بهترین جملات زیبا و معروف از کتاب بیداری قهرمانان درون | صفحه ۲ | طاقچه
تصویر جلد کتاب بیداری قهرمانان درون

بریده‌هایی از کتاب بیداری قهرمانان درون

دسته‌بندی:
امتیاز:
۳.۳از ۱۶ رأی
۳٫۳
(۱۶)
اگر مدام کارهایی می‌کنید که دیگران دوست‌تان بدارند یا فکر کنند حال‌تان خوب است و اشکالی ندارید، بدانید که کاملا برای سفر آماده نیستید. نشانه‌های دیگر عدم‌آمادگی شما برای سفر می‌تواند این‌ها باشد: ناتوانی از محول کردن کارها به دیگران و این احساس که همه کارها را خودتان باید انجام دهید، ترس از بیان آنچه می‌خواهید بگویید به این دلیل که شاید کسی عصبانی شود، ناتوانی از ترک رابطه یا شغل‌تان از ترس این‌که نتوانید روی پای خودتان بایستید، یا شاید ببینید که در خانواده یا محل کارتان دارید از همه مراقبت می‌کنید، به‌جز خودتان. هیچ‌یک از این‌ها نشانه نقص شخصیت یا موانعی غیرقابل‌عبور نیستند بلکه فقط نشان می‌دهد که هنوز وظایف یادگیری اعتماد به خودتان و ایستادن روی پای خودتان (اختیار و اقتدار) را کامل نکرده‌اید.
نیلوفر
کهن‌الگوی نابودگر به ما کمک می‌کند تا وظیفه ایجاد حس هویت‌مان را کامل کنیم (روند رشد فردیت) و با رها کردن خویشتن‌های دروغین و نقاب‌هایی که تمام بخش‌های شخصیت‌مان را پنهان نگه می‌دارند به فردیت برسیم.
Elizee
بخشیدن و رها کردن (ترکیب عاشق و نابودگر) از دشوارترین کارها هستند، اما همزمان رهایی‌بخش‌ترین کار نیز هستند. آن‌ها ما را از حمل بار دیگران و عقاید منسوخ خود ما در طول سفر آزاد می‌کنند. هرچند شاید بخواهید کسی را رودررو ببخشید، اما بخشش بنیادی در درون شما صورت می‌گیرد.
maryam mahjoobian
این عشق مشفقانه است که قادرمان می‌سازد عزیزان‌مان را به‌خاطر تطبیق نیافتن با تصویر ما از آن‌ها و ناتوانی ناگزیرشان از رفع نیازهای ما، ببخشیم.»
maryam mahjoobian
در سفر، ما از خوابی که والدین و جامعه برای ما دیده‌اند بیدار می‌شویم و آگاهانه از یک مرحله، به مرحله دیگر زندگی منتقل می‌شویم
maryam mahjoobian
او پیشنهاد می‌دهد که بعد از پایان هر مرحله سخت زندگی، بهتر است وارد یک پیله شویم. این یک واکنش مقطعی است و به ما کمک می‌کند تا از زندگی کناره‌گیری کنیم، آن‌چه واقعآ نیاز داریم را بسنجیم و کشف کنیم که در اصل چه کسی هستیم (هودسون و مک‌لین ۱۹۹۶).
maryam mahjoobian
برخی از جاده‌ها را بیش از یک بار نباید پیمود، اما از بعضی راه‌ها می‌توان بارها و بارها استفاده کرد و لذت برد.
maryam mahjoobian
جنگجو یادآوری می‌کند که ما مسئول اعمال خودمان هستیم، نه مسئول واکنش‌های دیگران.
maryam mahjoobian
پیرسون می‌گوید: «مادام که ما در حالت «من» کودکی هستیم، حدومرزهایی که دیگران با نیت خیر و به صلاح ما تعیین می‌کنند احساس اطمینان و امنیت به ما می‌دهد (مادام که آن‌ها خیلی سرکوبگر نباشند). اما وقتی آماده‌ایم تا مستقل‌تر باشیم، ناگهان همان قواعد و محدودیت‌ها دیگر خیرخواهانه به‌نظر نمی‌رسند».
maryam mahjoobian
ما با تصدیق و تجربه عواطف‌مان و قضاوت یا انکار نکردن آن‌ها، از خودمان مراقبت می‌کنیم
