بهترین جملات زیبا و معروف از کتاب بدی‌های خوب بودن، خوبی‌های بد بودن | صفحه ۲ | طاقچه
تصویر جلد کتاب بدی‌های خوب بودن، خوبی‌های بد بودن

بریده‌هایی از کتاب بدی‌های خوب بودن، خوبی‌های بد بودن

۳٫۵
(۱۳)
برای یافتن سایه، اولین جایی که باید جست‌وجو کنیم، ۱) جاهایی است که می‌ترسیم، ۲) جایی که بیش از همیشه به‌نظر خودمان زشت می‌آییم، یا ۳) و برای بسیاری افراد، معامله‌های روزانه، سازگاری، و انکارهایی که فقط تاریکی را عمیق‌تر می‌کنند. این تناقض پرچالش باقی می‌ماند: ما هرگز شفا را تجربه نخواهیم کرد مگر اینکه بتوانیم بخش‌های دوست‌نداشتنی خود را دوست بداریم، زیرا آنها نیز به عشق نیاز دارند. جاهای بیمار ما، بیمار هستند زیرا هیچ‌کس، به‌ویژه خودمان، دوست‌شان نداشته‌ایم.
Zohreh
ما هرگز شفا را تجربه نخواهیم کرد مگر اینکه بتوانیم بخش های دوست نداشتنی خود را دوست بداریم، زیرا آنها نیز به عشق نیاز دارند. جاهای بیمار ما، بیمار هستند زیرا هیچ کس، به ویژه خودمان، دوست شان نداشته ایم.
Zohreh
همه ما می‌دانیم که ترس‌های ما به آسانی مرزهای‌مان را محدود می‌کنند. ما با هل دادن بزرگ می‌شویم و مدعی زندگی می‌شویم که قرار بوده داشته باشیم.
Zohreh
«تو باید ترس‌هایت را به دستور کارت تبدیل کنی.»
Zohreh
هرچه نیروهای سرکوبی بیشتر شوند، آن چیزی که سرکوب می‌شود نیز بزرگ‌تر می‌شود، و حقیقت فاش می‌شودـ چه به‌صورت طبیعی، چه بی‌اختیار، چه به‌صورت آسیب‌شناختی.
Zohreh
اگر یک ابزار جدید به‌وجود آید، تاریکی جدیدی نیز به دنبالش به‌وجود خواهد آمد.
Zohreh
افرادی که صرفاً اعتقاد دارند و فکر نمی‌کنند، همیشه فراموش می‌کنند که پیوسته خود را در معرض بدترین دشمن خود قرار می‌دهند: شک و تردید. هر جا که اعتقاد حاکم است، شک و تردید در پس‌زمینه مشغول تکاپوست. اما افراد متفکر به شک و تردید خوشامد می‌گویند: شک و تردید به شکل پله ارزشمند اول برای رسیدن به دانشی بهتر در خدمت آنهاست
Zohreh
درخشان‌ترین نور، سایه بلندتری هم دارد.
Zohreh
آن برنامه‌هایی که پاداش‌های غیرمالی به کارمندان می‌دهند، آنهایی که در ایجاد یک فضای حمایتی نقش دارند که همگی روزانه در آن دخیل هستند، یا آنهایی که به تأثیرات روان‌شناختی زیبایی‌های محل کار توجه جدی دارند، در بلندمدت سودآورترین و با ثبات‌ترین شرکت‌ها شناخته شده‌اند. اما برای کسانی که چشمان‌شان فقط کوتاه‌مدت را می‌بیند، این مباحث کیفیت زندگی به درون قلمرو سایه هل داده می‌شوند و دیر یا زود همه رنج خواهند کشید. پس هیچ سازمانی نمی‌تواند خردمندتر یا خودآگاه‌تر از مدیرش باشد. متأسفانه، اغلب مدیران شرکت‌ها افرادی هستند که روان‌شناسی‌های فردی‌شان بیشترین مقاومت را در برابر گفت‌وگو، تغییر و رأی مخالف دارد.
Zohreh
افلاطون در جمهور می‌پرسد: «چه کسی برای حاکمیت بر دیگری مناسب است؟» او با شخصیت «پادشاه فیلسوف» پاسخ می‌دهد، یعنی کسی که نه فقط به قدرت رسیده بلکه کسی که به میزانی از خرد دست یافته است.
Zohreh
آنهایی که والدینی پرخاشگر و کنترلگر داشته‌اند، رفتاری به‌شدت خصمانه با کارمندان خود خواهند داشت و حتی گاهی در پروژه‌های آنها کارشکنی می‌کنند.
Zohreh
ما هر جا که می‌رویم، سایه‌مان را با خود حمل می‌کنیم. در واقع هر چه نور بزرگ‌تر باشد، طول سایه بیشتر می‌شود. هر چه «روشن‌بین» تر باشیم، درمی‌یابیم آنچه ناخودآگاه مانده است وسیع‌تر است یا باید در برابرش دیوار دفاعی ایجاد کرد. (امروز کسی آن را این‌گونه برایم بازگو کرد: «هر چه بیشتر می‌آموزم، بیشتر درمی‌یابم که هرگز چیزی نیاموخته‌ام. از خود می‌پرسم آیا به اندازه کافی عمر خواهم کرد؟»
Zohreh
آنچه من مایل نیستم در خودم با آن روبه‌رو شوم، آنچه مایل نیستم مسئولیتش را بپذیرم، سایه من است،
Zohreh
عشق از هر دو طرف استقال و آزادی می خواهد نه کنترل، نه احساس گناه، نه تحت فشار قرار دادن، نه فریب. وابستگی عشق نیست- بلکه خط بطان کشیدن بر مسئولیت حیاتی هر یک از ما برای بزرگ شدن و پذیرفتن مسئولیت کامل زندگی خود است.
Zohreh
پاسخ‌ها به‌صورت بالقوه در درون ما نهادینه شده‌اند
Zohreh
آنچه از آن اجتناب می کنیم، از بین نمی رود، بلکه سروکله اش جایی در زندگی مان پیدا خواهد شد یا به فرزندان مان منتقل خواهد شد تا با آن رقابت کرده یا حلش کنند. زیرا همان طورکه یونگ گفته است آنچه در درون انکار شود به ناچار در جهان بیرونی به شکل تقدیر سر راه مان ظاهر خواهد شد.
Zohreh
یونگ خاطرنشان می‌کند که جایی‌که قدرت غالب است، عشق حکمفرما نیست.
Zohreh
«با مراقبه بر روی نور به روشن‌بینی نمی‌رسیم، بلکه این کار با خودآگاه ساختن تاریکی امکان‌پذیر می‌شود. اما این فرایند دوم ناخوشایند است و درنتیجه معمول نیست.»
Zohreh
«احتمال اینکه افراد مسلمان یا مسیحی شوند بیش از آنکه نتیجه جست‌وجوی فردی حقیقت و معنا باشد، ناشی از نیاز به احساس تعلق به یک گروه است که در جهانی سخت و مشکل به فرد قوت قلب و دلگرمی می‌دهد.»
Zohreh
وقتی خشم بیش از حد سرکوب شود منجر به روان‌رنجوری می‌گردد.
Zohreh

حجم

۲۹۱٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۳۱۴ صفحه

حجم

۲۹۱٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۳۱۴ صفحه

قیمت:
۸۸,۰۰۰
۵۲,۸۰۰
۴۰%
تومان