بهترین جملات زیبا و معروف از کتاب واقع نگری | صفحه ۲ | طاقچه
۳٫۸
(۱۱۱)
خوب گوش کنید. اگر صدای تمرین کودکی را می‌شنوید که دارد گیتار یا پیانو تمرین می‌کند، به این معناست که آن کودک غرق نشده و دارد لذت و آزادیِ برآمده از نواختن موسیقی را حس می‌کند.
سهیل مقدم
- باید به آن‌ها بیاموزیم زندگی در گذشته واقعاً چگونه بوده است تا فکر نکنند هیچ پیشرفتی وجود نداشته است. - باید به آن‌ها بیاموزیم چگونه هم‌زمان دو فکر را در ذهن‌شان نگه دارند: یکی این‌که چیزهای بد در جهان وجود دارد؛ دوم این‌که بسیاری چیزها دارد بهتر می‌شود.
haji
خطر شیوع شکلی از آنفلوآنزا که برایش واکسنی نداریم، همواره ما را تهدید می‌کند و باید این خطر را کاملاً جدی بگیریم.
حمید
غریزه‌ی منفی‌نگری این موضوع بیش‌تر به گرایش ما به‌سمت منفی‌نگری برمی‌گردد. غریزه‌ی ما بیش‌تر به بدی‌ها توجه می‌کند تا خوبی‌ها. سه مسئله در میان است: یکی به‌خاطرآوردن گذشته به‌شکلی اشتباه؛ دوم گزارش‌دهی‌های گزینشیِ خبرنگاران و فعالان؛ سوم، این احساس که تا وقتی چیز بدی وجود دارد، نباید گفت اوضاع دارد بهتر می‌شود.
جواد
بیش‌ترِ مردم غذای کافی برای خوردن دارند، به آب تصفیه‌شده دسترسی دارند، به بیش‌تر بچه‌ها واکسن زده می‌شود و بیش‌تر دخترها، تحصیلات ابتدایی‌شان را تمام می‌کنند.
Elahe Zamani
عجیب است که مردم چه حدوحدودی برای خودشان تعیین می‌کنند و وقتی درون مرزهای خودشان باقی می‌مانند، چقدر احساس مؤدب‌بودن می‌کنند.
کاربر ۳۱۸۱۸۴۲
مغز ما خیلی اوقات بدون فکرکردنِ زیاد، به نتیجه‌گیری‌های سریع بسنده می‌کند.
aryan
خطای دید در چشم‌های ما اتفاق نمی‌افتد؛ در مغزهای‌مان رخ می‌دهد.
aryan
غریزهٔ ما می‌خواهد کسی را پیدا کنیم که مقصر بدانیم؛ اما به‌زحمت در آینه نگاه می‌کنیم.
سهیل مقدم
من با جدیت تمام، «امکان‌گرا»هستم.
سهیل مقدم
اطلاعات این کتاب از نوعی است که هرگز از آن اطلاع نداشته‌اید: اطلاعات به‌مثابهٔ درمان، فهم به‌مثابهٔ منشأ آرامش ذهنی. زیرا جهان واقعاً به آن غم‌انگیزی و دراماتیکی‌ای نیست که به‌نظر می‌رسد.
شاپرک
جهان زمانی به دو قسمت تقسیم می‌شد؛ اما دیگر این‌طور نیست. امروزه بیش‌ترِ آدم‌ها وسط آن دو قسمت قرار گرفته‌اند. دیگر شکافی میان غرب و بقیه‌ی کشورها، توسعه‌یافته‌ها و درحال‌توسعه‌ها، یا فقیرها و ثروتمندها وجود ندارد. دیگر نباید از دسته‌بندی‌های دوتایی‌ای استفاده کنیم که چنین تفکری را به ذهن متبادر می‌کنند.
جواد
درواقع، در مقابل مقصردانستنِ هر فرد یا گروهی از افراد، برای هرچیزی مقاومت کنید؛ چون مشکل این‌جاست که وقتی آدم‌بد داستان را می‌شناسیم، دیگر فکر نمی‌کنیم و خب، تقریباً همیشه مسئله پیچیده‌تر از این حرف‌هاست. تقریباً همیشه مسئله‌ی علت‌های چندگانه‌ی متقابل، یک نظام است
sarab
«اوضاع دارد خراب می‌شود»؛ این عبارتی است که این روزها زیاد می‌شنویم. چیزهای بد زیادی در این دنیا وجود دارد. تعداد تلفات جنگی از زمان جنگ جهانی دوم کاهش یافته بود؛ اما با جنگ سوریه، این روند معکوس شد. تروریسم هم دوباره دارد اوج می‌گیرد.
sarab
اگر به‌جای این‌که انگشت اتهام را به‌سمت یکدیگر بگیرند، دانش خودشان را می‌سنجیدند، شاید همه‌شان متواضع‌تر می‌شدند. وقتی در آمریکا نظرسنجی کردیم، تنها پنج درصد مردم درست جواب دادند. نودوپنج درصد دیگر، فارغ از این‌که به کدام حزب تمایل دارند، اعتقاد داشتند فقر مطلق جهان در بیست سال گذشته یا تغییری نکرده یا دوبرابر شده است. این درست برعکس واقعیت است.
احسان
باهوش‌بودن، اهل حساب‌وکتاب بودن یا باسوادبودن، یا حتی بردن جایزهٔ نوبل، میان‌بری به دانش حقیقی جهان نیست. متخصصان، تنها در زمینهٔ خودشان متخصص‌اند.
نوید هارت
گاه بیش‌تر شنیده‌شدن اخبار بد، به‌دلیل رصد بیش‌تر درد و رنج مردم است، نه بدترشدن دنیا.
نوید هارت
واقع‌نگری یعنی... بفهمیم که ممکن است دیدگاه یگانه‌ای ذهن‌مان را محدود کند، و به‌یاد داشته باشیم که باید از زوایای متعددی به مشکل نگاه کنیم تا درکی دقیق‌تر داشته باشیم و راه‌حلی عملی پیدا کنیم. برای کنترل غریزهٔ دیدگاه یگانه، جعبه‌ابزار بردارید، نه چکش.
کاربر ۳۱۸۱۸۴۲
واقع‌نگری یعنی... بفهمیم چه موقع داستانی دارد از شکاف‌ها حرف می‌زند و به‌یاد داشته باشیم این روایت، تصویر را به دو گروه مجزا با شکافی در میان، تقسیم می‌کند. بیش‌تر مواقع، واقعیت اصلاً دوقطبی نیست. معمولاً اکثریت، جایی میان این دو قطب قرار دارند؛ یعنی جایی که گمان می‌شود شکاف است.
m_royaei
چون «ترسناک» و «خطرناک» دو مقولهٔ جداگانه‌اند. چیزهای ترسناک، احساس خطر را در ما به‌وجود می‌آورند؛ اما چیزهای خطرناک، ما را در معرض خطر واقعی قرار می‌دهند.
faeze_a

حجم

۱٫۹ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۲۸۹ صفحه

حجم

۱٫۹ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۲۸۹ صفحه

قیمت:
۷۰,۰۰۰
۲۱,۰۰۰
۷۰%
تومان