بهترین جملات زیبا و معروف از کتاب غلبه بر پارانویا و افکار بدبینانه | صفحه ۲ | طاقچه
تصویر جلد کتاب غلبه بر پارانویا و افکار بدبینانه

بریده‌هایی از کتاب غلبه بر پارانویا و افکار بدبینانه

انتشارات:قانون‌مدار
امتیاز:
۲.۵از ۱۵ رأی
۲٫۵
(۱۵)
ممکن است که مبتلایان به PTSD از دیگران ترس و وحشت داشته باشند، اما این احساس ترس وحشت آنان یادآور فاجعه‌ای است که پیش از این برای آنان اتفاق افتاده است. در صورتی که ریشه‌ها و عوامل بیماری پارانویا بسیار پیچیده‌اند
Forest ♂️
ما برای شناخت امور و پدیده‌ها، به جای استفاده از منطق خود، از همهٔ راه‌های میان‌بُر، گمانه‌زنی‌ها و قواعد سادهٔ حاضر و آماده استفاده می‌کنیم. این‌گونه روش‌های استدلالی و اکتشافی در کشف حقایق، می‌توانند به ما کمک کنند؛ موجب صرفه‌جویی در وقت ما شوند؛ یا زحمت ما را کم کنند. و روند تصمیم‌گیری ما را سرعت بخشند. اما همیشه هم در داشتن دیدی واقع‌بینانه به جهان پیرامون و حوادث و وقایعی که رخ می‌دهند، کمک چندانی به ما نخواهند کرد.
ASMA
یکی از ویژگی‌های بغرنج بیماری پارانویا، این واقعیت است که به دیگر بیماری‌های روانی شباهت دارد.
ASMA
مورد تمسخر قرار گرفتن همان چیزی است که روان‌شناسان به آن آزار اجتماعی می‌گویند
ASMA
بین انواع آزاردهندگان خیالی، که بیماران مبتلا به بیماری روانی شدید از آنان نام می‌برند و آنهایی که در افکار پارانویایی « روزمرهٔ » ما حضور دارند، تمایز آشکاری وجود دارد. گروه اول معمولاً نگران خطرهایی هستند که بیرونی، دور و غیرشخصی‌اند و نگرانی گروه دوم از کسانی است که به آنها نزدیک‌ترند.
ASMA
وقتی نوبت به کابوس‌های شخصی‌مان می‌رسد، دامنهٔ افکار پارانویایی ما تا آنجا که بتوانید تصورش را بکنید، متفاوتند. غریبه‌ها، همکاران، همسایه‌ها، دوستان، اعضاءِ خانواده و خویشاوندان و هر کس دیگری را که بتوانید نام ببرید، همه و همه کسانی هستند که موجب ترس و وحشت ما می‌شوند. گاهی اوقات حتی شخص خاصی را به یاد نمی‌آوریم، در عوض فکر می‌کنیم خطری کلی و نامشخص ما را تهدید می‌کند.
ASMA
تمرکز فکر روی « موجودات ترسناک » آن زمان، در گزارش روان‌پزشک سرشناس سوئیسی یوگین بلولر در سال ۱۹۱۱ منعکس است (بلولر کسی است که اصطلاح « اسکیزوفرِنی » را ابداع کرد
ASMA
بیماران دههٔ ۱۹۸۰ تصور می‌کردند که از سوی سازمان امنیت، مافیا، روس‌ها و همجنس‌بازان تهدید می‌شوند. تلفن‌ها و خانه‌هایشان تحت نظر است و رادارها و کامپیوترهایی که به‌کار می‌برند (منظور سازمان‌های امنیتی است) از راه دور مردم را کنترل می‌کنند. از گزارش‌ها و مکتوبات دههٔ ۱۹۳۰، به‌روشنی می‌توان فهمید که نه کامپیوترها و نه رادارها و نه سازمان‌های امنیتی در راه چنین اهدافی به‌کار برده نمی‌شدند. این‌گونه سازمان‌ها یا گروه‌های نیرومند به‌طرز چشمگیری در ترس‌های بیماران دههٔ ۱۹۳۰ حضور نداشتند. اما خدا و دیگر شخصیت‌های مذهبی غالباً به‌عنوان عامل ترس مطرح بودند
ASMA
سازمان‌ها یا گروه‌های نیرومند به‌طرز چشمگیری در ترس‌های بیماران دههٔ ۱۹۳۰ حضور نداشتند. اما خدا و دیگر شخصیت‌های مذهبی غالباً به‌عنوان عامل ترس مطرح بودند
ASMA
پارانویا باوری است غیرواقعی مبنی بر این که دیگران قصد آزار رساندن به ما را دارند. تا اینجای کار، همه چیز درست است. اما یک جملهٔ تعریفی، به همان اندازه که به پرسش ما پاسخ می‌دهد، خود نیز پرسش‌های زیادی را بر می‌انگیزد. برای این که بدانیم پارانویا واقعاً چه نوع بیماری است، باید دربارهٔ آن به مطالعه و بررسی بیشتری بپردازیم.
ASMA
پارانویا از نظر ساواژ نوعی پریشانی یا دیوانگی ناشی از تب شدید، و همچنین زوال عقل بود.
ASMA
هزاران اشارهٔ ادبی و تاریخی معلوم می‌کند که پارانویا هم مانند فقر، همیشه با ما بوده است
ASMA
که ما برای شناخت امور و پدیده‌ها، به جای استفاده از منطق خود، از همهٔ راه‌های میان‌بُر، گمانه‌زنی‌ها و قواعد سادهٔ حاضر و آماده استفاده می‌کنیم. این‌گونه روش‌های استدلالی و اکتشافی در کشف حقایق، می‌توانند به ما کمک کنند؛ موجب صرفه‌جویی در وقت ما شوند؛ یا زحمت ما را کم کنند. و روند تصمیم‌گیری ما را سرعت بخشند. اما همیشه هم در داشتن دیدی واقع‌بینانه به جهان پیرامون و حوادث و وقایعی که رخ می‌دهند، کمک چندانی به ما نخواهند کرد. مثلاً، توانایی تخمین زدن یا برآورد کردن ما از چیزی، به‌ویژه شناخت ما از میزان شیوع یا احتمال شایع بودن آن، بستگی به این دارد که چقدر می‌توانیم به‌آسانی آن را به خاطر آوریم، یا به تصور آوریم.
Atena Tt
گاهی اوقات درک آنچه در پیرامون ما رخ می‌دهد، برایمان دشوار است و این واقعیت که ما هرگز به‌طور قطع نمی‌توانیم به آنچه دیگری می‌اندیشد پی ببریم، درک موضوع را برایمان آسان‌تر نمی‌کند.
eli

حجم

۳۱۰٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۰

تعداد صفحه‌ها

۲۳۲ صفحه

حجم

۳۱۰٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۰

تعداد صفحه‌ها

۲۳۲ صفحه

قیمت:
۶۰,۰۰۰
۳۰,۰۰۰
۵۰%
تومان
صفحه قبل۱
۲
صفحه بعد