زمین رقص را ترک می‌کند و پای یکی دیگر را پیدا می‌کند که لگدش کند (یا با او برقصد).
taraneh moghaddam
مرگ، تنهایی، آزادی و پوچی، چهار نگرانی غایی هستند. مرگ، البته، ترسی غریزی است که اغلب سرکوب می‌کنیم اما وقتی پیرتر می‌شویم غالباً افزایش می‌یابد. فقط از مردن به معنای لفظی کلمه نیست که می‌ترسیم بلکه در مفهوم نیستی، ازدست‌دادن هویتمان، ازدست‌دادن خود جوان‌تر و سرزنده‌ترمان می‌ترسیم.
taraneh moghaddam
«اجتناب کردن راه ساده‌ای برای تحمل‌کردن است بدون اینکه مجبور باشی تحمل کنی.»
taraneh moghaddam
«انسان مدرن وقتی کارها را سریع انجام نمی‌دهد فکر می‌کند چیزی را – زمان را – از دست می‌دهد؛ اما نمی‌داند با زمانی که به دست می‌آورد چه کار کند جز کشتنش
taraneh moghaddam
چقدر بین انتقاد و شکایت تفاوت هست، اینکه اولی حاوی قضاوت است اما دومی دربردارندهٔ یک درخواست. اما یک شکایت می‌تواند تحسینی بیان‌نشده هم باشد.
taraneh moghaddam

حجم

۶۵۸٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۴۵۴ صفحه

حجم

۶۵۸٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۴۵۴ صفحه

قیمت:
۴۲,۰۰۰
۲۱,۰۰۰
۵۰%
تومان