maryam mahjoobian
یتیم به ما نشان می‌دهد که چطور به دیگران بپیوندیم و تشخیص دهیم که همه ما به نحوی زخم‌خورده، آسیب‌دیده و آسیب‌پذیر هستیم. یتیم ما را قادر می‌سازد تا هم از دیگران حمایت کنیم و هم حمایت دریافت کنیم.
maryam mahjoobian
این اصطلاح کارل گوستاو یونگ برای «همزمانی‌های بامعنا» بود. وقتی ما با خویشتن عمیق‌ترمان در تماس قرار می‌گیریم توانایی درتماس بودن با دنیا را هم به‌دست می‌آوریم.
maryam mahjoobian
چگونه می‌توانم از دیگران بازخورد بگیرم؛ بدون آن‌که آن را نشانه عیب‌جویی قلمداد کنم؟ آخرین باری که احساس کردم مورد سرزنش قرار گرفته‌ام چه زمانی بود؟ چطور می‌توانم «جنگجو» و «حامی» را فرابخوانم تا به من در ساماندهی واکنش‌هایم کمک کنند؟ چگونه می‌توانم ناامیدی و شکست را بدون مقصر دانستن دیگران بپذیرم؟ ............................................. ............................................. ............................................. ............................................. آیا من از نیازهای عاطفی خود آگاهم، و آیا می‌دانم این نیازها به دیگران ربطی ندارد؟ نیازهای عاطفی من دقیقآ چه هستند و از دیگران انتظار دارم چگونه با آن‌ها برخورد کنند؟
Paeez Dokhtar
من چگونه به تنهایی، آسیب‌پذیری و نگرانی‌های خودم پاسخ دادم؟ اگر شخص دیگری را برای کمک و حمایت فراخواندم، آن شخص که بوده است؟ دقیقآ چه چیزی از آن شخص خواسته‌ام؟ اگر درخواست کمک کرده و پاسخ دریافت نکرده‌ام، واکنشم چه بوده است؟ در کدام بخش از زندگی‌ام احساس آسیب‌پذیری می‌کنم؟ ............................................. ............................................. ............................................. ............................................. ............................................. چطور می‌توانم همان‌گونه که از دیگران حمایت می‌کنم، از آن‌ها حمایت دریافت کنم؟ مثال بزنید. وقتی دیگران به من پیشنهاد کمک می‌دهند، چگونه پاسخ می‌دهم؟
Paeez Dokhtar
آخرین باری که احساس یتیم بودن یا طرد شدن کردم کی بود؟ واکنشم به آن تجربه چه بود؟ وقتی وجود یتیم را در دیگران حس می‌کنم چه واکنشی نشان می‌دهم؟ ............................................. ............................................. ............................................. ............................................. آن‌ها در زمان سفر همان اژدهاها هستند. وقتی ما سفر روح را آغاز می‌کنیم ابتدا از نابودگر می‌خواهیم کمک‌مان کند تا با اژدهاها روبه‌رو شویم.
Paeez Dokhtar
از کجا بفهمم که کی به خودم اعتماد کنم؟ مثال اعتماد کردن به خودم یا اعتماد نکردن به خودم چیست؟ وقتی به خودم اعتماد نکنم چه اتفاقی می‌افتد؟
Paeez Dokhtar

حجم

۹۲۵٫۷ کیلوبایت

تعداد صفحه‌ها

۲۲۲ صفحه

حجم

۹۲۵٫۷ کیلوبایت

تعداد صفحه‌ها

۲۲۲ صفحه

قیمت:
۶۷,۰۰۰
۴۰,۲۰۰
۴۰%
تومان
صفحه قبل۱
۲
صفحه بعد